Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 611
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Нищо вярно не казва Готвача (моля ви не го наричайте Шеф).
И защо да не го наричаме шеф, след като е точно такъв?

# 1 801
Сега се сетих Марето на кой ми напомня ... напомня ми на една смалена Ваня Червенкова. И външно и като маниери и като всичко.  Joy

# 1 802
  • Испания
Определено съм в отбора на шефа и Мегиту, и двамата ме кефят hahaha

Е, то ако нямаше хора, които да одобряват поведение, като на готвача, агресорите щяха да изчезнат.

Напълно си права.

# 1 803
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сега се сетих Марето на кой ми напомня ... напомня ми на една смалена Ваня Червенкова. И външно и като маниери и като всичко.  Joy
Остава само да вкара в речника си "Ще ти направя живота тъмночерен".  Laughing

# 1 804
  • София
Определено съм в отбора на шефа и Мегиту, и двамата ме кефят hahaha
Е, то ако нямаше хора, които да одобряват поведение, като на готвача, агресорите щяха да изчезнат. Трябва да има от всички, за баланс.
А ако нямаше хора, които одобряват поведението на Мара, дамите щяха да се стопят до нулата...  Joy Peace

# 1 805
Много моля някой добър човек да ми каже Алфредо кои номинира?

# 1 806
  • Варна
Ваня Щерева. Вторият не помня.

# 1 807
  • София
Остава само да вкара в речника си "Ще ти направя живота тъмночерен".  Laughing
И да прочете ПОНЕ няколко книги, ако може да чете, де...  щото досега не е доказано...  Mr. Green

# 1 808
  • Испания
Този глас е отдавна, само първите брадъри бяха с по-внушителния глас, неговата визия не знам каква е била обаче.

Беше Здравко Буйнов.

# 1 809
И аз това питах. Според кой не е Шеф? Има ресторанти, изготвя им менюто. Кой определя дали е Шеф или не? Готвач в кварталната кръчма не е Шеф, но Петров колкото и да не му симпатизирам е Шеф.

# 1 810
  • Испания
БББ: https://gospodari.com/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D1% … -video131201.html

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 23:57 от smileys

# 1 811
Да наричаме този селяк шеф е обида към шефовете. Сори ама за мен си е готвач, пък ако ще и в Бъкингам да готви.

# 1 812
  • Варна
Има такива хора, когато в един спор нямат аргументи , почват да обиждат, но по най - долният начин, за да те засегнат възможно най- дълбоко и жертвата или се разревава или се отказва да спори, защото няма смисъл и така той винаги е "победител". Докато не попаднат на някой ,дето да им нацепи тиквата, но те са си "хитрички", избягват конфронтациите с по-силните физически. Готвача на кого се репчи - на жените и на Антон , на лесните жертви. С тоя диалог не може да се води , той просто отказва да чуе, какво му се говори насреща.

# 1 813
Писах много пъти, че Шеф Петров не е топа на София, но е сред добрите. Това, че е отворил ресторант, който е посещаван за мен е успех. В този бранш е много трудно да се докажеш сред многобройната конкуренция. Това, че е кофти човек не означава, че не трябва да му признаем успехите в неговата сфера. Също видяхме, и че може да готви народна кухня. Имам приятел, който е перфектен във връткавите ястия, но за обикновен боб или мусака не го търси.

# 1 814
Ваня Щерева. Вторият не помня.
Вторият е кукудрило-Антон Стефанов.

Общи условия

Активация на акаунт