Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 223 102
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 155
Обаче пък единствен дръпна Ваня. / Дали защото беше наблизо /
Другите колко безучастно си седяхаааа Rolling Eyes
Тя трябваше да развие някакво скандалче , преди да му налети. Много внезапно го направи , без предистория. За цигари човек трябва да е по- изобретателен. Пък и писателка , че и актриса.

# 1 156
  • Враца
Много е грозно и невъзпитано, да се подиграваш на човек, заради говорните му дефекти или други физически недостатъци.  Tired

Някой забеляза ли, че шеф Петров е с лидълска тениска? Simple Smile

Ваня Щерева не я харесвам.  Naughty

# 1 157
Да и аз очаквах малко повече патардия да има и тогава шамара. Той дойде малко от нищото.

# 1 158
  • somewhere near the sea
Нещо се изгубих в превода, а и не мога да ви изчета. Те защо останаха без храна и цигари? И пиячката ли им спряха?

# 1 159
Нещо се изгубих в превода, а и не мога да ви изчета. Те защо останаха без храна и цигари? И пиячката ли им спряха?

Заради мисията , която правиха. Не са гласували достатъчно хора във ФБ. За мен и това е манипулация , защото всички се справиха добре. Пък и дуетът Хранова- Мара , би трябвало да си има доста  фенове и на двенките .

# 1 160
30-ти 20 часа в клуб Едикойси може да гледате Аспарагус с испански танцьори... Да ви имам Брадъра!  Изродски формат някакъв сътворихте. Цял ден ходят насам-натам и нощем се прибират да спят в Къщата 😡 Че и уговорки за ядене, че и хонорари накрая. Да размятаме малко едни пари, а?

# 1 161
30-ти 20 часа в клуб Едикойси може да гледате Аспарагус с испански танцьори... Да ви имам Брадъра!  Изродски формат някакъв сътворихте. Цял ден ходят насам-натам и нощем се прибират да спят в Къщата 😡 Че и уговорки за ядене, че и хонорари накрая. Да размятаме малко едни пари, а?
Абсолютно! Губи се цялата идея. И за спането не съм сигурна.... Twisted Evil

# 1 162
Аз си мислех, че Алфредо ще прави голямо шоу в предаването, а той дори не се забелязва, че е там. Някои от участниците даже забравих, че са в къщата. Писна ми от Мара, Мегс, Тонито ревльото, Шефчето, влюбените гълъбчета. Аре някаква друга сюжетна линия да вкарат вече.

# 1 163
Аз пък чак сега изгледах снощния епизод. Ще карам по ред. Петкан и Богданска не са ми интересни. Още ми е чудно как това хубаво момиче се е хванало с тоя палячо. Пишман докторицата какво толкова крие религията си, нищо срамно не виждам ако не е християнка. Мегз все повече ми опротивява. За мен лично много си измисля. В разговора с Тото така се оплете горката, че направо за смях стана. После с тия ревове, уж не я интересуваха червилата ама седеше и нареждаше как още утре ще и пратят нови 50 червила. Голяма драма за червалата от Алито.  Тайната мисия за мен не беше добре изиграна, според мен и другите се сетиха, но си премълчаха.

# 1 164
Все пак ние не знаем дали Алфредо прави шоу вътре, просто него не го дават много. Когато попадне " в кадър" на това което ни се показва ми изглежда забавен. Все пак знаем, че ББ решава какво ще излъчи и какво не.

# 1 165
Ида, ида и аз....таман изпратих Горан Брегович и ви изчетох - 200 и кусур мнения.

Събрах коричките от филийките, които останаха от закуската на златното ми яйце и съм ги турила в една торба да ги пращам у Нови хан...

Сега , за храната - всеки си е договорил кошничка отвън според мен. Като Мара...да не мислите, че и другите са останали по-назад, м....едва ли.

Гледам разпердушинили сте пак Буба Мара ... няма какво да добавя там.

Не разбрах само, аз сега като плющя мазни вратни свинси пРажОли, тарамбука  ли съм или що Confused

# 1 166

Въййййййй ... тук горан Брегович не е излезнАл Ич добре...едвам го познаФ ...

# 1 167
  • Испания

Събрах коричките от филийките, които останаха от закуската на златното ми яйце и съм ги турила в една торба да ги пращам у Нови хан...

Нови ханЧ - според Алфредо.

# 1 168
състоя ли се вечерята на мира?

и на мен ми става скучно ,гледам че претоплят яхнията с Богданска и нейния

# 1 169
Пишман докторицата какво толкова крие религията си, нищо срамно не виждам ако не е християнка.

А защо трябва да я афишира?
Сигурна съм, че непрекъснато(и в живота извън къщата) я питат каква й е религията след като разберат, че е ливанка. Вероятно й е писнало от тъпи въпроси. Колко пъти този въпрос се зададе към Ваня, Тото или Дани Милев?
О, Дани Милев! Ама и той бил участник във ВБ! Joy

Общи условия

Активация на акаунт