Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 835
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 990
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Едната реве за боба, другата за червилцето, вие на Гани се подигравахте. НИ стИ прави!

# 991
  • Бургас
Червилата на Мегз били от 20стотинки,Мария е ужасна.

# 992
  • София
Ами щом тя бе им яде манджите със свинско е нормално да има нещо за нея, което да яде вместо манджата.
А мегз как долно излъга Енджи, даже й се кълне.

# 993
Да, смята, че , ако се лишаваш, това ти действа на психиката. Затова имала система, при която си ядеш всичко на практика, но в определени количества, спрямо теглото и начина на живот, и тн
Само че Лъкито не вярва с рекламни трикове, в моя свят се слабее с диета и спорт и без дебели филии ляб с два ката риба тон отгоре му. Tired

Лъкито е добре Grin Силвър отслабва само с глад, вода и сълзи:grinn:
Като гледам Мегс, май по твоята формула действа. Laughing

# 994
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много слаба игра на тия двамата.
Оле, тая се разтрепери, ревна .....
Мара и тя гледа да захапе само, с който си иска момчето ще говори .

# 995
Мегз какво толкова им е направила, че всички я нападат? Чак ми става симпатична, а от предаването определено я изкарват жертва.
И много е грозно да се подиграваш на някого заради говорен дефект. Мария е същата като Мегз, че и по-зле, а тръгнала да ѝ се присмива.
Чудя се защо никой не я захапе нея за устните или зъбите, дето навяват асоциации с Бъгс Бъни!?

# 996
Ох, дано Мегз не стане поредната жертва, спечелила Брадъра...

# 997
Мегз не реве за червилата! Жал ми е за това момиче...

# 998
  • тук, на мястото си
Ваня Щерева не ли и актриса? макар, че тя две приказки на кръст не може да измисли и каже.
А Мегз - нямам думи, то бива, бива, ама поне две думи да каже правилно.

# 999
  • Брюксел / София
Мегз не се държи нормално: реве за гримове и си говори сама, и се навива - пълна лудост и глупост!
Толкова луди в тази къща по едно и също време не е имало май никога.

# 1 000
Мегз какво толкова им е направила, че всички я нападат? Чак ми става симпатична, а от предаването определено я изкарват жертва.
И много е грозно да се подиграваш на някого заради говорен дефект. Мария е същата като Мегз, че и по-зле, а тръгнала да ѝ се присмива.
Чудя се защо никой не я захапе нея за устните или зъбите, дето навяват асоциации с Бъгс Бъни!?

И мен ме е жал за Мегз. Симпатично ми е това момиче. Може да не е красавица, може да фъфли, ама в нея няма целенасочена злоба и омраза. Ако я захапят се защитава, но иначе ми се вижда добро дете.

Не плаче за самите червила, а просто и се посъбра и нали знаете, като ви се насъбере повечко и за най-малката глупост може да ревнете. По-скоро и е обидно, че пак тя е на пандара.

# 1 001
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
 DMS 4ervilo - пускайте, само 20 ст е.  Mr. Green

# 1 002
  • Испания
Марийка към Цуни и Тото: "Иди при нея и я виж! Ако има нужда от изкуствено дишане, да ѝ сложиш".

# 1 003
Има жени които с рев постигат всичко, Мегс е една такава лигла.

# 1 004
  • София /Абсурдистан
Защо реве Мегито и кой какво и е откраднал, че станах за малко и пропуснах.

Общи условия

Активация на акаунт