ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #3 [248]

• 54 296
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • Яко в Матрицата...
Искре Hug
Той, че много лъга в това интервю е вярно,  Joy Joy  ми, трудно си беше... Grinning
Satisfied Отговора на въпроса за щастието много искам да науча целия, а и видях, че в сайта за Чачи не е качено интервюто и помислих, че Ани го чака с по-добро качество... Blush
Любителя ни на салати, той   Grinning Kiss

Какво е щастието за вас?

Първи опит - не чувам добре, но е нещо от сорта: "Да спра говоря" Joy

Втори опит: "Според мен е да ловиш риба, но ще се получи много такова..." И му подсказват какво: "Клише."

Трети опит, на английски: "Това е труден въпрос." "Не искам да отговарям на него..."

Четвърти: "Според мен понятието щастие е, разбира се, различно за всеки. Различно състояние, т.е. за един щастието е в живота в града, за друг, знам ли - харесва уединението и в него е щастлив. Според мен... Знам ли, батко, какъв въпрос ми зададе, яяя? Щастлив съм, че работя това, което обичам. Не всеки има този шанс."

Репортерът награди последния опит с "Най-добрият отговор!" Joy

Не билим, аби? JoyJoyJoy

# 421
  • Sofia, Bulgaria
Искре Hug
Той, че много лъга в това интервю е вярно,  Joy Joy  ми, трудно си беше... Grinning
Satisfied Отговора на въпроса за щастието много искам да науча целия, а и видях, че в сайта за Чачи не е качено интервюто и помислих, че Ани го чака с по-добро качество... Blush

Какво е щастието за вас?

Втори опит: "Според мен е да ловиш риба, но ще се получи много такова..." И му подсказват какво: "Клише."

Трети опит, на английски: "Това е труден въпрос." "Не искам да отговарям на него..."

Четвърти: "Според мен понятието щастие е, разбира се, различно за всеки. Различно състояние, т.е. за един щастието е в живота в града, за друг, знам ли - харесва уединението и в него е щастлив. Според мен... Знам ли, батко, какъв въпрос ми зададе, яяя? Щастлив съм, че работя това, което обичам. Не всеки има този шанс."

Не билим, аби? JoyJoyJoy

Избил е рибата с отговори Joy Joy Joy

Рени Hug Hug

# 422
Искре Hug

Какво е щастието за вас?

Не билим, аби? JoyJoyJoy

ами притеснява се момчето бе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 423
Искре Hug
Той, че много лъга в това интервю е вярно,  Joy Joy  ми, трудно си беше... Grinning
Любителя ни на салати, той   Grinning Kiss

Какво е щастието за вас?

Не билим, аби? JoyJoyJoy

ами притеснява се момчето бе Stuck Out Tongue Winking Eye

Joy JoyJoy

Върти, суче, щастието му все е в бягството към рибата... Blush Joy

Рени  Hug Kiss

# 424
вай бе, батко Ибо само за мен  YumYum
разкошен е, разкошен YumYum
отървах началото, ама видях как гръмна Шевко JoyJoyJoy  после търченето след оня дъртак Heart Eyes  и сега как се кърпи в линейката JoyJoyJoy

# 425
вай бе, батко Ибо само за мен  YumYum
разкошен е, разкошен YumYum
отървах началото, ама видях как гръмна Шевко JoyJoyJoy  после търченето след оня дъртак Heart Eyes  и сега как се кърпи в линейката JoyJoyJoy

а как уми на оная фръцла бялата рокля с мАтора видя ли  Joy Joy Joy Joy

Привет, прекрасни  Hug Hug Hug Hug

# 426
а как уми на оная фръцла бялата рокля с мАтора видя ли  Joy Joy Joy Joy

Привет, прекрасни  Hug Hug Hug Hug
не FlushedFlushed  ще ровна в YT JoyJoy
ама чок готин бе... не трепва Sunglasses и какъв глас има YumYumYum

тая не стига, че грозна, ами и устата .... ConfoundedConfoundedпууу.... не млъква, къде те намериха
музиката е чок готина Stuck Out Tongue

# 427

музиката е чок готина

Peace Peace Peace Peace

тя дето устата й Sick ама и краката едни бучки  Laughing Laughing имала намерение да полудей на 25 минута, а дано   hahaha hahaha hahaha hahaha

# 428
тя дето устата й Sick ама и краката едни бучки  Laughing Laughing имала намерение да полудей на 25 минута, а дано   hahaha hahaha hahaha hahaha
JoyJoyJoyJoyJoyJoy
и келеша са го избирали по тъмното JoyJoy  нищо общо няма с големия Joy
а тоз чичо къв ли му се пада на Ферхат?
гладната къдрокоска е сладка Joy  що не взеха нея за доФтор Flushed  
ади пак анне MaskMask  че и свръх проклето Trollface

някъде четох, че Касабалъ се подстригал и обръснал и изглеждал мнооого по-млад JoyJoyJoyJoyJoy  да бе JoyJoyJoy
пълно с дърти змии в тоя каст Smiling ImpSmiling ImpJoyJoy

и пак го удрят на чувства бе.... детството, убийството.... отмъщението....
не може ли главният да е само лош, да се е родил лош и толкова JoyJoyJoyJoyJoy

YumYum

куката и комисарят тук са .... баси смеха JoyJoy
като знам какви льольовци са играли JoyJoyJoy вай, комисарят бил кардеш Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 21:12 от сadı

# 429
Дайте линк де...........много ми насича ......Rage

# 430
# 431
# 432
Heart EyesHeart EyesHeartHeartHeartHeartБлагодарско.............Grinning

# 433
видях умитата рокля JoyJoy  Касабалъкът гадже ли е на доФторката Astonished

я, тоя на портала пред таксито, ми е аркадаш в Инст Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

ох бе, запря я в конюшната JoyJoyJoy и не трепва Heart EyesHeart EyesHeart Eyes  страхотник! Stuck Out Tongue Closed Eyes

татуистка... та му....  да .... бях Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
всяка точка в нов ден я рисува  Stuck Out Tongue Winking Eye

ади свърши Laughing  маниак, страхотен, секси маниак! Stuck Out Tongue Winking Eye  мечтаната ми изродска роля за Чачо JoyJoyJoyYumYum
аха му е обидила сакатото кьопече - аха й е извил врата Joy
аха рекна хаир и отстреля колегата....Stuck Out Tongue Winking Eye
ама й набави багаж и саксия, преди да я заведе на разстрел... Laughing  после брак й предложи ... LaughingLaughing

страхотна роля, страхооооотен Ибо!! Blue HeartBlue Heart  и отврат женски каст... всичките трябва да ги изметат... дано ги гръмнат една по една... JoyJoyJoy

почна повторението.... Галееее.... бяла рокля ще ме пращаш да гледам FlushedFlushed
при тоя тренировка YumYumYum  нарочно натам ме заби, нали Rolling EyesRolling EyesSatisfiedSatisfied
утре ще си резна гифове YumYum

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 22:55 от сadı

# 434
  • Пловдив
Добро утро!
Приятен, спокоен и позитивен вторник!

Общи условия

Активация на акаунт