ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #3 [248]

• 56 202
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
ей го - симпатичка Stuck Out Tongue Winking Eye   след снощните Trollface

Ще си дойде разбира се Rolling Eyes Нали трябва да си получи Келебека
Келебекът е декември Bowtie
тоз месец ще е промо партито, за него ще си дОди
Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
видяхте ли денсещия батко Ибо Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes  разхлопа ми струните YumYumYumJoy

# 196
Здравейтииии  Hug Hug Hug Hug

видяхте ли денсещия батко Ибо Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes  разхлопа ми струните YumYumYumJoy

Къто додиш на мене си, Иве, дай, дай... това съм го отървала  Laughing Laughing

На батЮ момчето хареса видеото с изпълненията на Проницателният Реджай  Party Party Остават 10 дена до премиерата.  Crazy

# 197
# 198

Crazy Crazy Crazy Crazy

Тамън още повече да се ядоса човек като го види така  Whistling Whistling Whistling какво аджеба ще прави тоз младеж в ръцете на оная фъфлеща стрина  Sick Успокоява ме само мисълта, че ще е за 9 епизода  Laughing Laughing Laughing Laughing

Мерсаж, Ивче  Heart Eyes Hug

# 199

Crazy Crazy Crazy Crazy

Тамън още повече да се ядоса човек като го види така  Whistling Whistling Whistling какво аджеба ще прави тоз младеж в ръцете на оная фъфлеща стрина  Sick Успокоява ме само мисълта, че ще е за 9 епизода  Laughing Laughing Laughing Laughing

Мерсаж, Ивче  Heart Eyes Hug
Blue HeartBlue HeartKissing Face
JoyJoyJoy  най-много 11 JoyJoyJoyJoy

# 200
  • Sofia, Bulgaria
ей го - симпатичка Stuck Out Tongue Winking Eye   след снощните Trollface

Ще си дойде разбира се Rolling Eyes Нали трябва да си получи Келебека
Келебекът е декември Bowtie
тоз месец ще е промо партито, за него ще си дОди
Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Аз що си мислех,че е през ноември Blush Blush Blush
Какво промро парти бе Иве newsm78

ПП Що са избрали най-грозната и бездарна за Батю бе Shocked ooooh! ooooh! ooooh!

https://twitter.com/FilmCingozRecai/status/913406141694083073

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 15:11 от Iskra Pandova

# 201
  • близо до брега на морето
Вай бе,аз галиба схванах танца и чупките Laughing
Моа заместя тая с куйрука Thinking-бе имам малко мускулна треска,ма от кръста нагоре съм тамам ,моа се пробвам....ма саде с еркек от класните hahaha hahaha hahahaJoy Joy
Чек че забрайх да ви поздравя Embarassed-Привет Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 202
Вай бе JoyJoyJoy батко Ибо гоУем танцьор Joy Коя е тази с него? Stuck Out Tongue Winking Eye Май не е жена му?
Джадъъъ, настрои ли си струните? JoyJoy

Какво промро парти бе Иве newsm7
Промо парти на Нетфликс Sunglasses

Моа заместя тая с куйрука Thinking-бе имам малко мускулна треска,ма от кръста нагоре съм тамам ,моа се пробвам....ма саде с еркек от класните hahaha hahaha hahahaJoy Joy
Чек че забрайх да ви поздравя Embarassed-Привет Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
JoyJoyJoyJoyJoy

# 203
Вай бе JoyJoyJoy батко Ибо гоУем танцьор Joy Коя е тази с него? Stuck Out Tongue Winking Eye Май не е жена му?
винаги има кво да се желае.... Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes  нали съм с чувствителен слух Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
г-жата никъде не се види.... Laughing не, че ми трябва и не, че ще бъде такава дълго Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
ама той е...
Heart EyesHeart EyesHeart EyesYumYumYumYum

# 204
винаги има кво да се желае.... Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes  нали съм с чувствителен слух Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
г-жата никъде не се види.... Laughing не, че ми трябва и не, че ще бъде такава дълго Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
ама той е...
Heart EyesHeart EyesHeart EyesYumYumYumYum

Батко Ибо не е мъж за една жена JoyJoyJoyJoy

# 205
Батко Ибо не е мъж за една жена JoyJoyJoyJoy
дано и г-жата го разбере скоро Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 206
  • Sofia, Bulgaria

Какво промро парти бе Иве newsm7
Промо парти на Нетфликс Sunglasses
Скрит текст:
JoyJoyJoyJoyJoy

Благодаря Hug Hug

# 207
  • Пловдив
Добро утро!
Спокойна, приятна и позитивна сряда!

# 208
Добро утро  food010

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 209
  • Яко в Матрицата...

В Каракалема ще има ли затвор? ThinkingJoy

Добро утро! Hug

Мими Heart, движенията на батко Ибо може и с мускулна треска да се правят, не изискват много усилия - една усмивка и си готова Grinning

Общи условия

Активация на акаунт