Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 546
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 890
Нямам представа на колко години е шефа,но понеже и ЕнджитУ не знае(м) на колко е,ми стана смешно като каза ,че може да й е баща. 😃
Тия близначки май са забравили да си сложат поли или панталонки. 🙄
Марчето никога не ми е била симпатична,а ся вече съвсем. Определено лафа за двете вагини я описва много точно и ми стана любим! 😂

# 1 891
Айдииии, Екимова се цепи с остроумие при Гала!
Хихии, посмешище тъпо и глупаво!
Моля редакторите на Гала- не канете Екимова с подготвените "умни мисли".

Джино ми е по-автентичен. Ние наистина сме забравили какво е мъж и мъжка дума. Като гледах снощи как Даниелчо за да се изкаже събра всички мъже без един- стана ясно защо разнесе Богданска по социалните медии. За съжаление днешните мъже са виртуални, изказни, а не действени. Тежко ни на размножителния процес. Кълна се че хорорар, не хонорар, ако някой ме обижда като Петров ще му издера очите преди да разбере охраната.

# 1 892
  • София
Близначките какво продължават да ги бутат, те са на ниво 13-годишни. Пиарът им да си подаде оставката, много некадърно го е измислил. А онзи "коментатор" с нелепата прическа има ужасно непритен глас. Глас на подмазвач и мижитурка, а аз такива индивиди от мъжки пол най не ги понасям. Затова и толкова му отива тази професия - жълт драскач от най-ниско ниво. Всеки път като го чуя ми се повръща. А Екимовата като я видях, леле, тя изведнъж е остаряла ужасно, личи  си и под сантиметрите грим. Ако при толкова часове и пари си личи, а не смея да си представя как изглежда на излизане от банята. Освен ако не се къпе с грим.

# 1 893
Много пишете , но не мога да се включа , без да ви изчета . Много смешни постове има , гледам ВБ почти / вече/ заради темата.
Да кажа и аз какво ми направи впечатление- че Мара е много просто устроена , а бях започнала да я харесвам , защото си казва какво мисли , когато е предизвикана. Обаче снощи преигра. Но защо пък никой не я подкрепи ,, защо ?!  Не смятам , че чете тук , а че с Мегза , когато са си били близки, и онова кречетало и е споделило за фирмите.
Друго- Мегз щом има достъп до телефон , сигурно също знае какви са отзивите навън. Тъпа демонстрация беше да обяснява за тировете , вместо да се извини. Ама и тя толкова си може.
Шеф ...ами не мога да се съглася с мненията тук , че казвал много истини и това е похвално. Всички имаме възпитание , има обществени норми. Ако казвахме каквото ни на акъла за съпруг , деца, приятели и колеги, дали щяхме да ги имаме. Абсолютен простак е този!
Енджи на развален български / то оттам ще да е / , смъкна десет години- грешка на езика , хаха.
Тото единствен ми хареса снощи , когато говореше с шеф. Много успешен маниер извади. Явно момчето си може , ето че намира общ език с всички, колкото и да е трудно това при тези егоцентрици.
Оф , дълго стана , няма да досаждам повече.
Всички са кокодрильо , нЕма смисъл Rolling Eyes

# 1 894
Ще си пусна Гала на запис да видя какво са казали и силно се надявам Джино да не се облизва и да мълчи повече.

# 1 895
  • София
Ако Мегз не нарушава закона, какво значение има колко фирми са регистрирани заради ДДС-то? Едва ли тя я е измислила тази работа с фирмите. Със сигурност имат съвсем законни начини и кой знае колко фирми ги ползват.

# 1 896
Ако Мегз не нарушава закона, какво значение има колко фирми са регистрирани заради ДДС-то? Едва ли тя я е измислила тази работа с фирмите. Със сигурност имат съвсем законни начини и кой знае колко фирми ги ползват.
Това е така , но всеки уважаващ себе си търговец с големи обороти , си има регистрация по ДДС.
Аз на нея и го пожелавам , въпреки , че ми е нелепа. Очевидно е работохолик. Не е хубаво за момиче на нейните години , но избива някакви комплекси , доказва се. Нека.

# 1 897
Според мен е редно, занапред да вкарат в Къщата и певицата Белослава, защото тя има много потенциал да се изложи. Вчера за пореден път се убедих, че образа, който познаваме от ТВ и Радио е крайно нереален.
Е, не е честно така само да пускаш въдички... давай докрай. Mr. Green

Аз я харесвам, но от години я надушвам, че под публичната блага маска не е съвсем това, което изглежда.

Имах нещастието да видя неприятна сценка на един от паркингите в столичен мол.

# 1 898
Аз го харесвам работохолизма, но тя е като обладана от духа на алиекспрес, бе, чак плаши.

# 1 899
Да се включа и аз "след после". Наистина Димитър беше първият мъж на Мичето. Но пак съм била близо, има нещо "антоново" в името.

# 1 900
Аз го харесвам работохолизма, но тя е като обладана от духа на алиекспрес, бе, чак плаши.
О , да , това е съвсем отделно. Пък и като я гледам , посредствена си е . Съчетание на прост  човек с безумни амбиции води до патологии.
Но ето , че има кого да прелъже с тези евтинджоси , има пазар за боклуците и / аз за пръв път тук чета за нея и продуктите и/ и да си купи Жипка Joy
Скрит текст:
Отклонявам се леко , но и ние навремето се смеехме на един колега , че се занимава с глюпости , а ние - възвишени . Човекът си купи три жилища от това , ка което му се смяхме. То пак му се смеем , ама нека му.

# 1 901
Има пазар за боклуци голям, чак се чудя дали да не подкарам нещо свое и без това го правя за други хора, но... ми не съм "фотогенична" за клипчета в инстаграм-а, трябва да търся ниша извън "красотата".

# 1 902
Привет, банда...аз малко зачезнах, няма ме под светлините на форума...малко ала Алонсо го раздавам , незабележимо   Stuck Out Tongue Winking Eye
Снощи не съм и гледала нищо.

Връщам се да ви доизчета /прочетох до 100 страница/, но сега ми се налага спеШшшшно да звънна по тИлифона /по работа, ъф корС/, та шЪ ма изчакате ли за около тридцет-четиридесет минутен, м?

О, гледам Горан Бреговачи брат имал .. Rolling Eyes

# 1 903
  • У дома
Има пазар за боклуци голям, чак се чудя дали да не подкарам нещо свое и без това го правя за други хора, но... ми не съм "фотогенична" за клипчета в инстаграм-а, трябва да търся ниша извън "красотата".
JoyJoy Боне, Мегчето щото е много хубава. Аз все още недоумявам кой купува евтина некачествена козметика....

Не съм ги гледала снощи звИздИтИ, днес ще видя ако имам време да си ги пусна😉

# 1 904
Джино ми прилича на герой от циганските сватби на ТЛС.
Точно!Обаче носи рози всеки ден на ''дамите''.Касабието няма абсолютно никакво оправдание да говори кьопаво езика ни,щом е израснала тук!!!Винаги децата на мигранти говорят отлично езика на приелата ги страна.За мен тя е изкуствено,лицемерно,подло женище.Нямам обяснение защо е влязла в къщата?Нали си има мноого пари,кичозна сватба,ала-бала 1001 лъжи.

Общи условия

Активация на акаунт