Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 518
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 695
Шефът казва и верни неща, но е голям простак и грубиян.

Нищо вярно не казва Готвача (моля ви не го наричайте Шеф). Всички заключения които прави са изкривени от болно его. Логиката му е имаш аквариум - значи жена ти е к...а. Ама си имам вече фаворит - обявявам за най голям плазмодий без надежда да еволюира нещо произлязло от него - Бай Дани Милев (оня с опърпаната опашка)

# 1 696
Хора, седя, гледам ги и ... не мога да се сетя кой от тях заслужава победата. Май ще е или Тото или Алфонсио.
Така ги виждам аз нещата...

# 1 697
На колко много? Знам, 25 фирми има, ама на колко плаща заплати? Simple Smile

# 1 698
  • Варна
Готвача ми е нещо като психопат - шизофреник , някакво раздвоение на личността има на моменти + мания за преследване , всички жени го обиждали и манипулирали със сълзи  #Crazy Дебнат го отвсякъде този мил човечец  , да го съжалиш направо  Cry

# 1 699
Мнението ми за Антон се потвърди, но сега виждам че в отбора на мижитурките се присъединява и Дани Милев.

# 1 700
  • Бургас
Дани в началото ми харесваше,възпитан,примерен,но май само привидно.Сега обаче мнението ми се промени,наистина е подмолен.

# 1 701
Хора, седя, гледам ги и ... не мога да се сетя кой от тях заслужава победата. Май ще е или Тото или Алфонсио.
Аз. Нали. Ви. Казах. По- назад........ Mr. Green Алфонсо!

# 1 702
  • Варна
Мнението ми за Антон се потвърди, но сега виждам че в отбора на мижитурките се присъединява и Дани Милев.

Че той е знаменосец на четата.

# 1 703
  • На морето!
Аз пък все повече симпатизирам на Мегз. Изисква се истинска смелост да се опълчиш на Мария, особено в тази компания. Личи си, че не за първи път се опитват да я смачкат, някой тук беше предположил, че е била жертва на тормоз в училище, все повече започвам да вярвам в това.
Разбирам и шефа- тея "лъвици" са много прости и го провокират постоянно, нормално е да изригнеш, просто той е по-първичен и прекалено груб, но като се махне плявата, в същината е прав.

# 1 704
Шефът казва и верни неща, но е голям простак и грубиян.

Нищо вярно не казва Готвача (моля ви не го наричайте Шеф). Всички заключения които прави са изкривени от болно его. Логиката му е имаш аквариум - значи жена ти е к...а. Ама си имам вече фаворит - обявявам за най голям плазмодий без надежда да еволюира нещо произлязло от него - Бай Дани Милев (оня с опърпаната опашка)

Напротив. Ето един пример: Каза на Мара, че хората я знаят като Мара Отварачката и с нищо друго. Което си е факт.  Да, директно и болезнено откровено, но факт.

# 1 705

Че той е знаменосец на четата.
Май май си е така.

# 1 706
  • Варна
Аз. Нали. Ви. Казах. По- назад........ Mr. Green

Евентуално Богданска, може и тя да се дореди до финал, не е имала издънки досега . Романса и с Петканов лигавее малко ,но е по- наред с главата от другите жени.

# 1 707
Че те всичките там такива.

# 1 708
Аз. Нали. Ви. Казах. По- назад........ Mr. Green

Евентуално Богданска, може и тя да се дореди до финал, не е имала издънки досега . Романса и с Петканов лигавее малко ,но е по- наред с главата от другите жени.
Предпочитам я,  пред Алфонсо. Най - вече ме спечели, когато дебилът на маймунката я направи на нищо.

# 1 709
Гледах рекламата за Бай Брадър. Тия защо са турили Албена да играе Сашка? На Зуека по-щеше да му се получи

Общи условия

Активация на акаунт