Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 868
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 005
Обаче Мара как каза, че на Мегз червилата са от 20 ст. и "Я гледай да не ми вземе моите..." Mr. Green ooooh!

# 1 006
  • Пловдив
Много ми е скучен епизодът тая вечер. :/ Някак си са все едни и същи баналности, нищо, което не сме виждали до момента. Иначе Мария не ме дразни. Може да не е някой титан на мисълта, но за мен има далеч по-неприятни персонажи в къщата.

# 1 007
  • София
Нападат я, защото се водят по акъла на Мара, а Мегз трябва да изпадне в просташки тон и тогава ще я разберат. С тъпата риба на Енджито трябваше да я повърне в чинията и да й каже, че й връща скъпоценната риба.

# 1 008
Защо реве Мегито и кой какво и е откраднал, че станах за малко и пропуснах.
Скриха й червилата и вече драма голяма, сякаш не знаят, че всичко е мисии...

# 1 009
  • София /Абсурдистан
Нападат я, защото се водят по акъла на Мара, а Мегз трябва да изпадне в просташки тон и тогава ще я разберат. С тъпата риба на Енджито трябваше да я повърне в чинията и да й каже, че й връща скъпоценната риба.
Леле....

# 1 010
  • София
Ама тя и самата Мегз започва да се изживява като жертва : "Те са много, ти си самичка", при положение, че Енджи беше права да й казва, че й говори зад гърба, Мара я изключваме, защото какво да очаква от нея след като са си разменили толкова остри думи, а Тото даже й помогна да си потърси гримовете.

# 1 011
Мегз какво толкова им е направила, че всички я нападат? Чак ми става симпатична, а от предаването определено я изкарват жертва.
И много е грозно да се подиграваш на някого заради говорен дефект. Мария е същата като Мегз, че и по-зле, а тръгнала да ѝ се присмива.
Чудя се защо никой не я захапе нея за устните или зъбите, дето навяват асоциации с Бъгс Бъни!?
Ако някой прилича на бобър, то е точно Мария с нейните два зъба отпред и цепната на две уста.

# 1 012
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
И мен ме е жал за Мегз. Симпатично ми е това момиче. Може да не е красавица, може да фъфли, ама в нея няма целенасочена злоба и омраза. Ако я захапят се защитава, но иначе ми се вижда добро дете.

Joy А хич няма злоба  Laughing Само дето тя е най-злобния и завистлив съквартирант, дори шева не е злобен колкото нея.

# 1 013
Няма и червилцата, милата. hahaha
 Хората нямат какво да ядат. Naughty

# 1 014
  • Брюксел / София
Ваня и Тото разиграват етюд, че уж Ваня е взела гримовете на Мегз. Ваня иска да спечели цигари, Тото уж й помага. Мегз сериозно се върза и реве.

# 1 015
  • Варна
Мегз какво толкова им е направила, че всички я нападат? Чак ми става симпатична, а от предаването определено я изкарват жертва.
И много е грозно да се подиграваш на някого заради говорен дефект. Мария е същата като Мегз, че и по-зле, а тръгнала да ѝ се присмива.
Чудя се защо никой не я захапе нея за устните или зъбите, дето навяват асоциации с Бъгс Бъни!?
Ако някой прилича на бобър, то е точно Мария с нейните два зъба отпред и цепната на две уста.
hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 1 016
Специално за рибата Енджи много грубо я прекъсна, можеше и после да й каже, а тя я прекъсна на средата на хапката, на мен ще ми приседне...

# 1 017
  • София
Чудя се защо никой не я захапе нея за устните или зъбите, дето навяват асоциации с Бъгс Бъни!
?
Да захапят Мара!??? Бедна им е фантазията какво ще последва...  smile3511
Тя е древна кръчмарка, дори и Брадъра купи  Joy  Ма пък, той и евтино и излезе...  само 3 бона...  Joy

# 1 018
Ваня ми става все по-противна.Много кофти човек е.
Да!
И през всичките тези години, откакто се появи на арт небосклона си викам - как бе, всички интелигентни хора я харесват, и разправят кооолко е талантлива. Ми аз ше зема да съм ина простачка, ако не харесвам Ваня Щерева. Тя е мулти талант. Глей колко е продуктивна. И се опитвам, и се напъвам и като не става, я завирам в някой ъгъл и ес опитвам да забравя, че трябва да я харесвам докато не избухне пак с някой свой невероятен талант и пак почвам да се мъча.
Ми вече няма да се мъча! То няма нищо за харесване! Stop

Разсмя ме с мъките си. Sweat Smile

# 1 019
  • София /Абсурдистан
Ваня и Тото разиграват етюд, че уж Ваня е взела гримовете на Мегз. Ваня иска да спечели цигари, Тото уж й помага. Мегз сериозно се върза и реве.
Благодаря! За едните цигари и в огъня се влиза Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт