Великобритания - Тема 71 Есенно - Предколедна

• 57 972
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
dejie, ако не е пазаруването през нета, особено пък на храна, съм го закъсала отвсякъде.😂

# 676
  • Cambridge, UK
Благодаря да ви се връща Simple Smile
И така и така сме започнали темата да попитам, защото много ми се върти из главата вече, имам мои снимки от започването на тренироките и сега, имам и приятелка която в момента кърми и е качила много килограми, мисля да й предложа да идва вкъщи да я тренирам (въпреки че нямам образование за треньор) и междувременно да й гледам детето, като записвам резултатите и ако успея с нея да си пусна една реклама за подобна услуга, дали ще има желаещи или ще е само загуба на време?

Аз в момента не работя, чакам вече не знам колко време Ofsted да ми процеснат апликацията за childminder, малкото ходи на нърсъри по 3 часа, голямото е на училище, мъжът лети нон стоп и постоянно Simple Smile

# 677
  • Манчестър
dejie, ти как мислиш пазаруват шматки като мене Stuck Out Tongue Closed Eyes
Аз вече две години не мога да се пречупя да си напазарувам храната онлайн, не съм го стигнала тоя левъл още. Grinning

Ааа, всичко е онлайн при мен отдавна. Храна, дрехи, каквото се сетиш. По магазини ходя като имам време повече за разходка и ако искам нещо да питам face to face. Храната купувам от Морисънс и Ocado. Нямам забележки.
Нямам физическо време да ходя в магазин, пълни колички,слагай,изваждай, плащай пак слагай.

# 678
usmifcihica, мисля, че ще намериш клиенти/последователи. Звучи добре и при подходящи снимки и предварителна подготовка ще си успешна.

# 679
  • Cambridge, UK
чудя се много все още, имам стая 5х7 м, която е специално оборудвана за деца, в смисъл подготвила съм я като стана childminder там да играят децата, в Living room-a имам и достатъчно пространство за подскачане и тренировка, така или иначе след регистрацията ми в ofsted планирам да гледам макс по 2 деца на веднъж, за да им обръщам внимание ... и си мисля че мога да комбинирам двете неща ... стана дълго ... извинете Simple Smile

# 680
  • Истински се вижда само със сърцето.
Усмивчица и аз смятам, че трябва да опиташ, ако ми беше наблизо щях да ти стана клиент и по двете направления  Mr. Green

# 681
  • UK
Usmifchica къде живееш?
Много хубаво  си го планирала, дано скоро да стане.

Този аутлет на Найк онлайн ли е?
 Тук ходенето по магазините си е чиста загуба на време, вече трета година пазарувам  храна онлайн минавам през Уейтроуз само на път за училище да взема кроасан за децата.
Тази година не успях да купя костюм за Хелоуин и ми става лошо като си помисля че трябва да ходя тези дни по магазините с детето.

# 682
  • На острова
GreenP, и двата аутлета за жалост са си магазини, единият е в Hackney, другият към Enfield някъде, нямат онлайн. Поне никога онлайн не съм виждала такива цени, де.

И аз се каня онлайн да почна да пазарувам храна, за другото е ясно. Гледам сайтове с безплатна доставка и ретърнс. Обувки, дрехи, поръчвам, меря, връщам. Просто и аз физически нямам време за тези неща. И аз си тренирам вкъщи, взех си домашна лампа за шилак, ако се науча и да се постригвам сама, цена няма да имам 😆

# 683
GreenP,  погледни къде ти е най-близкия аутлет център и кои спортни и изобщо брандове имат магазини там. Може пък да имаш на удобно място. Дори и в Лондон не са само посочените два аутлета на Найк, на нас трети ни беше най-удобен.

# 684
  • York
Вчера писах та писах и накрая затрих всичко Laughing
Така се забавлявах с потребител Х до скоро, ама сега май са му секнали мераците да споделя филмови сценарии Simple Smile
Аз имах приятелка на гости. Ей голям кеф! Готвихме си, разхождахме се, посмяхме се доста, та и с децата ми помагаше. И времето беше с нас, та успях да я поразходя добре из Йорк и околностите.
Моето голямото в Петък отива на първия си къмпинг с Браунитата. Много се вълнува милото. Вчера и купих спален чувал и едва го изтръгнах от ръцете и, за да го сложа да се изпере Smile
После и в Лондон ще ходим да пускаме паспорт на бебето и то вече детенцето не може да спи от превъзбуда. Постоянно дудне или за едното или за другото Mask
Аз някакси неусетно се възвърнах към манията си по обувки, особено след като откриха аутлет на Док Мартинс у нашо село. Обзаведох мъжо и дъщерята с по един чифт вече, а аз понеже съм по нахална - с два, но как да не си купиш шарени ботушки за 20 кинта Innocent

Усмивчица, много добре си го замислила. Вярвам, че ще има успех.
Кокона, какво стана с твоите очи?

Стискайте палци, че започваме едно начинание и има всички изгледи за успех и развитие. Притесняваме доколко може да се разчита на българските партньори обаче.....

Някой ако идва към Йорк да свирка, ако има време за кафе или желание да се запознаем лично. Wink

# 685
  • UK
Ponqkoga стискам палци.

Видях, че нямат физически магазини. Най-близкия аутлет ни е Ашфорд, ще отскочи другата седмица че мъжо ще е отпуска.

Друг въпрос имам. Винаги досега сме пътували с разпечатени бордни  карти, сега майка ми ще лети с Ба и няма възможност да си разпечата бордната карта, на летището ще и я дадат ли преди полета?

# 686
  • York
Никога не съм пътувала с тях, ама да няма допълнителна такса на летището?

# 687
  • Оптимист по принуда
£15 струва разпечатване на бордна карта с ryanair. Но на сайта на БА не пише цена.

ponqkoga, успех.

# 688
Ние само с бг еър пътуваме и винаги ни дават бордни карти. Първият път баркода беш много зле и момичето направо ни даде картите. От тогаване разпечатвам нищо, дории билета.

# 689
А кои са в случая БА? Бритиш или България?

Общи условия

Активация на акаунт