Мъжете след 45, голям ли е проблема да се съдаде семейство...

• 45 410
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
  • Paris, France
Наемат ученичка да го води и взема от градина и готово  hahaha  Това докато заздравеят раните от СМАС фейс лифта. Или си го гледат у дома с домашна помощничка. Къде ще го влачат на графина? Да вземе да настине или да лепне варицела  Joy. Скици

# 151

И какво от това?
Казваш, че си му майка, втори път няма да сбъркат.
Голям довод против късното майчинство.... ooooh!

За мен е никакъв проблем, ама тя се притесняваше за автора, пък съм останала с впечатление, че тя самата не е първа младост за раждане по българския "стандарт". Който стандарт е доста по-занижен възрастово, отколкото в развитите държави, вероятно заради множеството тетки, които обсъждат по-дъртичките родители на децата.

# 152
Къде я слагате Лъкито бе?
Сигурно е по-млада от теб, Куку. Или най-малкото сте на една възраст.
Какви баби ти се привиждат? Rolling Eyes

# 153
Чудесно е, че си решила да родиш. Не се ли притесняваш, че могат да те помислят за баба на детето в детската градина?
Честно ли? Не. Под 35 съм и не ми личат, защото и аз съм куку... Mr. Green
Пък като тръгне на градина пак ще съм 10 надолу от автора, който тепърва ще създава семейство...ами ако булката не хване от раз, какво правим?

# 154
Евентуалните репродуктивни проблеми на една двойка не са за клюкарника.Не е  достойно да се "присмивате".Simple Smile

# 155
Къде я слагате Лъкито бе?
Сигурно е по-млада от теб, Куку. Или най-малкото сте на една възраст.
Какви баби ти се привиждат? Rolling Eyes

Ами, аз не съм млада според този стандарт, така че...  Върти ми се, че е около моята възраст. Да не мислиш, че точно тези хора (като нея), които обсъждат тези неща с подобна конотация, правят разлика от +/-5 години. Като нищо ще я изкарат 45-годишна млада баба, която е отишла да си прибере внучето от детската градина. Няма да е майка на 20+.

# 156
Като нищо ще я изкарат 45-годишна млада баба, която е отишла да си прибере внучето от детската градина. Няма да е майка на 20+.
Живи и здрави, като съм на 45г ,детето ми ще е в 5-ти клас, твоето в кой ще е тогава?

Евентуалните репродуктивни проблеми на една двойка не са за клюкарника.Не е  достойно да се "присмивате".Simple Smile
Тук двойка още няма, чешем си езиците. Laughing

# 157
Живи и здрави, като съм на 45г ,детето ми ще е в 5-ти клас, твоето в кой ще е тогава?

Не смея да прогнозирам подобни неща, дори не смея да прогнозирам дали на 45 ще съм още жива. Но аз самата бях студентка, когато майка ми беше на 45.

# 158
Понеже не успях да се ориентирам. Тук се е заформил спор, за това, че на 40+ ти е вече късно за деца и семейство ли?

# 159
Понеже не успях да се ориентирам. Тук се е заформил спор, за това, че на 40+ ти е вече късно за деца и семейство ли?

На 46+ е късно за деца...
за връзка, семейство никога не е късно, то и да станеш за резил никога не е късно.

# 160
Как късно бе, Лъки? Той е мъж, те жените раждат на 45+.

# 161
Как късно бе, Лъки? Той е мъж, те жените раждат на 45+.
Ти ако си, би ли се хванала да раждаш за първи път над 45 години? Има случаи, да, по новините съм гледала и 60 годишна родила...но това е една друга тема.
Автора каза, че е ОК жената да е на неговите години, но нека първо се разберат по въпроса с възпроизвеждането.

# 162
Е, нали първо трябва да се харесат.

# 163
Не знам, Лъки. Хипотетично не мога да ти кажа.
Моята лична граница е 40, но ако пък не бях родила? Знам ли?
Не осъждай така хората.
Животът и критериите много се промениха.
Те и пенсии даваха по на 55, ама беше много отдавна.
Сега ще радваме, аз де, ти си млада, ако съм пенсионерка на 65. Wink

# 164
Аааа, никого не съдя, само си  разсъждавам, ето че и ти казваш, че след 40г. по скоро не.
Пенсионната възраст се вдига, но средната продължителност на живота не толкова, там номера е по малко хора да взимат пенсии. Rolling Eyes
Съгласна съм, че много критерии се промениха, няма вече блага ракия, не се вее белия чаршаф след първата брачна нощ. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт