Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 535
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Варна
Момичета, тази година има ли живи предавания от къщата или само филмчета по сценарий?

# 1 816
Много моля някой добър човек да ми каже Алфредо кои номинира?
Ваня Щерева. Вторият не помня.
Вторият е кукудрило-Антон Стефанов.

Крокогълъба Тони.

# 1 817
Момичета, тази година има ли живи предавания от къщата или само филмчета по сценарий?
Май няма. Само режисирано ни показват. Имаше навремето стрийм и ги виждахме по всяко време...сега мисля влизат и излизат нон стоп. Мара имала участие в Пловдив примерно.

# 1 818
  • Варна

Няма , само ако ги мернем на живо ,  докато им казват кой е изгоненият в понеделник  Crossing Arms

# 1 819
Май няма. Само режисирано ни показват. Имаше навремето стрийм и ги виждахме по всяко време...сега мисля влизат и излизат нон стоп. Мара имала участие в Пловдив примерно.

Освен това си се пазарят да им носят храна, да им правят прически и пр. и пр., което практически обезсмисля проектът "Биг Брадър". Мария примерно, си е договорила храна от ресторант. Какъв й е стимулът да участва в игрите, за да си изкара прехраната в къщата?

# 1 820
Мара е вътре да си направи малко реклама, че пари трябват. Дори и да не стигне до финал, стига и да се шуми около нея, за това се прави на интересна.

# 1 821
  • Варна
Брей, писах 100 часа и се изтрих.
Както и да е, мнението по-нататък.
Благодаря на момичетата за отговора за живото /дето вече е умряло хах/.

# 1 822
So lucky , какво ли щяха да и чуят ушите на кралицата. Че е к...та на к..те , че до крал се е докопала за парички. А официален поздрав ще е среден пръст

# 1 823
По въпроса за истината на Петров. Преди два дни хванах повторение на Мастършеф. Една от участничките си облиза пръстите и шприца, докато готвеше. Виктор Ангелов отиде при нея, издърпа ѝ шприца и ѝ каза с твърд тон: "ако продължиш да си облизваш пръстите и шприца, мислиш ли, че някой ще ти опита ястието?". Чак на мен ми стана неудобно, че така се изложи девойката. А сега си представете готвача: "стига си близала шприца ма, ти мозък имаш ли, ма, каква си селянка проста, така ли се готви, ма, алооу, напрао се излагаш". И двамата казват истината, но при единия е възпитано и думата му тежи. А при втория ти става жал за момичето и решаваш, че не е направило нещо непростимо, та така да го унижават. И "истината" олеква. Остава само горчивия привкус от начина по който е казана.

# 1 824
Истината и в двата случая боли. Няма как на тъпото, което те заплашва с водолазен костюм,т.е. удавяне по непредпазливост, да му обясниш възпитано нещо.То си върти манивелата, повтаря едно и също и са прай на дама Joy

# 1 825
Дора, стана ни ясна твоята позиция, но интелигентният човек, какъвто очевидно Петров не е, дори и с простаците не би могъл да се държи просташки. Не може простаците да са твоята причина ти да си идиот, нали? 😁

# 1 826
Шеф Петров явно се опитва да е лидер, но не му се получава.
Иначе е прав за доста неща, според мен, но ги поднася по груб начин.

Големи мижитурки са другите, очаквах повече от Дани Петканов. Събра ги мъжете и мълча после на шефа.
Май само Тото имаше топки.

Антон..ОМГ, как се беше свил като мишле. А преди да влезе в Брадъра даваше вид на мн отракан.

Ваня ми е мн противна, как нагло се слага на младото момче.
Не ми е в речника, но и нея бих нарекла дърт@ м@стия.

А Сашето си е, гледала съм и аз клипа, как си вади гърдите и си ги ближе..

За момента май на Мария и на Мегз симпатизирам.
И в Ганито има нещо симпатично.

# 1 827
Писах много пъти, че Шеф Петров не е топа на София, но е сред добрите. Това, че е отворил ресторант, който е посещаван за мен е успех. В този бранш е много трудно да се докажеш сред многобройната конкуренция. Това, че е кофти човек не означава, че не трябва да му признаем успехите в неговата сфера. Също видяхме, и че може да готви народна кухня. Имам приятел, който е перфектен във връткавите ястия, но за обикновен боб или мусака не го търси.

Бе 3,8  рейтинг в Гуглето не е много ОК и май това обяснява присъствието му в във ВБ ... а  дали пък няма да връща кредити и заеми някакви шефче П.?  Онзи ден минах от там - ми още няма опашка пред вратата. Това да се наместиш на пъпа на София и въпреки, че изгоряха два ресторанта там и се поразреди конкуренцията, все пак ще си струва бая кинти и усилия... а резултати нещо не се виждат.
бтв. Добре се вижда кои от коментиращите колеги е трябвало да му връщат "услуга" ... Laughing

# 1 828
  • густо майна Филибето
На моменти имам чувството , че гледам някаква абсурдна комедия. В рамките на 5 минути гледам едната да крещи Марш и да криви каскети, другата като мисирка бълябълябъля да говори нещо, трета да реве, а четвърта да я успокоява инфантилно-флегматично със сластно гласче. И това след крясъци, обиди, средни пръсти, а зад стъклото пустинни лисици маршируват. Боже!

# 1 829
Нали това е идеята на формата-сеир да има.

Общи условия

Активация на акаунт