Великобритания - Тема 71 Есенно - Предколедна

• 58 058
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • някъде в орбита...
Да де, Бу - може. Ама то влиза ли легло и евентуално шкаф, това си е спалня Wink
Скрит текст:
Да го кажа по друг начин. В Лондон box room-а ни беше с прозорец, радиатор, и реално можех да набутам една бебешка стая вътре без проблем. Но да е нечия спалня, т.е. легло и шкаф, или дори поне един стол егати, просто нямаше как. И така си беше обявена - като box room, не като спалня.

# 556
  • Истински се вижда само със сърцето.
При нас е обявена като спалня, има малко гардеробче вградено и може да влезе едно малко единично детско легло, но за мен това не е стая Simple Smile става идеално за гладачна Simple Smile

# 557
При нас в прованса е по на широко. Такива бокс стаи много рядко съм виждала. Като търсихме къщи ходихме в една обявена за три бед, то третото си беше килер. Цената беше много добра и за два бедрума къща, но мъжът ми се запъна, че му е малко. Аз бях съгласна и с по-малка къща да започнем, вече щяхме да сме я почти изплатили, а не още 20 години да плащам.

# 558
И аз съм в провинцията, но третата стая е такава Simple Smile Не е важно де, защото съм гледала другите две да са големи, както и всекидневните помещения. За къща под наем ме устройва идеално Simple Smile

# 559
  • На острова
Спомням си преди доста години една потребителка в темата Нана_Куул, помните ли я, си беше постнала снимка на детската стая на сина и. Беше много миниатюрно стайче, но супер яко си го направи в скандинавски стил с повдигнато легло.

Стаята на бебето е като бокс рум, също има прозорец, радиатор, и събира нейната кошара, малко скринче и единично легло. Перфектна е за нърсъри. Бънк бед слагаш понатам, отдолу се спестява място и воала. Има начини. Синчо се шири и той в голяма стая, ползвам му етажерката за част от моите книги и правя йога, че там ми е удобно.

Искам и аз като Мис Файн стая: с няколко релси за дрехите ми, че искам всичко на закачалки да ги виждам. Рафтчета за обувките, огледало и тоалетка за грим. Искам и фитнес стая да имам, че имам уреди, а място не.
И аз искам минимално мебели в стаите и без боклуци, но с две деца.. ще почакаме малко, хаха.

# 560
При нас стаята която евентуално ще е за детето все още не е обзаведена, само я боядисахме в жълто и сменихме тапетите с такива на пеперудки. Предишните не бяха лоши изобщо, бяха с лондонски автобуси и тел кабини. Нейното легло е до моето в момента, но е от типа, който става на юнушеско легло и бюро. Спокойно ще може и гардероб да се сложи в стаята. От страрите собственици, там беше момченцето и то спеше на високо легло, а отдолу имаше нещо като бюро/ масичка. Средната стая е била на момиченцето им и дори ние оставихме тапвтите- на шарени автобусчета. Така че, ако решим в последствие да я преместим там- пак ще со е детска обстановка. А мебелите- освен леглата на които в момента спим- почти всичко е втора ръка и лесно ще се продаде ( а и пари ме сме хвърляли за тяй)

# 561
  • UK
Дежи по повод на прясната скумрия да ти кажа, че сега в събота пак купувах от Теско, винаги когато ходим има, ако искаш провери.
Благодаря Илейн, и аз съм купувала оттам, но много много рядко я уцелвам.

В нашата най-малката се събира разтегаем диван, става на спалня, и скрин, нищо друго. Гости като имаме спят там, събират се, но ги съветвам или да спят на отворен прозорец или на отворена врата, защото ще се издушат. Легло има, въздух няма.  Мисля да сложа разтегаемия диван в хола и гостите ни вече да спят в хола, а горе стаичката да я ползвам по-функционално.

# 562
Изязоха резултатите за нашето грамър училище. Прагът е 108 точки, а синът ми има 107.41
Толкова близо....

# 563
  • До хладилника, който обичам
Изязоха резултатите за нашето грамър училище. Прагът е 108 точки, а синът ми има 107.41
Толкова близо....
Не се знае още, ако има деца, които влизат в други предпочитани училища, може да се освободи място може би?

# 564
Не се надявам, предвидили са си резерви. Малко ме беше яд в началото, но все пак  е страхотен резултат. Той преди 3 години не знаеше английски.

# 565
Малко ме беше яд в началото, но все пак  е страхотен резултат. Той преди 3 години не знаеше английски.

Повтаряй му го и той да го приеме така и да е горд. Пък ние ще стискаме палци.

# 566
  • Оптимист по принуда
но все пак  е страхотен резултат. Той преди 3 години не знаеше английски.

Браво на детето!

# 567
М@я страхотно се е справило детето!!! Не е никак лесно за 3 години да направиш такъв резултат! Комплименти!

# 568
Мая, браво на детето! Стискам палци:)

# 569
  • След завоя в дясно
М@я- поздравления за теб и детенце, справили сте се стахотно и то само за 3 години. Погледни го от положителната стана, тези знания и упоритост няма да отидат на вятъра, семенцето е посято, и не на последно място не се отказвайте, винаги има надежда. Моето дете беше на края на опашката, въпреки че изкара необходимите точки беше out of catchment, no siblings etc., но имаше шанс и бе прието- ще стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт