Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 223 710
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 2 580
Идея си нямам как Барбарела прозря доброто сърце на шеВа сред всичките тези крясъци, обиди и жестикулация. Прозорливост също не намирам, по-скоро втренчване в негова си някаква фиксация, която развива пространно и като не му стигне красноречието, почва да хапе с всеизвестни грозни факти от живота на опонента извън къщата.

# 2 581
  • Валенсия
Тет , да те псуват добродушно , викаш. Според защитниците на Петров. Леле , хора /Тет е наясно , на защитниците му думам/
Едни сълзи манипулация и вече етикет добър човек. За такъв агресор ! Не , не вярвам да ви е умилил .
Tays,
Хич не ме е умилил шефчето, нито в тазвечерния епизод, нито от някой минал.
Чисто и просто виждам, че е естествен човечец, точен стрелец, и ненадминат непукист. Може и да има стратегия при него, но тя е изградена на базата, че това е, и винаги ще бъде една ИГРА. Той я играе, весели се, понякога прекалява, държи се кофти, след това бие отбой, някъде замазва, друг път съжалява, дава си сметка, че си е гадинка доста често, за това и сам си е измислил образа на ламята страшна (така както предполагам е и в реала), ама то.. като няма никоя друга ламя от аверчетата там, подходяща да заеме поста му... следва някой да се жертва, за да става шоу. И на сценаристите им е повече от ясно, не случайно са си избрали и тази мишена, освен всички други в този сезон.

# 2 582
  • Испания
Имате възможност да си кажете лично мнението към някой съквартирант Laughing
Между другото вече няколко човека за казали на шефчето колко добро сърце има Joy
Е сега има нужда от анкета. Лично на мен ще ми е много интересно.
Какви изводи само ще си направя , ще са си за мен.
Моля за анкета одобрявате ли "жертвата на Шеф петров/ нямам голЕма буква за него/

Сакън! Не искай анкета, че момичетата, които четат от мобилен, не могат да четат всеки първи пост на страницата, а и не могат да редактират, ако е техен.

Не мога да разбера какво толкова се дразнят харесващите Петров, че им го пожелавам в техния живот. Нали е с добро сърце? Ей, няма угодия.

# 2 583
Тет , да те псуват добродушно , викаш. Според защитниците на Петров. Леле , хора /Тет е наясно , на защитниците му думам/
Едни сълзи манипулация и вече етикет добър човек. За такъв агресор ! Не , не вярвам да ви е умилил .
Tays,
Хич не ме е умилил шефчето, нито в тазвечерния епизод, нито от някой минал.
Чисто и просто виждам, че е естествен човечец, точен стрелец, и ненадминат непукист. Може и да има стратегия при него, но тя е изградена на базата, че това е, и винаги ще бъде една ИГРА. Той я играе, весели се, понякога прекалява, държи се кофти, след това бие отбой, някъде замазва, друг път съжалява, дава си сметка, че си е гадинка доста често, за това и сам си е измислил образа на ламята страшна (така както предполагам е и в реала), ама то.. като няма никоя друга ламя от аверчетата там, подходяща да заеме поста му... следва някой да се жертва, за да става шоу. И на сценаристите им е повече от ясно, не случайно са си избрали и тази мишена, освен всички други в този сезон.

Извинявай , вече споделих , че сега се включвам , не съм чела напред . Да те попитам - ти наистина ли му повярва ?
И това не е упрек , а прочетох мотивацията ти. Ох, дълга тема е да обяснявам как точно хора като петров превръщат добри раними и пълноценни хора в жертви с такъв точно манипулативен подход. Сърцат и искрен бил. Ха ха- заради егото е. Неговото . Аз затова призовах тук специалисти. Това си е феномен. Има си и диагноза и обосновка.

# 2 584
Готвачът - непукист?! Ама, вие сериозно ли? Joy

# 2 585
До скоро аресвах Шефа затова че уж има категорична позиция и си казва каквото мисли на всеки-това за съжаление е рядко срещано в днешно време.Според мен проблема му е по-скоро,че това което казва,го казва крещейки.Иначе реално погледнато не е ползувал някакви кой знае какви обидни думи......и без туй не е позволено във формата.
НО......не мога да му простя,че започна да се извинява на сульо и пульо,да ги прегръща и т.н.
та сега прозря,че ги бил обикнал всички Laughing
Ясно е,че не харесва никой от тях(като изключим че е тайно влюбен в Мегз Laughing)
тъй че не прави услуга нито на себе си,нито на другите,като ходи да им се извинява и да ги прегръща Sick Stop
Въпреки туй предпочитам да спечели или той,или Мегз Naughty
А Мегз трябва да се научи,че ако има да казва нещо на някой,който я защитава постоянно,туй се прави насаме,а не се прави сеир пред всички Sick

# 2 586
  • Валенсия
Извинявай , вече споделих , че сега се включвам , не съм чела напред . Да те попитам - ти наистина ли му повярва ?
И това не е упрек , а прочетох мотивацията ти. Ох, дълга тема е да обяснявам как точно хора като петров превръщат добри раними и пълноценни хора в жертви с такъв точно манипулативен подход. Сърцат и искрен бил. Ха ха- заради егото е. Неговото . Аз затова призовах тук специалисти. Това си е феномен. Има си и диагноза и обосновка.
Не му вярвам на всичките екшъни, в които в повечето случаи той сам си написва сценария, запалва моторетката, и противника му няма никакъв шанс да го догони. Но... вярвам му, че след като, очевидно има такъв тежък характер, 'ич не му се нрави, че в къщата няма никой, който да му смогне на темпото. С изключение на беглите напъни от страна на някои играчи.
По тази причина самата Мария първо се присламчваше към него да се сдобряват. Знае, че, за да си силен играч, трябва да си с силен характер, и бързичко си е дала сметка на къде духа вятъра. А като прибавим и подочутото, докато е излизала в реала, че той все пак си има и доста симпатизанти.. сметката излиза. Sunglasses

# 2 587
Мара с нова снимка в инстаграм. Дава пример на дъщеря си как се снимат дамите:

https://instagram.com/p/BZoeHEwgWok/

# 2 588
Туй коженото, космодиск ли е? Що така ѝ се е свлЕкъл към г*за?

# 2 589

Браво на нея. Уж е във Вип брадър, а снима клипове. Сигурно прекарва по 2-3 часа в къщата и после си излиза.

# 2 590
  • Испания
ПетроВВВ:

# 2 591
  • София /Абсурдистан

Малиии  Mr. Green работно облекло!

# 2 592
Има ли го качен някъде епизода от тази вечер?

# 2 593
  • Валенсия
Има ли го качен някъде епизода от тази вечер?
Има. Тук:
https://videobg.nova.bg/novatv/2017/vipbrother/vipbrother-2017-09-29.mp4
Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 23:51 от shy*girl

# 2 594

Браво на нея. Уж е във Вип брадър, а снима клипове. Сигурно прекарва по 2-3 часа в къщата и после си излиза.

Лека минаване през Инстаграма ѝ и се вижда, че почти всяка вечер има участие.
Днес е в Бургас. Това автоматично означава, че тя е излязла от къщата най-късно в 18-19ч. След участието ще се прибере отново до София, ще се наспи вкъщи и ще влезе в ВБ утре към обяд/следобяд и после всичко се повтаря.

Общи условия

Активация на акаунт