Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 221 686
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 120
Teta, това не е ли Горан Брегович..
Горан Брегович е, естествено. Миро Димитров е по-млад.

# 121
  • У дома
Teta, това не е ли Горан Брегович..вече съвсем ме омотахте с тези личности...свинари-генерали, певци и протежета.. малко са ми "клюките" явно 😂😂😂

Тц...не е той...в грешка си нЯщУ  hahaha

Отивам в "клюките", срамота и песньовката не мога да чуя...пускайте и за чужбинско, как после да съм в крак с новостите😂😂😂
То да тръскам пазва,ама да е като на Сашето😂😂😂😂

# 122
Някой в темата е по-зле и от Ганито... ooooh!

# 123
  • На морето!
Футболистчето много ме дразни с това заяждане със Сашка. Никога не съм я харесвала, но е жена на възраст,  защо не се перчи на шефа или на някой друг? Тъпанар. Ама и тя е тъпа, че му се връзва да отговаря и да подхранва егото му, че видиш ли затапва звездЪта.
Ужасно подло ми се вижда като цяло да се заяжда човек със Сашка. Тя е наистина неадекватна, но изглежда мила и не пречи на никой с кроткото си спане до обяд и песньовките край басейна. Не бих се заяждала с такъв типаж.
Александра и Даниел също ме радват, Ваня Щерева, Тото, дори Мегз не ми е дразнеща, а забавна. Само Марчето, жълтия писач и готвачът са ми ужасно неприятни.
Разбирам и пасивното поведение на 90% от хората в къщата, в такава откровено и агресивно просташка среда трябва или да се абстрахираш, или да се опростачиш в стремежа си да се впишеш. А и те сигурно отделно си говорят интересни и забавни неща, но не се излъчват, дават само скандалите, в които не се включват.

# 124
Ааа браво teta😂😂😂 Миро Димитров много ми прилича на Свинаря обаче.

Няма от онези търкалящите се човечета. Считай, че съм наредила няколко.

# 125
Като пуснат и на  Марчето, как й вика циганка, ще стане страшно .
Оууууу!  Моля за линк! 😊
Шефът го изсъска на някакъв персонаж, малко след скандала и , предполагам, много преди тя да тръгне да му бели чушката.
Тя уж само щеше да участва "със" миенето на съдовете.
Мерси за темата и за развитието и .
Искам Антон да излезе и да отиде при Гала пак да анализира , да му видя физиономията и да му чуя коментарите.
Тези кой ли ги разплака така повсеместно , бре ? Да не са останали без леща през уикенда Flushed
То сълзи , то скръб...леле мале  Laughing

# 126

wavey За новата тема  bouquet

Да вкарат направо Горан Брегович за вип гост и да се свършва с тая мъка Cry smile3518- това си е неговия сезон направо. Една Буба Мара да изкара и поживо, поздраво, кой откъде е. Този текст, като за наша Буба Дама е писан бре:

https://www.vbox7.com/play:d54c11d4a8

# 127
Еееех..Буба Мараааааа...   Laughing

култово парче   мерсаж

# 128
  • София
След 1458 непрочетени нови отговора в предната тема се записвам в настоящата с намерението да съм по-редовна (поне в четенето) Grinning

# 129
  • somewhere near the sea
Някой питаше кой е Миро Димитров

Лицето му със сигурност ще ви се стори познато, защото той е участвал в редица от продукции и предавания на Нова телевизия. Миро почти е завършил НАТФИЗ, но се е отдал на телeвизията и рекламата.

Гласът му озвучава редица радио и ТВ реклами, а е работил дейно в предавания като Лесни пари, На кафе, Семейни войни, Стани богат, Биг Брадър и прочие. Миро Димитров е разделен със съпругата си, от която има  дъщеричка.

Били се сдобрили ли Антон и Боби готвача? Той и Ути се сдобри с Миглена, даже 5-6 пъти. И Ирина се сдобри с нея, Глория се сдобри с Емануела, ама.... после се оплюваха.Всичко е кьорфишек при тях.

# 130
  • Бургас
Ахам,познат ми е наистина.

# 131

Колко много ботокс!!!  newsm11 newsm11 newsm11 Представете си след 10 години как ще е ...... Shocked

Тя дотогава ще е 'кешаутнала' Stuck Out Tongue Winking Eye

Тити, всеки път като видя такива чудеса на хирургията се питам същото. Горгона означава русалка обаче, ти направо ги повиши тия Joy

Точно си е медуза горгона - особено с тези букли от снощното предаване  Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 132
Той въпросния фризьор всичките ги прави на горгони. Само тази прическа си знае горкия.
А горгона е точно толкова русалка колкото съм и аз😂

# 133
Този Миро Димитров не беше ли женен за певицата Вяра Атова? Само не знам да имат деца.

# 134
Светлана каза ли нещо интересно в Папараци / което да касае любовта и да има отношение към ББ/.
Много зле изглежда на тези снимки , а какво хубаво девойче беше.
Сега все едно са наборки с Венетка.

Общи условия

Активация на акаунт