Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 223 691
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 2 595
  • София
кога за толкова кратко време успява да се скара вкъщата - я с Мег, я с някой друг?

# 2 596
# 2 597
  • София
Това просто е отвратително! ooooh! Аз няма да гледам тая гадост вбъдеще. Петров е ненормален човек и трябва да се лекува.

И онзи ден или вчера каза същото, пък пак гледаш.

# 2 598
shy*girl  Mari_Mar, благодаря ви! Не знам защо обаче забива нещо, връща назад.А в нова плей още не е качен.

# 2 599
Не заслужавам някой да ми вика и крещи в лицето. Ако и да има какво да ме критикува...си има начин..цивилизован и възпитан. Аз също не крещя.
Па нека съм простачка..според Барбарела някоя си. На нея ако й харесва да я псуват..е друга работа.
Амин.

# 2 600
Защо Пустинните лисици загубиха войната след последната битка? Нали се представиха по-добре като цяло?

# 2 601
  • София
Защото техният човек Дани Милев е използвал стъпалото и това е нечестна игра. Иначе е нямало да прехвърли стената самостоятелно.

# 2 602
  • Испания
Защо Пустинните лисици загубиха войната след последната битка? Нали се представиха по-добре като цяло?

Заради Дани Милев. Трябваше да се изкачи по стената, ползвайки само въжето. А той използва стъпало.

# 2 603
  • Sofia
Защото Дани Милев стъпи на трупчето,а не трябвало и когато ББ ги попита дали някой е шмекерувал,той си призна

# 2 604
  • София
shy*girl  Mari_Mar, благодаря ви! Не знам защо обаче забива нещо, връща назад.А в нова плей още не е качен.

опитай с друг браузър, при мен си върви нормално.

# 2 605
Мара с нова снимка в инстаграм. Дава пример на дъщеря си как се снимат дамите:

https://instagram.com/p/BZoeHEwgWok/
JoyJoyJoy

# 2 606
Защото Дани Милев стъпи на трупчето,а не трябвало и когато ББ ги попита дали някой е шмекерувал,той си призна

ОткъдЯ, накъдЯ? От вЕк, на вЕк?

# 2 607

Интересно как това човече "мина метър", докато всички останали се изпокараха точно заради него? Призна си за стъпалцето, защото го натиснаха, но после се сниши и "ни дума, ни стон" не измъца повече. Голям гнусар... повече от шефчето  даже, който пак изкопа някакви благородни подбуди и му се "писа" спасител.  
Бе хвани единия и ...  не спирай до последния.  Close

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 00:23 от Banshee

# 2 608
Andariel,  smileys,  Doli  , благодаря! bouquet

# 2 609
  • Варна
Толкова лоша актьорска игра съм виждала в предавания от типа "Съдби на кръстопът"! Поне да си бяха научили сценария и кой след кого да крещи! Целият сезон е една пародия,

Общи условия

Активация на акаунт