Великобритания - Тема 71 Есенно - Предколедна

• 58 193
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
  • Оптимист по принуда
Охххоо, и аз, и аз. Blush

# 271
Моя гъдел са руските доставчици на "истински' хайвер (не очи).

Мир на душата на татко ми, той обичаше шкембе.

# 272
  • York
Готово сварено шкембе, иска подправяне, запръжка и както там си го прави човек. Разкош!!
Бу, не се отваря, каквото и да е.  Rolling Eyes

# 273
# 274
  • UK
Желира се в хладилник, става на пача.

# 275
  • Лондон
Моля за точна рецепта!  bouquet
А сега,ако ми кажете от къде да си купя шипков мармалад,мноооого ще съм ви благодарна! newsm51

# 276

А сега,ако ми кажете от къде да си купя шипков мармалад,мноооого ще съм ви благодарна! newsm51
ето от тук например

# 277
  • UK
Моля за точна рецепта!  bouquet
За кое? Отваряте буркана, изяждате половината, другата половина слагате в хладилника и на другия ден е на желе. За чорба си слагам брашно, мляко, застройки, запръжки, подправки, както се готви класическата чорба  и ям гореща.

# 278
Хаха, как ме разсмяхте с това шкембе, трябва да го пробвам! Simple Smile Правя си изводите, че откъм храна едва ли нещо ще ни залипсва. Аз бях попаднала на посочения от Памперс сайт когато се рових за БГ кисело мляко.

# 279
  • До хладилника, който обичам
Нищо не ми липсва, освен някои марки. Примерно има български семки, но няма всички марки, които харесвам. Но това е бял кахър, затова има мулета (пардон, гости!), които да ме снабдяват.

# 280
За какви семки става въпрос?

# 281
Слънчогледови Grinning

# 282
За някакви специфични ли става въпрос, слънчогледови семки по фермерските пазари колкото искаш.

# 283
Разбира се, в крайна сметка затова има различни марки семки, нямам нито желание, нито интерес да си пека сама Grinning
Харесвам на Лидл семките, но в тукашните Лидл ги няма.

# 284
В много вериги има, ако не същите, то сходни на нашите стоки, както вече са писали преди мен. В някои Азда дори има лютеница. Ако не бъркам магазина, в Morrisons greek style сиренето е произведено в България. Единствено боза няма как да си набавя от редовен магазин. 😂

Общи условия

Активация на акаунт