Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 509
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Варна
Едно много кратко клипче на Сашка. Отваряйте, обаче, на своя отговорност GrinTrollface
Цък

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 02:22 от Вилхелмина

# 1 831
Аз пък се кефя на Мичка. Сипвам последно пичие и лягам!

Мичке, I LOVE U! THATS ALL!

# 1 832
Мара е вътре да си направи малко реклама, че пари трябват. Дори и да не стигне до финал, стига и да се шуми около нея, за това се прави на интересна.
За всички може да се каже същото в къщата.
Вилхелмина, щях да си повърна кафето. Сега ще имам цял ден позиви Simple Smile Simple Smile Simple Smile иииии каква по дяволите беше целта на Сашка с това нЯщУ?

# 1 833
  • гр. Шумен
Скрит текст:
Определено съм в отбора на шефа и Мегиту, и двамата ме кефят hahaha

Е, то ако нямаше хора, които да одобряват поведение, като на готвача, агресорите щяха да изчезнат.

Напълно си права.
Права е за себе си, за мен не #2gunfire На такива мутреси показвам среден пръст с двете ръце. Казва си истината шефчето, директно и първосигнално. А на Мега,евала,че избра телефонът. Ако моята работа зависеше от това, бих направила същото bouquetНаправиха ми забележка, че не подбирам емоджитата правилно, но за пръв път пиша във форум, и съм от скоро, а и упътване за бабеси няма, за което се извинявам. bouquetГоляма веселба е при вас, признах ви bouquet
Ами то не може хем оная работа в оная работа, хем душата в рая. Влязла МегитУ във формата, получава си хонорарчето, освен това прави реклама на бранда си без пари (колко струва 1 мин реклама в праймтайм?), обаче и бизнесчето си иска да върти по телефона. Когато не пречи на другите, окей, но когато 15 човека я чакат на студа 40 минути да дръндолети по телефона, вече става нахално. Толкова ли не е упълномощила някого да се занимава с тия работи, че да не може да нареди да се оправят нещата и при другия разговор (щото нали го има всеки ден) да проконтролира как е свършена работата? Нали е бизнесдама, да й щрака бързо акъла, да намери решение.
Кофти направи ББ, че го извъртя точно към Маргарита Хранова, демек, тя, възрастната жена, стои там на студа и чака, в крайна сметка (поправете ме ако греша), но не чух Марги да се оплаче, да мрънка, да ходи да реве на брадъра (като оная кукувица преди няколко години на бунището). Ситуацията беше, че цялата група виси, а не че само на Марги й е кофти. А че Мара се държи като мутреса, е ясно, но другите що мълчаха. Преди няколко години имаше подобна ситуация с лигавщините на Зорница Линдарева в подобна мисия, що народ я насмете, а на тая мълчат като пукали.

# 1 834
Мара е голяма простачка!
Чудя се, колко е вулгарна, дали е гола вода в с..са!?
Казват вулгарните в устите не стават у кревата, а смирените са фуриите в с...а!
Маро, ле Маро! Не се прави на отворена, а земи пей си кръчмарските песни докато има още един двама пияни старчета да те слушкат с ушета!

# 1 835
Значи да се кълчи по масите- може, позволено й е. Нали е от лекия жанр!
Ама да танцува по нареждане на ВБ- не може. Дава лош пример на Марая.
Да се кара като (ай да не казвам като какво)- пак може. И какви физиономии на отвращение прави....Тц, тц, тц.
Сутринта дадоха малко от скандала между Мегз и Мара. Ми, кучка си е.

# 1 836
  • София
Всичките там са от един дол дренки - егоисти и алчни. Миналата година и Миглена саботираше мисии, защото не й изнасяше. Няма как да събереш изявени инфантилни егоисти, които се чувстват в правото си да са егоисти, и да очакваш, че ще се получи отбор. Всъщност само Мегз и Сашка от жените се опитваха да измислят песента, а останалите  кокошки бяха твърде заети да "преживяват", та дори се изнервиха, че някой върши работа. Въпреки всичко на мен Мегз ми направи добро впечатление, защото се опита да изпълни задачата.Затова и в един момент на нея, макар и нескопосан, бизнесът й върви. Онези само се кокошинят.

# 1 837
  • тук, на мястото си
Прави сте за Мара, да не повтарям епитетите, но аз и казвам евала само заради това, че единствена застана срещу по-големия простак-  готвача. То бива, бива, ама там уж има и мъже, има цървули.
Тази година е направо  . . . си кастинга, но именно заради това рейтинга сигурно хвърчи. И утре тая Мегз ще е "най-добрата" дизайнерка,  Мара с голям кУнцерт, а готвача с нов ресторант, само не знам Ваня Щерева каква книга ще напише, че Миглена я изпревари.

# 1 838
Шефът изглежда има да връща дългове. Всеки ден минавам покрай ресторанта му по различно време и отвън се виждат празните маси. На прозорците е залепил менюто, което ми изглежда доста неизискано. Все едно е студентски стол.

# 1 839
само не знам Ваня Щерева каква книга ще напише, че Миглена я изпревари.
Ще напише биографията на кака Марчи, нали са приятелки.

# 1 840
Ще изгонят супер скучния Роналдо, според мен или Ваня Щерева. Аз предпочитам да е онази мижитурка Антон, ама кой ме пита. Пет лицеви опори не може да направи, егати мъжа, противен ми е с неговите физиономии на страдалец.

# 1 841
  • somewhere near the sea
Според мен това е пижама Embarassed
Скрит текст:

# 1 842
  • София
Според мен ще изгонят Щерева, Роналдо или Дани Милев.

# 1 843
  • Испания

Днес при Гала ще коментира Екимова.

# 1 844
Много ми е смешна логиката на някои. Казвал Готвачев и някои истини значи всичко е наред и евалла му. Ако някой ти каже (не се обръщам конкретно към никой) , че си човек при това много кофти и жалък човек , ще се приеме ли за истина , т.к за това че си "човек " е прав. Много повърхностно се разсъждава. Важен е смисъла който се влага и лъжливите причини които се изтъкват за даден резултат

Общи условия

Активация на акаунт