Великобритания - Тема 71 Есенно - Предколедна

• 57 996
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • Bristol
А аз днес обикалях близо до Weston-super-Mare, Sand Point. Хубаво ме надуха вятъра по крайбрежието, но разходката и гледката си заслужаваха. Накрая завърших деня със сайдер от Съмърсет Simple Smile
Готвя се за разходка из Йорк вторник след обяд Heart Eyes

# 646
  • Leeds, UK
Чудно! Йорк е много красив, бях там миналата неделя и пак искам, че и е близо до нас 😍

# 647
  • UK
Момичета, искам да ви питам дали имате опит със спортните дрехи на Праймарк. Исками се да почна да хидя на няколко класа, но по принцип съм супер мързелива и непостоянна та не ми се дават пари за дрехи. Преди две години на Коледа си купих няколко клина и горнища уж с тази цел и ги извадих от гардероба чак септември  Blush.
Евтини ли са въобще там?

# 648
Да ви кажа оъ днес, рака мило ми стана.

На работа дойде един българин днес да си взима лекарства, с преводачка. Аз говорих с него и преводачката си тръгна- обясних си му всичко на човека на роден език. Тъкмо си тръгвам, проверявам емейла. Нали скоро писах, че се оплаквам на Маталан заради счупена играчка. Отговора написан от българка 😁😁😁. Така ми домъчня за България днес😥. Момичето иска да и пратя няколко още детайла за поръчката, и аз малко ни в клин ни в ръкав и писах, че съм българка 😂, да видим дали ще забележи 😂.

# 649
Много хубаво така, извадил е късмет човека, че тук по една торба с лекарства раздаваме 😀
Аз имам две срещи с българи в болницата. Единият беше за лека планова операция, жена му искаше да спи в болницата на стола до него и чак аз се видях в чудо да я разубедя, то въобще няма такава опция. Всичко мина добре , за два дни го изписахме, обаче жената се опита да ми набута двайсет паунда в ръцете, ужас и срам, аз нищо не съм направила ....Така за мисленето на изстрадалите хорица и подкупната система в България.
Другият е по-тъжен случай, един дядо с деменция . Видях го за първи път на втори юни, беше много разстроен, като чу България и “Днес е ден на Ботев “ веднага се зарадва.Прехвърляха го през няколко отделения, май семейството не искаше да плаща за care home ( то си е скъпо, де) , а вкъщи нямаха условия, не вдигаха телефоните...Иначе дядото си беше стабилен горе-долу.

# 650
  • някъде в орбита...
GreenP, аз купувах преди време от там, но аз правех силови тренировки. Трябваше ми нещо евтино, защото непрекъснато я ще закача някъде по машините, я ще скъсам с някой дъмбел, а и на коленете много бързо протривах всичко. Та ми бяха оборотни. Ако ми трябва нещо по-държеливо (и красиво) съм си взимала страхотни неща от ТКМакс на разпродажбите Wink

Svetlili, няма как, в Бг трябва да се даде, където и да отиде човек. Някои хора много трудно излизат от този коловоз Frowning1

# 651
  • UK
И аз щях да пиша тъкмо за намаленията в ТК макс. Аз на една зумба само ходя, де, зависи предполагам за какво ти трябва. Не мога подходящ спортен сутиен да си намеря аз Flushed

Ех, че мило, аз много случайни срещи с българи нямам, и в училището на децата няма българчета, а всякакви други има. 

# 652
Евтино е в Праймарк, но има както боклуци, така и много хубави неща. Хубаво трябва да се оглеждат материите. Имам дрехи-пера, обличам, пера, обличам....вече 2.5г и не са мръднали. Има и такива, които едва изкарват сезона. В това число слагам и спортните им екипи.

# 653
  • UK
Всичко е на късмет от Праймарк. Имам два спортни 3/4 клина от там, които карат вече 5та година и не са мръднали. През това време ми се скъсаха два на Найк.
Тренирам почти всеки ден

# 654
  • Bristol
Купих си панталони, ластични с висока талия и бархетна риза от там за разходките ми из природата, не знам колко ще издържат, но за тази цена, не ми е жал. Подобни панталони и блуза си купих за офиса преди няколко месеца, нямам оплаквания. Иначе аз пазарувам от sports direct. Там има и скъпи и евтини неща. Изръсих се повече за клин и блуза колоездачни, моделът и материята ми харесаха повече. Имаше и по-евтини опции но материята беше по-тънка, аз за зимата взех и цветово не ми паснаха

# 655
  • UK
Благодаря за мненията, ще купя от Праймарка на първо време после ако съм сериозна и найстина почна да спортува ще купувам
поскъпи екипи.
 Мъжът ми вчера ме зарадва с доста скъп семеен мембършип в спортен клуб. А аз съм супер мързелива, но имам да свалям и се надявам този път да не е са поредните хвърлени на вятъра пари.

# 656
  • Bristol
Аз не бих харчила много пари за екип, освен ако не е заради по-добра материя или дизайн, както беше в моя случай Grinning цветово не ми допаднаха евтините, с материята можех да направя компромис Simple Smile Всички евтини бяха розови! Поради тази причина често купувам и от мъжкия сектор. Дразни ме това масово розово за жени и момичета Sad И колелото ми е супер евтино в сравнение с на другите, но за сега ми върши работа. От известно време се замислям да си сменя дръжките с извити или да си взема ново. Това в случай, че продължа да увеличавам дистанциите, които покривам. Тази неделя съм планирала Глостър до Бристол с няколко почивки за забележителности по пътя. Дано имам късмет с времето! А в понеделник от Чепстоу в Уелс до едно градче в Англия, ще минем по моста над реката, дано не духа много.
Днес нямам късмет, в Йорк е дъждовно Sad

# 657
  • Cambridge, UK
Момичета, искам да ви питам дали имате опит със спортните дрехи на Праймарк. Исками се да почна да хидя на няколко класа, но по принцип съм супер мързелива и непостоянна та не ми се дават пари за дрехи. Преди две години на Коледа си купих няколко клина и горнища уж с тази цел и ги извадих от гардероба чак септември  Blush.
Евтини ли са въобще там?

купувам си легингс и потници от там, добри са
като качество са доста по-добри от дрехите, които се продават в магазина
за 5 месеца съм си купила има няма 10 легингс (тренирах всяка вчер), ако не се лъжа са 7-8 паунда

от Ткмакс си купих първия легингс (февруари) за £25 беше леко варитан и стана на топчета
от asos.com си поръчах и ми доставиха не това, което исках
от spotsdirect купих едни на Puma, за 6 месеца свалих 18 кг, не са мръднали, струваха £27

Когато започнах да тренирам бях размер 12-14 в момента нося 6-8 и всичко което съм купувала за това време ми пада, само Пумите ми стават (леко са отпуснати на глезените). Бягам, вдигам тежести, правя HIIT и като цяло във фитнеса скачам като луда барабар с тежестите, така че дрехите не се пазят и се перат всеки ден, в пералня с центрофуга Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 11:24 от usmifchica

# 658
  • UK
От мен глас за спортните дрехи на GAP, клинове и спортни сутиени носени и прани по 2 пъти седмично в продължение на 2 години не са мръднали.

# 659
  • Bristol
Аз сутиени купувам от М&С, включително и спортни. Имат голямо разнообразие, скъпи излизат, но аз не съм малка, 178см и 70 кила, 12-14 размер, а чашката ми е А... Голям зор имам да намеря сутиени с правилната обиколка и малка чашка. Като кача до 75-80 кила минавам на В и е по-лесно, но не искам Joy

Общи условия

Активация на акаунт