Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 489
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 845
Мара е голяма простачка!
Чудя се, колко е вулгарна, дали е гола вода в с..са!?
Казват вулгарните в устите не стават у кревата, а смирените са фуриите в с...а!
Маро, ле Маро! Не се прави на отворена, а земи пей си кръчмарските песни докато има още един двама пияни старчета да те слушкат с ушета!

Няколко месеца след брака ѝ с Антон (нали така се казваше първият ѝ съпруг?) гледах по телевизията интервю с Мичето. Там сподели, че мъжът ѝ си мислел, че е страшна мръсница в леглото и бил безкрайно изненадан колко консервативна била. А тя самата се определи като скучна. Тогава си помислих, че тази не е съвсем в ред да се хвали с това. Сигурно искаше да покаже, че това, че се разголва в клиповете не означава, че е някаква пачавра, я.

Шефът изглежда има да връща дългове. Всеки ден минавам покрай ресторанта му по различно време и отвън се виждат празните маси. На прозорците е залепил менюто, което ми изглежда доста неизискано. Все едно е студентски стол.

Че кой ще му яде храната на този? Тя е облъчена с омраза и негативна енергия още при приготвянето си. А сега пък, като видяха как готви гол и запотен, мятайки едри цици над печката, направо ще се избият да ядат там.

# 1 846
  • София
Първият и мъж не беше ли Димитър?

# 1 847
Голяма вероятност има Мария единствена да се е опълчила на Петров, защото почти ежедневно има достъп до външния свят, Интернет, форуми, мнения на фенове и не само. Разбрала е с две думи на къде духа вятъра. Изобщо не я намирам толкова проницателна и смела. При нея само простотията й е неподправена.

# 1 848
Димитър Андонов май са имената на първия й мъж. Но тя и за втория така пространно обясняваше сексуалния им живот.

# 1 849
Гласът зад кадър - Илия Илиев
Сега вече напълно си обяснявам гласеца... Wink
Не е само Илия Георгиев (на снимката) като глас на Биг Брадър, понякога е и Радослав Тушев, двамата са си повече от близки...

# 1 850
 Гласовете на ББ са повече от 2-ма, имаше и жена в един момент

# 1 851

А защо да не наричаме Пертов Шеф? Не такъв ли?
Джино при Гала вчера каза, че само баща му(на Джино)бил шеф  Joy

# 1 852
  • ВАРНА
 На кашавар Петров достоен опонент може да му бъде мадам Захажаева.И двамата.се опиват от спора и наслаждават на обидите,които бълват.

# 1 853
Просто шефът няма опоненти, които да го наврат в кучи г*з и си вее байряка. Хитряга е той. Дрънка се с жените, а в момента, в който някой опита да го усмири запява песента как всички го нападат. Очаквам още бълвоч от Петров, защото и той видя, че мъжОвете-парламентьори са безопасни игли.

Гледа ми се хорър филм. Да вкарат в къщата на ББ Шефа, Ути, Ласкин, Фънки, Кичка, Панайот, Луна  и триглавата ламя ВНЛ...лелееее ще  бъде епохално природно бедствие. Без цигари и алкохол, само на замразен уклей, боб и зелен чай. Ще се слушат само песни на Ритон и дупнишката мадона, а при нужда от психиатрична помощ Ванчето Червенкова ще ги посреща в тъмночерната изповедалня.

# 1 854
Аз не знам как се спори с кречетало, не че не бих проявила желание, но ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЛЪКНЕ, не чува нищо друго освен собствения си божествен глас и в края на краищата се оказа клета жертва на ужасните съквартиранти, които му се изредиха. Горкан.

# 1 855
  • София
На Мария наистина много и личи, че научава неща от външния свят.

# 1 856
А и много посерлив Шеф Гъз!
Ще наака преизподнята, то вече го направи де, словом!
А, и друго видях, че няма мъже, а плъхове!
За мен, в този си вид, официално може да се обяви, че мъжкият вид е пред изчезване!

# 1 857
Алфонсо даде интересна дума за крокодил.

Богданска пък изръси много тъпа номинация за Цуни, че си скрил шоколадчето и не й дал, беше като в първи клас, са ще те обадя на моля другарката.

# 1 858
Според мен е редно, занапред да вкарат в Къщата и певицата Белослава, защото тя има много потенциал да се изложи. Вчера за пореден път се убедих, че образа, който познаваме от ТВ и Радио е крайно нереален.

# 1 859
Според мен е редно, занапред да вкарат в Къщата и певицата Белослава, защото тя има много потенциал да се изложи. Вчера за пореден път се убедих, че образа, който познаваме от ТВ и Радио е крайно нереален.
Ама, нещо пропуснали ли сме  за Белослава?

Общи условия

Активация на акаунт