Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 221 421
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и честита нова тема  Hug

Ох, искам да влезе Николета. И Марчето да е там още, ще има сблъсък на титани! Joy

След Папараци снощи мисля, че щеше да е забавно да вкарат Светлето. И тогава би настанала истинска веселба. Или пък Азис - нали и той се извъртя, като лисица след раздялата на Мария и Гущеров. Тогава наистина щяха да хвърчат глави

А относно Марги Хранова - мисля, че се държи много достойно тази жена. На тези години много повече плюсове ще събере с това си поведение, вместо да се излага, като Петя Буюклиева примерно  Peace

Аз лично предпочитам да излязат близначките - нищо няма в тези момичета. Красиви са, има нещо интересно в тях, обаче в ББ не показват нищо  Naughty
Какво е направил Азис след раздялата на Мария и Гущеров?

# 76
И аз май искам да излезе Антон, но е ясно, че ще излязат близначките. Вкарани са само точно за това, за да излязат първи като най безинтересни. Както едно време бяха вкарали една друга от Х Фактор, която освен да спи друго не правеше.

# 77
Добро утро и честита нова тема  Hug

Ох, искам да влезе Николета. И Марчето да е там още, ще има сблъсък на титани! Joy

След Папараци снощи мисля, че щеше да е забавно да вкарат Светлето. И тогава би настанала истинска веселба. Или пък Азис - нали и той се извъртя, като лисица след раздялата на Мария и Гущеров. Тогава наистина щяха да хвърчат глави

А относно Марги Хранова - мисля, че се държи много достойно тази жена. На тези години много повече плюсове ще събере с това си поведение, вместо да се излага, като Петя Буюклиева примерно  Peace

Аз лично предпочитам да излязат близначките - нищо няма в тези момичета. Красиви са, има нещо интересно в тях, обаче в ББ не показват нищо  Naughty
Какво е направил Азис след раздялата на Мария и Гущеров?

Стана пръв приятел на Хриси, заедно с новата му любима Светлана

Нали и той е дама, та типично по женски прецака дългогодишната си приятелка  Peace

# 78
Аз допускам,че може да си тръгне Мегз newsm78

# 79
Марчето е имала висок стандарт на живот, заради парите на мъжете си. Всичките и лицемерни приятелки/и са и били такива по тази причина. Когато се разделя с Гущеров, явно освен че изпада във финансова криза, е била изоставена и от всичките и "приятелки/и". Сега бъдейки със Свинаря, стандарта и се връща. И каква по добра платформа от ББ на натрие носовете на всички. Цялото това парадиране, да не мислите че е заради нас, баш си е да натриее носовете на Гущеров и всички които са и обърнали гръб..."Къде съм аз, къде сте вие"

# 80
  • У дома
Добро утроо..тотално съм ви изпуснала...
Благодаря за темата!

Отивам да ви чета и да се посмея, какви сте ги нищели...довечера дано си заминат близначките, те са най-безинтересни, но и Антон да си тръгне няма да има голяма загуба.
Цигането Роналдо много нагло обиждаше Сашето, дано скоро го номинират....

# 81
Ами не е ясно колко й се връща стандарта, щото ако беше така, спокойно можеше да си спести участието в ББ и тези напъни как да плати образованието на детето си. Щеше да си живурка спокойно и щастливо, както го е правила досега, ама нещо не е точно такава работата явно.

# 82
Ами не е ясно колко й се връща стандарта, щото ако беше така, спокойно можеше да си спести участието в ББ и тези напъни как да плати образованието на детето си. Щеше да си живурка спокойно и щастливо, както го е правила досега, ама нещо не е точно такава работата явно.

Ти и аз може би щяхме да изберем да си живуркаме спокойно, но с нейното его, желание да парадира и да е Топ-а на Топ-а, някак няма как да стане. Тя иска да е известна, и хората да и завиждат. СПОРЕД МЕН! Grinning

# 83
Марчето е имала висок стандарт на живот, заради парите на мъжете си. Всичките и лицемерни приятелки/и са и били такива по тази причина............."Къде съм аз, къде сте вие"
Тя хубаво може да си мисли, че натрива носове, ама много рано я отвори тая голяма уста. Кога се намериха, кога се опознаха толкова, кога се стабилизираха отношенията им во веки веков? - всичкото туй за някой и друг месец. Бррррррях, как ги правят хората тия работи бе... И хич даже не й минава през (даже и около) дамския мозък, че това може да й е единственото натриване на носове. Принципно де, кой ги знаЙ, може да лягат един до друг дълго време, но фактът, че Марч'ту изобщо не отчита колко скорострелно почна да се дуе, ме разсмива.

# 84
Аз мисля, че Мария няма да дреме там до декември и гледа да изпълни заплануваната програма . Иначе за 3 месеца вътре , ще има прекалено много пропуснати финансови ползи.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2017, 11:21 от St1

# 85
Добро утроо..тотално съм ви изпуснала...
Благодаря за темата!

Отивам да ви чета и да се посмея, какви сте ги нищели...

Аааа, нищо особено...вчера наготвихме лещата, обелихме чушките...посдърпахме се малко и те така. Днес пак сме приятели всички ...И Горан Брегович гледахме поне десет пъти... Joy

# 86
Тя се дуеше и като жена на Гущеров, обаче вижте какво се е налагало да търпи заедно с детето си, дето било най-важното за нея http://www.kliuki.bg/392501/%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC … BD-%D0%B5-%D0%BF/

# 87
Няма да ви търся диалог, но много пишете, ей  smile3529

# 88
Очаквам сценаристите да провокират Мария с нови предизвикателства тип "ханш", за да се види реакцията й. Пари разбрахме, че има в чантата, поне 4К, а и вероятно са се увеличили при излизанията й за участия. Но един път да се откупи ок, обаче ще е интересно следващ път и така до кога..

Все ми е тази кой ще си тръгне.. Но предвид връзката на близначката Алекс с Миро Димитров, може и да поостанат.

# 89
  • софия
Тя се дуеше и като жена на Гущеров, обаче вижте какво се е налагало да търпи заедно с детето си, дето било най-важното за нея http://www.kliuki.bg/392501/%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC … BD-%D0%B5-%D0%BF/
Всеки плаща цената, но самото писание, поради мястото, на което е написано, не ми вдъхва доверие. Не, че не е истина, но детайлите. Според мен, естествено.

Общи условия

Активация на акаунт