Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 489
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 2 220
Кой от всички Данита?

# 2 221
  • На ръба..
Е най-безмълвния, че да мяука най  - малко. 😂

# 2 222
  • Rock & Roll feeling ...
Ох, това беше много добро JoyHands Plus1
На кашавар Петров достоен опонент може да му бъде мадам Захажаева.И двамата.се опиват от спора и наслаждават на обидите,които бълват.

# 2 223
Не мога да си обясня как шеф готвач с такива претенции може да казва "мЕрише", че и "мЕришене" измисли!!!!! От МИРИС идва, шеф Петров!!

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 00:29 от Сиси ♥♥

# 2 224
на мен засега Мегз ми е фаворит. Не отстъпва пред никого , но не го прави по кръчмарски просташкия начин на отварачката. Шефа започна да ме кефи. Той всъщност е най-безопасният играч, защото си казва абсолютно всичко - отворена книга - винаги знаеш какво да очакваш и е отношението му е еднакво към всички. Най-страшни са тихите и незабелижимите.

# 2 225
на мен засега Мегз ми е фаворит. Не отстъпва пред никого , но не го прави по кръчмарски просташкия начин на отварачката. Шефа започна да ме кефи. Той всъщност е най-безопасният играч, защото си казва абсолютно всичко - отворена книга - винаги знаеш какво да очакваш и е отношението му е еднакво към всички. Най-страшни са тихите и незабелижимите.
+1, мишките вън. #2gunfire

# 2 226
  • Валенсия
Абсолютно съгласна за шефчето. Но пред М. Каканашева повече симпатизирам на Мария. Мислех си, че ако поприкрива чалгарското си поведение, би била още по-силен играч. Виждам я като лидер, а с влизането си в къщата, тя бе последният играч, за който бих предположила, че може да накланя везните. Естествено, не ми харесват дребните ѝ опити за манипулиране, или чисто женски хитринки, някой път не на място, а селяндурските ѝ подхвърляния директно ме дразнят. Но може би е позволено и това, все пак е игра. Grin

# 2 227
  • София /Абсурдистан
Ох, това беше много добро JoyHands Plus1
На кашавар Петров достоен опонент може да му бъде мадам Захажаева.И двамата.се опиват от спора и наслаждават на обидите,които бълват.

Захажаева е недостижима. Много висока топка е за него,  той няма да се справи Simple Smile))

# 2 228
Не мога да си обясня как шеф готвач с такива претенции може да казва "мЕрише", че и "мЕришене" измисли!!!!! От МИРИС идва, шеф Петров!!

И Камелия Воче така казваше, повтаряше постоянно как мразела да и мЕрише и ненавиждала мЪРсотията.

# 2 229
Миче, четеш ли? Събираш ли материал за следващия скандал? Ай, наздраве!

# 2 230
  • София
С това Миче, все се сещам за рекламата на едно мляко, не помня дали беше на Данон - там има една крава Мичка. Мичееее трябва да си знаеш продуктите!

# 2 231
ББ наистина е лош (естествено) с Мегз и за пореден път я поставя в излагаща ситуация, за да й лъснат сантиметрите. Но все пак тя излезе победител, от което Цуни го заболя много! Толкова, че си позволи да обвини Хранова за личната си неиздръжливост.

Редно е мисля да кажем поне една хубава дума (май първата!) за Дани Милев и цвеклото - непоколебимо се хвърли, не се отказваше и я спечели. А и задачата не беше лесна, за отбелязване си е! Но въпреки мъжката борба, смятам, че това няма да му достигне, за да се спази от изгонаване и вероятно той ще си тръгне от къщата.

Антония - ощипана госпожица! Много неприятен за гледане! Все наврян в жените да ги прегръща и успокоява, а всъщност той има нужда от същото.. Мегз, ако не му подвикваше нищо нямаше и да извади.

Тото добре изясни и за себе си, че е сгрешил при номинациите за Енджи, макар че си беше тъпа причина да изтъкне за причина нещо, което дори не е чул със собствените си уши. Иначе го харесвам.

Мария и Мегз се гушкаха и поздравяваха по време на тази мисия, Мегз за намерен път говореше на номинациите, Мария пък не я номинира, явно не ни дават всичко. Но как ли ще е занапред.

Петров няма да го коментирам повече, единствено се оказва несъзнателно прав в думите си, че Енджи лъже! Simple Smile Но за друго лъже, само да разбере той.. Сега ВБ да измисли задачка с години и да лъснат и тези на Енджи, както лъснаха сантиметрите на Мегз!!

И Камелия Воче така казваше, повтаряше постоянно как мразела да и мЕрише и ненавиждала мЪРсотията.
Виктор Ангелов също така казваше в MasterChef! Непонятно ми е как е възможно! Всъщност няма лошо да не са особено грамотни, да кажем, че са се отдали на кулинарията в ранна възраст и не е толкова фатално, простено им е в някаква степен. Но! Поне кулинарните думички са задължени да произнасят правилно, защото е повече от излагация да казваш грешно "мЕрише" и други подобни думи, които използваш постоянно в ежедневието си, в работата си, която си издигнал в култ!

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 08:24 от Сиси ♥♥

# 2 232
Цитат на: Silversrone
От това се опасявам.Ако прецакат Хранова и е само финалист ще бъде голям резил!Да идва мистър Ливан и да си я прибира домА.Какво я е пуснал там с чужди мъже?Позор!
Joy
Хранова като саксия ли ще я изнесат при евентуална победа?  Thinking

# 2 233
  • гр. Шумен
Цитат на: Silversrone
От това се опасявам.Ако прецакат Хранова и е само финалист ще бъде голям резил!Да идва мистър Ливан и да си я прибира домА.Какво я е пуснал там с чужди мъже?Позор!
Joy
Хранова като саксия ли ще я изнесат при евентуална победа?  Thinking

Ако продължава да бъде толкова безучастна, не вярвам да стигне до финала. Все се надявам, че сега когато черпакът е аут от кухнята, тя може да влезе там (нали е жена, майка, баба, не вярвам да не може да готви) и ще стане някой екшън. По правило кухненският инвентар го отнася.
Някой предложи да вкарат Захажаева, подкрепям напълно, само тя може да направи шкембелията шеф на таратор. Той ще кряка, ще обижда, а тя ще му отвръща със същото и няма да реве, даже накрая може той да се ревне. И тя е невъзпитана като него, така че това ще бъде шоу неописуемо.
Засега фаворит ми е Тото, най-добре ми стои сред цялата лудница вътре.

# 2 234
Енджи очевидно не е свикнала да се среща с такива простаци, които раздават наляво и дясно средни пръсти. Тя е възпитана по друг начин, уважавана жена и съпруга, просто светът, в който пребивава е съвсем различен от простащината, която се шири по долните етажи на съсловието, не че някой селяндур не може да изпъчи среден пръст в столичен трафик, ама... Не виждам чак такова преиграване, просто е по-чувствителна и обидчива. А шефа вече не е интересен, можеше да се скара с всички по много по-интелигентен начин, но той предпочете откритата простащина, няма лошо, някои толкова си могат.
Мария е толкова смешна, като боен пинчер се дръвчи и кога ли перуката ще й изгърми един шамар, белким я отърве от грозния силикон.
Не мога да разбера защо някои са по-равни, като Хранова, например. Голям праз като е по-дърта и успешна в кариерата си. Другите да не би да са втора ръка хора ? Като не е добре здравословно какво търси в шоу, в което е повече от ясно, че ще се напъват физически ?
Сашка е много противна, в началото си мислех, че ще е нещо като Софка- добродушна, забавна. А тя една карикатура, на всичкото отгоре и долна.
Сдобряването на Дани и Алекс не е изненада за никого, но бледнее пред конфликтите сред определени съквартиранти.
Тото не знам защо, но по някакъв начин ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт