Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 509
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 860
Според мен е редно, занапред да вкарат в Къщата и певицата Белослава, защото тя има много потенциал да се изложи. Вчера за пореден път се убедих, че образа, който познаваме от ТВ и Радио е крайно нереален.
Е, не е честно така само да пускаш въдички... давай докрай. Mr. Green

Аз я харесвам, но от години я надушвам, че под публичната блага маска не е съвсем това, което изглежда.

# 1 861
  • София
Една от тези, които ги фризират при Гала дъщерята на Екимова ли е?

# 1 862
Хора, седя, гледам ги и ... не мога да се сетя кой от тях заслужава победата. Май ще е или Тото или Алфонсио.
Така ги виждам аз нещата...
Аз. Нали. Ви. Казах. По- назад........ Mr. Green Алфонсо!
....."Кокодриль"

# 1 863
Една от тези, които ги фризират при Гала дъщерята на Екимова ли е?
Йес.

# 1 864
И аз съм за Кокодриль!
Вместо да се възползват от него да ги научи на танци, те го навряха в миша дупка с простотията си!
Аз, ако съм там, като ще го накарам... то салса, то пасо добле, то Ча Ча и т.н.!

# 1 865
10 причини М. Нордел да смята Марето за проста
https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/smyakh-mariela-nordel- … a_news546422.html

# 1 866
  • София

Присмял се хърбел на щърбел. Яко я пере сачмата и тая.

# 1 867
Гласовете на ББ са повече от 2-ма, имаше и жена в един момент
Става дума за този сезон на Брадъра. Той и Милен Цветков беше водещ на мястото на Кънчев за кратко през 2008 г., когато се разделяха Тупарев и Ники Николов.

# 1 868
  • в резерват
Енджиту докато рИва проговори на почти правилен български. След още един рев ще  признае и за  годините си. 😂😂😂

# 1 869
Гледа ми се хорър филм. Да вкарат в къщата на ББ Шефа, Ути, Ласкин, Фънки, Кичка, Панайот, Луна  и триглавата ламя ВНЛ...лелееее ще  бъде епохално природно бедствие. Без цигари и алкохол, само на замразен уклей, боб и зелен чай. Ще се слушат само песни на Ритон и дупнишката мадона, а при нужда от психиатрична помощ Ванчето Червенкова ще ги посреща в тъмночерната изповедалня.
Joy JoyJoy
С глас се смея 😁😁😁
Къде е емотиконът, който се смее и удря с ръка?!

# 1 870
Нордел е видна простакеса. Писанията на същата във ФБ се конкурират с тези на Шеф Нервозно Кюфте по неграмотност, злоба и налудночавост.
В Мастър Шеф готвеше предимно бъркочи, но издрапваше напред с претенции за оригиналност и скандалност (но реално скандалджийство), вербални мръсотии и уж глобален поглед над световната кулинария. Разни същити с бели конци митове и легенди около собствената си личност, които се оказаха лъжи и басни, се тиражираха напоително от продукцията. Ниска топка е Нордел.

# 1 871
Голяма вероятност има Мария единствена да се е опълчила на Петров, защото почти ежедневно има достъп до външния свят, Интернет, форуми, мнения на фенове и не само. Разбрала е с две думи на къде духа вятъра. Изобщо не я намирам толкова проницателна и смела. При нея само простотията й е неподправена.

Нямам време да изчета всичко, но от този пост се сетих, че снощи захапа Мегз за ДДС-то и двайсетте фирми. Точно същото прочетох тук от вас, не го знаех, от къде пък Мара ще го е знаела? Някой от вън яко и снася компромати ме си струва  newsm78

# 1 872
  • София
Близначките коментират сега, че Мегз наистина парадира и се чуди с кой да се скара, за да изпъкне. Според тях Мария отговаря, само ако някой я нападне и  не се изтъква.

# 1 873
На Екимова щерката не беше ли записала скоро парче като певица?

Учудващо защо всички са против МегЗ?
Мара излиза за участия, но тя не може да си върти бизнеса/по договор/, защото великата Хранова я чакала.
Просто Мегито трябваше да каже " извинете, но беше наложително"
И да игнорира простотията на Мара / фрустрирането така и не го разбрах правилно  Mr. Green /
Шефът прекали, но и Енджито сложи лук на очите...
Близначките са катоооо ... тризначките  Joy

# 1 874
Енджиту докато рИва проговори на почти правилен български. След още един рев ще  признае и за  годините си. 😂😂😂

Снощи Мария нали каза, че била на 25 г. и що шефчето я напада. Joy Енджито с това сменяне на възрастта си, може и да е забравила на колко точно е.

Общи условия

Активация на акаунт