Чакаме с копнеж ОКТРОМВРИйският бебевалеж! - Тема 12

• 37 488
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря, момичета Hug
На ръка наистина много ме боли, но и с помпата пак ме боли...с ръчната на Авент съм.
ако имаш фин възможност, вземи си електрическа и ще.си решиш всички проблеми според мен. Дори да не е на Медела, дори да е по-нисък клас, ел.помпите дърпат много силно.Като я сложиш трябва да поизчакаш една минутка-2 преди да тръгне. Ти ако се не лъжа роди на 29-ти, това е 5 ти ден, мисля втория ден е нормално да имаш по около 20.мл, сега горв соли 40-50 мл, щом с ръчната изпомпвал 20, помни ми думата с ел помпата ще.литнеш:)

# 571
Може и да литна Simple Smile , но нямам възможност в момента да си я купя, за съжаление.
Та ще видя какво ще правя. Мъка ще е, аз си знам, при мен нещата все по трудния начин се случват.

# 572
Текст на Вашето мнениеИвам и ръчна , и Ел. помпа на Авент. Електрическата е голямо улеснение, но и с нея повече от 20 не изцеждах.

Разбира се при болки лекар.

Но мен в началото с ръчната ме болеше, на ръка по-малко и после привикнаха явно, освободи се напрежението може би и вече беше по-добре.

# 573
От вчера и аз цедя по малко, че гърдите са ми доста напрегнати. С ръчната помпа акушерката като направи преса докрай и ме заболя ужасно. На ръка ми е добре, не натискам зърната много, само правя масаж на твърдите участъци. Знам, че при запушвания това цедене е най-ефективно. С ръчната помпа ако не натискам докрай е горе-долу поносимо.

Моята дребосъчка вече качва. В момента е 2 440 и 1-чката на памперс й е леко голяма. Тук в болницата не знам какви са (не са Памперс), но са 2-ка и са пак добре.

Момичета, да си направим една тема за есенни бебоци, за да се съберем пак? Че кой септември, кой октомври, току-виж и някое закъсняло ноемврийче се появи. В тази тема хубаво си хортуваме и за бебешки неволи, но скоро всички бебета ще се извалят, ние още в темата за бременност ще си пишем.

# 574
  • София
Ние се родихме 2050 гр. и наистина ни казаха тук в болницата да вземем и памперси размер 0. Размер 1 й се крастосват отпред лепките GrinningHug
Ние сме още в болницата и чакаме да качим 100-150 гр. Много се надявам да стане до ден два. Confused и да се прибираме вече във вкъщи.
Първоначално е странно такова малко бебе, но се свиква. Relaxed
За кърмата аз имам, но малката нещо не може да засуче, таа ще се мъчим с силиконови зърна.

# 575
Елинор, успокои ме. Моята бебка тамън толкова й дават и сърцето ми сви за нея. Минах още два ехографа, толкова я мерят. Като голям шок ми дойде, защото преди съвсем други мерки ми даваха, отделно ми го съобщиха "Бебето ви изостава с четири седмици" и аз облещих очи, а сърцето ми отиде в петите.
Можете ли да ми кажете памперсите кога се носят в болницата? Мен ще ме приемат седмица предварително, така че май е излишно, може би в деня на самото секцио?
Poppy, ще си направим тема много ясно. И аз съм "за" да не се разделяме по месеци.

# 576
  • София
Елинор, успокои ме. Моята бебка тамън толкова й дават и сърцето ми сви за нея. Минах още два ехографа, толкова я мерят. Като голям шок ми дойде, защото преди съвсем други мерки ми даваха, отделно ми го съобщиха "Бебето ви изостава с четири седмици" и аз облещих очи, а сърцето ми отиде в петите.
Можете ли да ми кажете памперсите кога се носят в болницата? Мен ще ме приемат седмица предварително, така че май е излишно, може би в деня на самото секцио?
И нашето изоставаше 2 седмици. То и за това предизвикаха раждането в 35 г.с. Но човечето си е съвсем добре, само че е малко. Държаха го на термо легло няколко дни и сега се гушкаме.Heart Eyes
И аз стоях една седмица предварително, памперсите ми ги донесоха в деня на раждането.

# 577
  • София
После ще ви чета, идвам да се похваля с моя първороден син, който ме измъчи 14ч от изтичането на водите. Раждането ми беше ужасно, но всички болки си заслужават (не вярвах, че ще го кажа). Роди се в 3ч през нощта с перфектните мерки 3390гр и 50см.

# 578
Жана, не си май от София иначе веднага ти я заемам за една седмица или там докато родя докато ти тръгнат нещата. Много ми е мъчно когато човек няма възможност за нещо. Обаче не си оттук, защото реално консумативите които трябва да си купиш струват макс около 35 лева-40. Обаче знаеш ли какво се серух, има ел помпи под наем.Joony,те това изостава според мен го говорят спрямо теглото, но реално сигурно ето както е в случая на Елинор, дробчетата и всичките му там други неща си се развиват добре. Честито  на новото бебче:) Включете ме и мен в есенната тема за бебета, нищо че може и Ноември да родя:)

# 579
Честито, Unknown! Живи и здрави да сте и бързо да забравиш мъките покрай малката ти радост!

Ема, да, органи и всичко е точно, вчера ме гледаха маса време да видят камерите на сърцето пълнят ли се едновременно и т.н., така че само за тегло става дума, но леле, колко се наплаших. Ама ще мине страх и всичко.

# 580
.

Момичета, да си направим една тема за есенни бебоци, за да се съберем пак? Че кой септември, кой октомври, току-виж и някое закъсняло ноемврийче се появи. В тази тема хубаво си хортуваме и за бебешки неволи, но скоро всички бебета ще се извалят, ние още в темата за бременност ще си пишем.

Poppy рано е още. Като мине октомври се местим в раздел Родени и там продължаваме да си пишим неволите и радостите. Но за сега сме тук, нико че повечето родихме Wink

И докато пиша що да видя - ново бебче се родило Simple Smile Uknown честита рожба! Извъчи се и ти, но най-хубавото е чи се гушкате вече.

# 581
Unknown, честит син ! Hug
Да е много здравичък и много радост да носи на мама и тати Heart
Ема, ще се оправя и без ел. помпа, благодаря ти все пак. Simple Smile

# 582
Еха, честит пореден мъж!!! Жив и здрав, а мама да се възстанови много бързо!

# 583
Unknown, честито и от мен! Да ти е жив здрав сина! Свърши се вече и твойтo бременеене. Hug

Ооо, да, не пришпорвам за нова тема, тук ми е много уютно.

Ема, какви консумативи трябват за ел.помпата? Мойта е Медела и мисля да взема нова тръбичка и клапа с мембрана. Нещо друго трябва ли ми? Помпата е ползвана броени пъти. Има ли нещо, което не може да се стерилизира и да трява да се сменя чисто от хигиенна гледна точка?

# 584
Жани, твоите гърди поне са твърди - значи има нещо. А моите са мекици в пълния смисъл на думата. Тече си вече доста бяла кърма, не като първите дни безцветна коластра, но е мижаво като количество. Съдя и по поведението на бебето - с голям зор захапва, по 10 минути ми отнема да му тикам цицата в устата, а той да пищи и да се нервира, защото не тече...
Вчера ми махнаха конците, корема вече доста поспадна, но надвисва над разреза. Sad И съвсем изключих да попитам за оформящото бельо от кога. Не колан за кръста, а искам от онези гащи до под гърдите.

Общи условия

Активация на акаунт