Великобритания - Тема 71 Есенно - Предколедна

• 58 041
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • Leeds, UK
Ето ме! 🙂 Благодаря за пожеланията за рождения ми ден. Купонът беше страшен, всичко се изяде и изпи(аз така обичам), музика и смях, подпалихме и килима...да почетем петък 13, ама тъй и тъй е за смяна, ще ускорим нещата. 😁. Вчера се разходихме с една приятелка и децата до Йорк. Има ли някой от Йорк? Много красив град. Пак ще се ходи скоро...
Кокона, съжалявам за окото. Дано да може да се направи нещо за подобряване или поне да не се влошава повече. Аз съм с лазерна операция на очите заради много висок диоптър и прогресиращо нарастване на  диоптри,та прекрасно те разбирам какво е да се притесняваш за зрението си.
М@ябраво на момчето ти. Не спирай да го хвалиш и поощряваш. После ше пиша за къщите, че дълъг стана поста😁

# 571
Happy Bella, честит рожден ден на патерици! Още много такива незабравими празници да имаш!

Много пишете. Тъкмо да се включа и 20 нови поста (и така няколко пъти).....ще се опитам да наваксам довечера.

Как е времето при вас? Тук е малко зловещо. Сиво небе,  тъмно е почти като нощ и дори пиле не прехвърча, но е топло. Чакаме Офелия нощес.

# 572
  • Истински се вижда само със сърцето.
И тук до сега беше такова и с оранжево червено слънце, заболяха ме очите навън, но сега просветна.

# 573
  • UK
Happy Bella  Hug

М@я браво на детето. Имате и нашите палци  Hug

Времето, тук започна прекрасно. Слънце ,20 градуса. Но сега, небето е жълтеникаво, излезе и силен вятър. Но пък дадоха Офелия да запрашва в посока Ирландия  newsm78

# 574
При нас сутринта беше по-мрачно, но като излизахме с детето за плей група в 10ч се беше разяснило и слънце дори има. Вятър духа доста силно, но не е кой знае колко студено.
Днес получих една доставка от Маталан, бях си и поръчала коледни играчки. Едната играчка беше счупена, та направона прах. Сега им писах, да видим колко бързо ще реагират. Явно доста са го подмятали плика, защото и една от закачалките беше счупена.

# 575
  • До хладилника, който обичам
От Маталан поръчах кутии подаръчни и най-важната дойде скъсана. Писах им, предложиха ми замяна в магазина, нямаше наличност и ми върнаха парите - много бързо реагираха. Интересното е, че за тази кутия много хора се оплакаха, че идва скъсана, сцепена и смачкана. Моята може и да може да се ремонтира, че ми трябва (ще сменям досегашната Christmas Eve box, че вече изгуби фасон).

# 576
Сега гледах календара, другата неделя, на 29ти минаваме на зимно време.

# 577
  • UK
Мая, браво на детето ти, стискаме палци!

Мисля, че ponqkoga е в Йорк, много искам и аз да отида до там някой ден, но напоследък за жалост почивните ни дни са все по-заети. Ако имаш изготвен маршрут, би ли го споделила?

Бу, каквa e тaзи Cristmas Eve box?

# 578
Бу, каквa e тaзи Cristmas Eve box?
Кутия, в която слагаш неща по желание за Бъдни вечер (т.е. вечерта преди Коледа). Хората слагат различни неща според вкуса си. В моята има нови пижами за децата и меки чорапи, какао, нещо сладко, книжка за четене или нещо за правене (оцветяване и т.н.) - аз се придържам към основни неща, защото съм мързелива Grinning
Също миналата Коледа сложих храна за елените за разпиляване пред входната врата - овесени ядки + малко блясък Mr. Green (и на сутринта е ядено от нея, защото част липсва!)

# 579
Спомням си преди доста години една потребителка в темата Нана_Куул, помните ли я, си беше постнала снимка на детската стая на сина и. Беше много миниатюрно стайче, но супер яко си го направи в скандинавски стил с повдигнато легло.

Mиа, благодаря че си спомняш! Аз отдавна не следя темата тук, но една дама която все още участва ме насочи към коментара ти. Снимки има в този албум, ако на някой ще са му полезни: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4802461895823.10737418 … &l=dc5c9768a4
Стаята беше нещо от сорта на 2.80м на 1.90м, ако си спомням правилно. Преместихме се в нова къща преди близо 3 години и сега на детето му е отредена най-голямата стая. Simple Smile

# 580
  • UK
Бу, питах гугъл, че явно хич не бях чувала за това нещо. Не ми харесва този обичай Simple Smile)

# 581
А, то няма нужда човек да го прави, като не иска Simple Smile на мен ми е симпатично, затова избрах да го правя, децата го харесаха.

# 582
  • На острова
Mиа, благодаря че си спомняш!
Моля, моля! Здраве и щастие в новата къща ❤

И при нас днес много пожълтя. Много апокалиптично беше 😀

# 583
  • UK
При мен апокалипсиса дойде преди червеното небе, като отворих сутринта хладилника и току що отвореното мляко (от най големите бутилки, естествено) падна на земята, капачката изхвърча и цялата кухня внезапно побеля. Направих се на Клеопатра направо, и по тавана имаше мляко. Цял ден ми върви така, даже преди малко се скарах на Мартин, щото седи насред току що изчистената ми спалня с една торба за боклук, в която току що бях изпразнила кутията на прахосмукачката, навил си я на пръста и я върти в кръг над главата си. Като си представих какво може да стане, и кой ще трябва да го чисти, направо ми стана лошо. Той ми вика спокойно, той лошия късмет днес е само за теб.  Simple Smile

# 584
  • Манчестър
Спомням си преди доста години една потребителка в темата Нана_Куул, помните ли я, си беше постнала снимка на детската стая на сина и. Беше много миниатюрно стайче, но супер яко си го направи в скандинавски стил с повдигнато легло.

Mиа, благодаря че си спомняш! Аз отдавна не следя темата тук, но една дама която все още участва ме насочи към коментара ти. Снимки има в този албум, ако на някой ще са му полезни: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4802461895823.10737418 … &l=dc5c9768a4
Стаята беше нещо от сорта на 2.80м на 1.90м, ако си спомням правилно. Преместихме се в нова къща преди близо 3 години и сега на детето му е отредена най-голямата стая. Simple Smile

Радвам се да те видя тук отново. Надявам се дизайнерския бизнес върви. Идеите са ти доста смели.😀

Общи условия

Активация на акаунт