Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 489
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Поне видяхме, че има размах откъм харчалъци /така ли беше? Thinking /.

# 2 266
Гледах видеото с шанелити...
Мара е всичко, което думата парвеню означава за мен. Другия път като лее КОКОдрильски сълзи, ще си извадя копринената кърпичка да попия своите...

# 2 267
  • тук, на мястото си
Тази година всичко е една голяма нескопосана лъжа. Нито скандалите им са скандали, нито приятелствата им са такива. Всичко е по  някакъв сценарий, зашит с бели конци, само и само рейтинг да има. А те нашите "випища" за пари и реклама са готови на всичко.

# 2 268
Mария обяснява как си пазарува. Пуфчо като си пийвал бил много щедър.
Скрит текст:

Много ми е сладка Мичка... Вика МНОГО ДОБРЕ... Сладурана! Ай, Мичке! I LOVE U! BowtieBowtieBowtieBowtieBowtieBowtieBowtieBowtieBowtieBowtieBowtieBowtieBowtie

Поне видяхме, че има размах откъм харчалъци /така ли беше? Thinking /.
Не, размах от към ХАРЧ... Wink

# 2 269
Мара е всичко, което думата парвеню означава за мен. Другия път като лее КОКОдрильски сълзи, ще си извадя копринената кърпичка да попия своите...
Ама шанелска ли е? Да не се изложиш с някоя неизвестна марка.

Много ми е сладка Мичка... Вика МНОГО ДОБРЕ... Сладурана! Ай, Мичке! I LOVE U! BowtieBowtieBowtieBowtieBowtieBowtieBowtieBowtieBowtieBowtieBowtieBowtieBowtie

А, мерси, arrival, близо съм била. А ти хубаво я обичаш Марчето, но имаш ли финансова възможност да й покриеш схемата Милано-Париж- Рим, м?

# 2 270

Ъфкорс!
Скрит текст:
На мен черджето пред вратата ми е Шанелско, а чейлити за боклука дет си фърлям и да тупам килима са ми Ермес от тъзгодишната колекция, САМ-БА!!!

# 2 271
Ох, много ме забавлявате с това Миче. Grinning Joy

# 2 272

А, мерси, arrival, близо съм била. А ти хубаво я обичаш Марчето, но имаш ли финансова възможност да й покриеш схемата Милано-Париж- Рим, м?

Аз покривам схемите net-a-porter, luisaviaroma и farfetch, ама Мичка не покрива изискванията ми...

# 2 273
Абе Боне....тия кърпета за лице ли ги ползуваш, щото аз ги ползувам вместо т.х...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 274
    Абе Боне....тия кърпета за лице ли ги ползуваш, щото аз ги ползувам вместо т.х...Stuck Out Tongue Winking Eye

Е, налага се да сваля малко стандарта, че имам апартамент на кредит, у нас нещата стоят така:
    Скрит текст:

# 2 275
    Въх, утрепА ме напраО...бравос, дет се вика, ашколсун...

У Мичка сигурно така стоят нещата:

# 2 276
    От сега се гответе психологически за финала на ВБ през ноември. Любовта е... сценарий.
    http://www.struma.com/obshtestvo/bashtata-na-charovnata-aleks-mi … ta-na-obs_124463/

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 13:18 от bulgram

# 2 277
    Ама тя и кеш пазарувала...как си я представям да извади пачките в бутика на Шанел и да почне да плюнчи

# 2 278
    Аз покривам схемите net-a-porter, luisaviaroma и farfetch, ама Мичка не покрива изискванията ми...
    Що така бе, маме?  Thinking

На мен черджето пред вратата ми е Шанелско, а чейлити за боклука дет си фърлям и да тупам килима са ми Ермес от тъзгодишната колекция, САМ-БА!!!
    Викаш едва си дочакала манекенката да слезе от модния подиум, че да й ги свалиш от краката. Само така!  Laughing

# 2 279
     Joy Joy Joy

Ще ме уморите...

Общи условия

Активация на акаунт