Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 221 664
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 105
  • У дома
Добро утроо..тотално съм ви изпуснала...
Благодаря за темата!

Отивам да ви чета и да се посмея, какви сте ги нищели...

Аааа, нищо особено...вчера наготвихме лещата, обелихме чушките...посдърпахме се малко и те така. Днес пак сме приятели всички ...И Горан Брегович гледахме поне десет пъти... Joy
JoyJoyJoy
Така съм спокойна. Щом лещата е изядена, чушките обелени-Сашето и Хранова нахранени, всичко е наред😂

ШеФ Психо какво ли ще готви, и аз се чудя, той нещо забрави фюжън гозбите и подкара боб, леща...очаквам и по едно шкембе да им врътне....така да обичах леща, а сега само асоциацията със Сашиното деколте и......

Какъв е тоя Миро? Да не влиза в къщата? Кучето последно не познаваше и явно затова са го махнали от Гала.
Това за Шишко на Мара не ми се вярва. Чак пък да ти посяга пред детето и да търпиш....

# 106
Скрит текст:
Благодаря за темата!

Аааа, нищо особено...вчера наготвихме лещата, обелихме чушките...посдърпахме се малко и те така. Днес пак сме приятели всички ...
И Горан Брегович гледахме поне десет пъти... Joy

Да не се разсърди само, че го припознават и да дойде да ни опуца с някой калашник...

На тази снимка Светлана прилича на Джослин Уайлдщайн. Според мен. Rolling Eyes
http://www.bg-mamma.com/?topic=995946.msg35590610#msg35590610

# 107
Скрит текст:
Благодаря за темата!

Аааа, нищо особено...вчера наготвихме лещата, обелихме чушките...посдърпахме се малко и те така. Днес пак сме приятели всички ...
И Горан Брегович гледахме поне десет пъти... Joy

Да не се разсърди само, че го припознават и да дойде да ни опуца с някой калашник...

На тази снимка Светлана прилича на Джослин Уайлдщайн. Според мен. Rolling Eyes
http://www.bg-mamma.com/?topic=995946.msg35590610#msg35590610

+1
Колко много ботокс!!!  newsm11 newsm11 newsm11 Представете си след 10 години как ще е ...... Shocked

# 108
Тази Светлана е тотална карикатура. Ама и разните там мечоци, бирми, бурми, свинки и пр. са некви извратеняци щом си връткат един на друг тия препечени чудовища. Не мога да повярвам, че нормален мъж се възбужда от тези горгони. Язък им за парите дето пръскат за "разкрасяване" Mask

# 109

Колко много ботокс!!!  newsm11 newsm11 newsm11 Представете си след 10 години как ще е ...... Shocked

Тя дотогава ще е 'кешаутнала' Stuck Out Tongue Winking Eye

Тити, всеки път като видя такива чудеса на хирургията се питам същото. Горгона означава русалка обаче, ти направо ги повиши тия Joy

# 110
Леле, добре ми казваш....никакви русалки, PVC богини са това Grinning

# 111

Колко много ботокс!!!  newsm11 newsm11 newsm11 Представете си след 10 години как ще е ...... Shocked

Тя дотогава ще е 'кешаутнала' Stuck Out Tongue Winking Eye

Тити, всеки път като видя такива чудеса на хирургията се питам същото. Горгона означава русалка обаче, ти направо ги повиши тия Joy

Е, как ще означава русалка, айде моля те.

# 112
Какъв е този Миро Димитров?
Кадър на Нова и очевидно и на ВБ.  Peace

Не е ли това Миро Димитров ?

Thinking Joy

# 113
Ааа браво teta😂😂😂 Миро Димитров много ми прилича на Свинаря обаче.

# 114
  • У дома
Teta, това не е ли Горан Брегович..вече съвсем ме омотахте с тези личности...свинари-генерали, певци и протежета.. малко са ми "клюките" явно 😂😂😂

# 115
Поздравявам ви с тази велика песен ... на Свинаря

https://www.vbox7.com/play:ff45497260

Joy Joy Joy

# 116
Teta, това не е ли Горан Брегович..вече съвсем ме омотахте с тези личности...свинари-генерали, певци и протежета.. малко са ми "клюките" явно 😂😂😂

Тц...не е той...в грешка си нЯщУ  hahaha

# 117
Айде....разтръскайте кръшни снаги на песньовката, раздвижите пазвите...да изпопада лещата ...  Mr. Green

# 118
  • София
Тете, този е, да. Как бързо го намери, голям си инспектор Дюдю. Само че тази му е старата жена, сега бил с близначката Алекс.  Laughing
Мерси за поздрава!  Hug

# 119
Като пуснат и на  Марчето, как й вика циганка, ще стане страшно .
Оууууу!  Моля за линк! 😊

Общи условия

Активация на акаунт