Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 224 294
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
Аз все още недоумявам кой купува евтина некачествена козметика....
Сигурно 12-13-годишни пикли, които не са се консултирали с майките си, които да им кажат, че това са пълни боклуци.  Thinking
И момичета, които не са докопали някой спонсор и разчитат само на собствените си скромни доходи...  

Продължавам да не разбирам, какво лошо има в това да уцелиш неразработена ниша, да бачкаш яко и да печелиш добре от това... Паралелно с това, да намираш за достойно поведението на "дами"-мутри. които безсрамно заплашват с този, в чийто креват са временно...  Embarassed   Това е срамното според мен!
Ми не го разбирам... честно...  newsm78

# 1 921
Борис Петров (роден 1968/1969 г.) е български шеф-готвач. От уикипедия е това, 68/69 г, ще падна....  hahaha

Ами явно шопара не е на годините на баща и.

Тоя няма 50?! Много зле за него, на мен ми изглежда поне 10 години отгоре.
А върхът беше вчера като обясняваше какво яде Енджи. А при него е ясно, че няма нещо, което да не яде...всеки ден, на всяко ядене.

# 1 922
Скрит текст:
Близначките какво продължават да ги бутат, те са на ниво 13-годишни. Пиарът им да си подаде оставката, много некадърно го е измислил.
А онзи "коментатор" с нелепата прическа
Скрит текст:
има ужасно непритен глас. Глас на подмазвач и мижитурка, а аз такива индивиди от мъжки пол най не ги понасям. Затова и толкова му отива тази професия - жълт драскач от най-ниско ниво. Всеки път като го чуя ми се повръща. А Екимовата като я видях, леле, тя изведнъж е остаряла ужасно, личи  си и под сантиметрите грим. Ако при толкова часове и пари си личи, а не смея да си представя как изглежда на излизане от банята. Освен ако не се къпе с грим.

Той не беше ли репортер при Албена Вулева в "Сигнално жълто"?

# 1 923
Уикипедия е близо до истината. Mr. GreenСетих се,че при единият скандал каза,че е 69набор.Има син на 28г и т.н.

# 1 924
Скрит текст:
ГотовУ...свърших си разговорчето по телефонЯ.
Не можахте, значи, да ме изчакате...кви хора сте бе, само ме препирате..бизнес, кво да правя... Mr. Green
Айде идвайте да ми се пъчите и да се карате...

Аз знам, че гласът зад кадър на ББ за този сИзон, е този:

Скрит текст:

Той е. Даже снощи Кънчев спомена калашника му.

# 1 925
Той е и глас и свинар и всичко.Универсален боец. Naughty

# 1 926
  • У дома
Аз все още недоумявам кой купува евтина некачествена козметика....
Сигурно 12-13-годишни пикли, които не са се консултирали с майките си, които да им кажат, че това са пълни боклуци.  Thinking
И момичета, които не са докопали някой спонсор и разчитат само на собствените си скромни доходи...  

Продължавам да не разбирам, какво лошо има в това да уцелиш неразработена ниша, да бачкаш яко и да печелиш добре от това... Паралелно с това, да намираш за достойно поведението на "дами"-мутри. които безсрамно заплашват с този, в чийто креват са временно...  Embarassed   Това е срамното според мен!
Ми не го разбирам... честно...  newsm78

Ами и двете не са стока, според мен Joy

Марчето я знаем откъде и е стандарта, то не е и за говорене.....Мегчето с тия китайски боклуци, ами не може, и не може да ме убедите че се купуват толкова много. До преди година примерно, знам че е изкарвала много пари от парцалите. Хора от обкръжението й са ми го казвали-тогава и "Бизнес дама" и "Златна игла" си купи, и Жипката е от онова време. Рожден ден вдига за 5 или 6 цифрена сума-като Пенелопе Круз май я бяха гримирали, та добре съгласна съм. Но към днешна дата, освен да е "пералня"-предвид замрелия бизнес с парцали. Не мога да повярвам колко пък пари ще изкараш от  козметиката от Алиекспрес и защо някой няма да си поръча директно, ами ще дава на Мегито допълнително за козметика менте. На сайта си триела коментарите, на които някой се оплаква... та и двете не са стока и Мегито със сигурност не е голяма умница или човек с бизнес нюх😉

# 1 927
Кавалерът от клипа на Сачка е Женевиев, оф корс, лорд ъф Новоханчестър.

Начи, аз не вярвах, че от кейсове за телефони се печели добре, но НА - печелело се. Не вярвах, че и от препродажба на боклуци от Илиянци във ФБ по разни странички и групи се печели, но НА - печели се и то дооооста прилично. Купуват млади момичета/деца (12-13-14 г.) и жени с много ограничени финансови възможности от малки населени места, често не знаещи никакъв език (не могат да се оправят с али-то и т.н.). Та, да... печели се. За живот, какъвто Мега демонстрира не знам дали стигат, едва ли, но се вадят пари от тез неща и то в много по-малък мащаб от нейния, с очите си го виждам.

# 1 928
  • У дома
Явно просто нямам допир, Боне. Затова и ми беше мнооого странно, но както ми го описа, съвсем логично е и явно това и е таргета откъм клиенти Hug

# 1 929
  • густо майна Филибето
Борис Петров (роден 1968/1969 г.) е български шеф-готвач. От уикипедия е това, 68/69 г, ще падна....  hahaha

Ами явно шопара не е на годините на баща и.

Баща й е тарамбука, може да се е оженил на 15 Joy

# 1 930
Той е и глас и свинар и всичко.Универсален боец. Naughty

Ахъм...като Дънкан Маклауд нещо...все изскача от нейде.. Joy

# 1 931
  • София
Има една влогърка в youtube, тя прави клипове само с масова козметика и евтини имитации от ebay, aliexpress и всякакви подобни. Клиповете са и интересни, доста хора я следват.
Има си всичко за всички.

# 1 932
  • густо майна Филибето
Не мога да повярвам колко пък пари ще изкараш от  козметиката от Алиекспрес и защо някой няма да си поръча директно, ами ще дава на Мегито допълнително за козметика менте.

По същата логика може да се чудиш защо на касата в супермаркета хората плащат в брой, (като повечето получават парите на карта),за продукти с описание на български .

# 1 933
  • У дома
Не мога да повярвам колко пък пари ще изкараш от  козметиката от Алиекспрес и защо някой няма да си поръча директно, ами ще дава на Мегито допълнително за козметика менте.

По същата логика може да се чудиш защо на касата в супермаркета хората плащат в брой, (като повечето получават парите на карта),за продукти с описание на български .
По-горе споменах, че явно нямам допир и затова ми е странно. И хайде без ирония. Където живея се получават заплати на сметка, пазарува се САМО с карта навсякъде и сметките се плащат през И-нет😉

# 1 934
Където живея се получават заплати на сметка, пазарува се САМО с карта навсякъде и сметките се плащат през И-нет😉
Аз и тук се опитвам да живея така, но повечето от колегите ми,като им преведат заплатите, отиват в банката и си изтеглят цялата заплата... newsm78 Често нямам никакви пари в брой и на доста места съм се отказвала от покупка, защото нямат терминали. А като им кажа, че си плащам сметките по интернет, направо се втрещяват... Нямам обяснение. Хората обаче пестят всяка стотинка, те теглят заплатата си от банката, за да не плащат такси на банкомат и всяка такава таксичка от стотинки и левчета, за тях е бъркане в джоба, защото тези, уж малки такси, непрекъснато растат...

Общи условия

Активация на акаунт