Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 221 390
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 60
Дубрутро. Четох някъде, че Перуканови щели да влизат на 2 ноември...

Благодаря за темата.

# 61
  • гр. Шумен
Може ли днес изненадващо гонене на повечко народ Mr. Green Mr. Green Mr. Green и да влизат в сряда новите стари
Днес да напуснат за винаги :

- близначки
- прежълтял антон
-шеффф на пяна
- тото/лото
-ром,роландо
-петкан-маймунов, ако може и той вън , че е скучен
....

забравих ли някой мебел newsm78

Другарката Хранова

Що така с лошо към Марги, Смайли? Тя се държи много по-обрано от нейни колеги в един предишен сезон, дето не спряха да си мерят залите, публиките, кинтите и какво ли още не. Вярно, не припарва в кухнята, ама то оня шеф я е завардил като форт в дивия запад. ЗАсега Марги ми е окей.

Гледам много негативи събира и Антон. С изключение на лизането на подметките на черпака, когато му се извиняваше и че караше Ганито да му прави яйца, не мисля, че заслужава чак толкова хейт. Възпитан човек, как да реагира на обикновени простащини.

# 62
  • Испания

Що така с лошо към Марги, Смайли?

Защото е част от мебелировката.

# 63
И аз си мисля, че близначките ще изхвърчат.
Като гледам промото за довечера ще има ред сълзи ред сополи.

# 64
Предвид държанието му като коментатор,  поведението му сега си заслужава хейта.

# 65
Той да не копира поведението на Меглена Ангелова от миналия сезон - пълен игнор демек на врага, м?  newsm78
Нямало да комуникира с шефа по никакъв начин, все едно не съществувал ...

# 66
  • somewhere near the sea
Съгласна съм! Седи си и чака да мине времето, поне от това, което показват. Като на курорт, но ѝ  плащат. Но пък ако правеше нещо интересно и различно, нямаше да го пропуснат. В предишни сезони такива бяха Камелия Тодорова, "цвят лилав"(забравих ѝ името) и още много други.

# 67
Той да не копира поведението на Меглена Ангелова от миналия сезон - пълен игнор демек на врага, м?  newsm78
Нямало да комуникира с шефа по никакъв начин, все едно не съществувал ...

Не може да и стъпи на крайчето на нокътя на кутрето! Миглена даваше игнор, ама не мишкуваше!

Гледам, че обсъждате Маргото, че била скучна. То май всички 'соц' звезди дотук са били такива, с изключение на Кица и Ритонците. Ками Тодорова, Кристина Димитрова, Йорданка Христова - всичките бяха тихи и почти невидими.

А откъде дойде това за Николета, че ще влиза? Тя май е доста скучен играч. Спомням си от къртицата още, даже Азис нещо я критикуваше, че не била много деЙствена и тя му отговори, че поне красяла къщата, това било достатъчно. Та ако и сега мисли да е само част от интериора, по-добре да не си дават парите продуцентите. Да вкарат Женята Минчев да ги лудне малко  Joy

# 68
В рекламата наистина голям рев пада, любопитно ми е какво толкова е станало...

# 69
  • гр. Шумен

Засега. В тоя зверилник не виждам как може да се изяви. Двама "мъже" си мерят пи*ките, две "дами" си мерят кинтите, Сашка и футболистчето се хапят като кучета. Къде е мястото на Марги в тоя панаир. Другите й колеги имаха пак по-подходящо обкръжение, а тя изтегли късата клечка с тия добитъци. Възпитаните хора не вдигат скандали от въздуха.

# 70
Благодаря за темата  bouquet
И аз съм за Антон-вън,направо ми опротивя тук,а с такъв интерес съм го гледала при Гала,беше много обективен коментатор. Rolling Eyes

# 71
  • София
Антон с право се определи като пу*ьо. При промото се отвратих от него. Защо прави толкова време демонстрации, чупи стойки и не яде леща и боб, като накрая се прегръща с плондера Петров.  ooooh! Язък!

# 72
В рекламата наистина голям рев пада, любопитно ми е какво толкова е станало...
Че Мичето и прическа няма даже, а е с опърпана коса, положението ще да е сериозно Naughty

# 73
Добро утро и честита нова тема  Hug

Ох, искам да влезе Николета. И Марчето да е там още, ще има сблъсък на титани! Joy

След Папараци снощи мисля, че щеше да е забавно да вкарат Светлето. И тогава би настанала истинска веселба. Или пък Азис - нали и той се извъртя, като лисица след раздялата на Мария и Гущеров. Тогава наистина щяха да хвърчат глави

А относно Марги Хранова - мисля, че се държи много достойно тази жена. На тези години много повече плюсове ще събере с това си поведение, вместо да се излага, като Петя Буюклиева примерно  Peace

Аз лично предпочитам да излязат близначките - нищо няма в тези момичета. Красиви са, има нещо интересно в тях, обаче в ББ не показват нищо  Naughty

# 74
Оф, довечера май ще победи всемирната, вселенска лиубофф по сценарии- това от промото. Докъде стигнахме да ни забавляват с това коя е компаньонка и кой атомен инженер? Или как ако си кълнял някого после го прегръщаш и всичко е ОК. Странно, но както казват в турските сериали- това да не ти е сериал?

Общи условия

Активация на акаунт