Великобритания - Тема 71 Есенно - Предколедна

• 57 979
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
  • UK
На мен проблемът ми е че чашката ми е много голяма, няма да казвам колко Joy и не мога да намеря спортен сутиен с банел, не мога без банел и скачам на зумбата с нормален сутиен, та чак гърдите ме болят от подмятане. Точно на М&С гледах вчера в нета, може би трябва да отида на място да пробвам.

# 661
  • UK
Usmifchica 18 кг. надолу за 6 месеца, ще взема и аз Пума да купя. 😁😁😁

# 662
  • Манчестър
На мен проблемът ми е че чашката ми е много голяма, няма да казвам колко Joy и не мога да намеря спортен сутиен с банел, не мога без банел и скачам на зумбата с нормален сутиен, та чак гърдите ме болят от подмятане. Точно на М&С гледах вчера в нета, може би трябва да отида на място да пробвам.

Колкото и да е голяма едва ли ще е по голяма от моята. Сутиени спортни и обикновени купувам само от www.bravissimo.com
Нямам оплаквания.....засега. Плюс са може би единствения магазин в който ще ти приемат продукт обратно ако не се чувстваш комфортно след няколко дни ползване.
Имат магазини в който можеш да поискаш измерване и после само онлайн да купуваш .
Аа, забравих, и бански си купувам оттам.

# 663
  • UK
Благодаря, Аве! Аз съзнателно го отбягвах досега този магазин, гледала съм ги, че са по 40 паунда спортните, може би ще се прежаля някой път, поне да пробвам. Ежедневните сутиени са ми от Азда и много евтини и съм много доволна от тях.

# 664
  • Манчестър
Благодаря, Аве! Аз съзнателно го отбягвах досега този магазин, гледала съм ги, че са по 40 паунда спортните, може би ще се прежаля някой път, поне да пробвам. Ежедневните сутиени са ми от Азда и много евтини и съм много доволна от тях.

Ами щом се вместваш в range на Азда значи си ОК за спортни от други места.
Аз никъде не се вмествам освен Брависимо. Ами скъпички идват, но когато пък става дум за ежедневен комфорт и удобство някак си преглъщам ценовия етикет.

# 665
  • UK
Трябват ми спортни с банел, не съм видяла на други места досега, а сега видях в сайта на Брависимо, че има. Пробвала съм, купувала съм от спортса без, пълна скръб, размерът става, но без банел по никакъв начин не стои.

# 666
  • UK
Трябват ми спортни с банел, не съм видяла на други места досега, а сега видях в сайта на Брависимо, че има. Пробвала съм, купувала съм от спортса без, пълна скръб, размерът става, но без банел по никакъв начин не стои.

Dejie на Next има също хубави такива.

# 667
Дебенамс също предлагат добри варианти. Един по-стегнат корсаж/потник отгоре ще ограничи още подмятането. Иначе безбанелните с твърда чашка на МС са много удобни. Ще погледна сега брависимо какво имат.

# 668
  • Cambridge, UK
Usmifchica 18 кг. надолу за 6 месеца, ще взема и аз Пума да купя. 😁😁😁

дам и мента глог  и валериан, защото когато имаш rest day сънуваш, че си във фитнеса, а също и трепериш когато минеш с колата покрай него Grinning

# 669
  • UK
Хаххаха
Шегата настрана, браво много добър резултат си постигнала.
Надявам се лека полека да стана по активна.

# 670
  • На острова
Аз си пазарувам от аутлетите на Найк, страшни евтинии има, имам един клин, античен е вече, но още го нося. Спортни сутиени, тип къс потник, потник за отгоре, тишърт, шушляк яке за джогинг... Мъжът ми вчера си взе от единия аутлет две тениски на Найк, едната £4.50, другата £7 👀. Но от Спортсдайрект има някой път намаления също, купувала съм си USA Pro, май.

На Праймарк имам спортен сутиен един, много мек и удобен и един много ръбест. Имам и една ластична блуза с дупки за палците / не знам за какво е предназначението/, аз я нося на йога. Евтини са също.

# 671
  • UK
В Некст съм гледала за спортни сутиени, но няма в магазините, в които аз съм ходила, въобще от спортната им линия много малко неща има. В сайта има добро разнообразие, но не мога да пробвам размер. Питах ги сега, казаха ми, че мога да поръчам онлайн с доставка до магазин и после ако не ми хареса да го оставя там направо и ще ми върнат парите на касата. Ако искам да пробвам различни размери, трябва да си купя няколко и после да връщам. Rolling Eyes

Коконка, как са дечицата в градината?

Усмифчице, страхотно постижение! Поздравления!

# 672
  • някъде в орбита...
dejie, ти как мислиш пазаруват шматки като мене Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 673
Последния път като успях да си освободя време за спорт, почнах работа и стана невъзможно. Сега пак глася нещата да почвам нещо (даже вече нямам претенции какво, просто спортът ми липсва ужасно много) и се надявам да не си останат пак сметки без кръчмар.

Аз пък имам обратния на вас проблем със сутиените - голяма обиколка с малки чашки и един единствен модел, който ми стои добре, но се намира рядко и не във всички магазини. Та като го видя, грабя по няколко без да гледам цената.

Усмивчице, браво!

# 674
  • UK
dejie, ти как мислиш пазаруват шматки като мене Stuck Out Tongue Closed Eyes
Аз вече две години не мога да се пречупя да си напазарувам храната онлайн, не съм го стигнала тоя левъл още. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт