Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 535
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 875
Енджиту докато рИва проговори на почти правилен български. След още един рев ще  признае и за  годините си. 😂😂😂
Ама видяхте ли я как си държи на тезата,че е на 20+,като каза,че шефа бил на годините на баща й,а й показал 🖕.😂 
При Гала пак защитават Мара. Какво им става на тия хора?! Да не им е платил Свинаря някой лев? 🤔

# 1 876
А бе тез при Гала..Мегз такава, онакава пък Мара златна. Що е това лизане, не била се държала като човек над другите.Нейните думи и поведение се приемат нормално. Че тя и тънко заплашва..

# 1 877
Енджиту докато рИва проговори на почти правилен български. След още един рев ще  признае и за  годините си. 😂😂😂

Снощи Мария нали каза, че била на 25 г. и що шефчето я напада. Joy Енджито с това сменяне на възрастта си, може и да е забравила на колко точно е.
Имах чувството, че това с възрастта на Енджи беше нарочно от страна на Мара.

# 1 878
  • София
Този Дани Милев ми е такава скатавка и толкова безличен човек, че наистина ми е странно как изобщо е бил поканен за участие във VIP Brother? И докато има персонажи, които определено си заслужиха хонорара, парите, които са му дали на него са абсолютна загуба. Няма място в къщата!

А най-нелепо беше поведението му на мишка, когато Дани Петканов поде инициативата за отпор на вербалната агресия срещу жените. Пълна мишка! За мен мъж, който не може да застъпи позиция и да защитава, никакъв мъж не е !

# 1 879
Писах много пъти, че Шеф Петров не е топа на София, но е сред добрите. Това, че е отворил ресторант, който е посещаван за мен е успех. В този бранш е много трудно да се докажеш сред многобройната конкуренция. Това, че е кофти човек не означава, че не трябва да му признаем успехите в неговата сфера. Също видяхме, и че може да готви народна кухня. Имам приятел, който е перфектен във връткавите ястия, но за обикновен боб или мусака не го търси.

Бе 3,8  рейтинг в Гуглето не е много ОК и май това обяснява присъствието му в във ВБ ... а  дали пък няма да връща кредити и заеми някакви шефче П.?  Онзи ден минах от там - ми още няма опашка пред вратата. Това да се наместиш на пъпа на София и въпреки, че изгоряха два ресторанта там и се поразреди конкуренцията, все пак ще си струва бая кинти и усилия... а резултати нещо не се виждат.
бтв. Добре се вижда кои от коментиращите колеги е трябвало да му връщат "услуга" ... Laughing

Шефът вече и в София ли има ресторант? А къде се намира (бих искала да го посетя)?

# 1 880
Гледа ми се хорър филм. Да вкарат в къщата на ББ Шефа, Ути, Ласкин, Фънки, Кичка, Панайот, Луна  и триглавата ламя ВНЛ...лелееее ще  бъде епохално природно бедствие. Без цигари и алкохол, само на замразен уклей, боб и зелен чай. Ще се слушат само песни на Ритон и дупнишката мадона, а при нужда от психиатрична помощ Ванчето Червенкова ще ги посреща в тъмночерната изповедалня.
Joy JoyJoy
С глас се смея 😁😁😁
Къде е емотиконът, който се смее и удря с ръка?!
hahaha hahaha - в старата версия

# 1 881
Гледам Щеря на заден план, облечена в онова космато нещо, ами прилича ми точно на една розова каракулска овца.
Скрит текст:

# 1 882
Ама видяхте ли я как си държи на тезата,че е на 20+,като каза,че шефа бил на годините на баща й,а й показал 🖕.😂 
При Гала пак защитават Мара. Какво им става на тия хора?! Да не им е платил Свинаря някой лев? 🤔

Е той не гони ли 60-те?
Според мен, той наистина може да ѝ е баща, с нейните 35 години.
Ако този ми е баща, нямаше да си подам носа навън от срам. Не стига, че обижда изключително грозно, но след това лъже, че някой друг го е нагрубил. Аз не чух Енджи да го нарича миризлив и пр. Тя каза само, че най-вероятно бие жена си. Аз също си го помислих, като го видях как се държи пред камери. Представих си какво е без камери.
Прави ми впечатление, че в ББ по-възрастните хора /Ути, Фънки, Ласкин, Здравко от Ритон, сега този агресор/ са с изключително просташно поведение.

# 1 883
  • София
Писах много пъти, че Шеф Петров не е топа на София, но е сред добрите. Това, че е отворил ресторант, който е посещаван за мен е успех. В този бранш е много трудно да се докажеш сред многобройната конкуренция. Това, че е кофти човек не означава, че не трябва да му признаем успехите в неговата сфера. Също видяхме, и че може да готви народна кухня. Имам приятел, който е перфектен във връткавите ястия, но за обикновен боб или мусака не го търси.

Бе 3,8  рейтинг в Гуглето не е много ОК и май това обяснява присъствието му в във ВБ ... а  дали пък няма да връща кредити и заеми някакви шефче П.?  Онзи ден минах от там - ми още няма опашка пред вратата. Това да се наместиш на пъпа на София и въпреки, че изгоряха два ресторанта там и се поразреди конкуренцията, все пак ще си струва бая кинти и усилия... а резултати нещо не се виждат.
бтв. Добре се вижда кои от коментиращите колеги е трябвало да му връщат "услуга" ... Laughing

Шефът вече и в София ли има ресторант? А къде се намира (бих искала да го посетя)?

На Цар Освободител, до Chefs на Виктор Ангелов Grinning Аз съм била и съм доволна.

# 1 884
  • София
Енджито снощи се напъваше да рИве. Като ги видя с тези подпухнали усти, вече са ми противни, все едно са ги нажилили пчели. Нещо са се объркали за идеята за плътните устни или този, който им слага филърите си оставя ръцете.

# 1 885
Гледам Щеря на заден план, облечена в нова космато нещо, ами прилича ми точно на една розова каракулска овца.
Скрит текст:

Овцата е много симпатична, за разлика от Ваня Trollface

А на Енджи носът и също беше подпухнал от плач, а веждите й блестяха Joy

# 1 886
  • София
Енджиту докато рИва проговори на почти правилен български. След още един рев ще  признае и за  годините си. 😂😂😂
Дъщерята пък харесва Мария, колкото и да се опитвах да и обясня,че нея никой не харесва.

# 1 887
Айдииии, Екимова се цепи с остроумие при Гала!
Хихии, посмешище тъпо и глупаво!

# 1 888
  • София
Въх... пускам тв-то и чувам Джино, как се дуе за пореден ден... ма голям мъж, голямо нещо  ooooh!
Егати, жалкото позьорче...  hahaha

# 1 889
  • София
Джино ми прилича на герой от циганските сватби на ТЛС.

Общи условия

Активация на акаунт