Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 221 596
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 90
Значи ако довечера ни занимават с тая блудкава история на Петкан и Александра, ще си изхвърля телевизора. За толкова глупави ли ни мислят. Не мога да повярвам, че наистина ще ни показват как любовта им разцъфтява отново 🤢 Ало, продуцентите сменете бързо сценария, това не е интересно.

# 91
Кучето гадател що го няма при Гала? Sleepy

# 92
  • София
На мен пък Александра и Даниел ми харесват. Държат се много по-нормално от другите, уважително. Хареса ми и че Алекс номинира шефа и то в момент,  в който всички му се подмазваха.

# 93
Благодаря за темата!

Антон такъв устатник беше при Гала, сега мига като плъх в брашнен чувал. Точно мижитурски се държи, а трябваше да постави онзи вулгарен простак на мястото му. Сега с неговите камъни по неговата си глава. Хили се като малоумен, ядоса Петров и после се покри. Биг Брадър се изгаври с извинението за Мария и той като кученце отиде да й се покае.
Близначките си мисля, че ще си ходят. Сеир не правят, а тоя мир дето настана трябва да бъде спрян.

# 94
  • somewhere near the sea
Бяха казали, че николетка е предвидена за Ол старс. Може би ще влезе за кратко (като в "Къртицата") и неотложни причини ще я накарат да излезе. Целта е да кеш аутне едни парички. Но тя в "Къртицата" не блесна с нищо, така че...

Футболистчето много ме дразни с това заяждане със Сашка. Никога не съм я харесвала, но е жена на възраст,  защо не се перчи на шефа или на някой друг? Тъпанар. Ама и тя е тъпа, че му се връзва да отговаря и да подхранва егото му, че видиш ли затапва звездЪта.

# 95
  • Sofia
Кучето гадател що го няма при Гала? Sleepy
вярно....липсва,голям сладур беше

# 96
  • Бургас
Близначките да си ходят вече,мерси за темата.

# 97
  • София
Някой знае ли какво ще готви шеф Петров днес, да знам Сашка какво ще си лови из пазвата, и с какво ще ме дразните в темата... Joy Леща няма да пипна скоро... Joy Joy Joy
Аерирана Снежанка. Щом шефчето е простило на Антон, ще изнесе лекцията втори път за пропусналите я.

# 98
Значи ако довечера ни занимават с тая блудкава история на Петкан и Александра, ще си изхвърля телевизора. За толкова глупави ли ни мислят. Не мога да повярвам, че наистина ще ни показват как любовта им разцъфтява отново 🤢 Ало, продуцентите сменете бързо сценария, това не е интересно.
Абе верно, ние да не би да гледаме продукция на Краси Ванков? Mr. Green То сценарии, то сюжетни линии, то театър и чудесии да искаш. Направо може да им сменят и имената с екранни такива и да ги хвърлят смело у филма. Може и вкупом да стоварят "едните" при "другите" - ще спестят разходите за едната къща и ще са си точно на място заедно - така и така правят едно и също. Мм, даже вече съзирам няколко много интересни евентуални сюжетни ко-изгъзици. Party

# 99
Ох, Мария като захапе някой и като се започнат едни четки, едно лъскане, едно близане...
За Хриси какви ги нижеше, за баща му, ангел бил, най- секси, най- умен, колко много научава от него всеки ден, ерудиран, изключителен... и после забравя.
Явно тази тактика работи при мъжете ѝ и ѝ носи необходимия кеш.

# 100

Все ми е тази кой ще си тръгне.. Но предвид връзката на близначката Алекс с Миро Димитров, може и да поостанат.
[/quote]

Какъв е този Миро Димитров?

# 101
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мерси за темата

И аз мисля, че ще изгонят близначките
Антон и Шефчето сега ще се сдобрят ужким, после ще им пуснат видеа какво са си казали един за друг в ъглите, и ето пак скандал .
Като пуснат и на  Марчето, как й вика циганка, ще стане страшно .

# 102
И аз си мисля, че има още какво да изстискат от Антон под наслов - така се държат 'мъжете' без топки. Мария може да го прави по грешни причини и по грешен начин, но поне има повече кураж от всеки пикльо вътре.

# 103
  • София
Какъв е този Миро Димитров?
Кадър на Нова и очевидно и на ВБ.  Peace

# 104
А, ясно връзкарки. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт