Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 423
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 2 565
Психическото насилие е по-страшно от физическото. Мачкат те ежедневно, унижават те и накрая ти започваш да вярваш, че си всичко това, което те наричат. Изпадаш в див ужас да не го ядосаш с нещо, за да не се разкрещи. И когато се случи си казваш: "аз съм виновна, аз казах/направих, затова той...". Успява да ти внуши, че без него си нищо и трябва да си благодарна, че поне той е с теб.
Вие, дето не виждате нищо нередно, как бихте се почувствали, ако това туловище ви обижда нонстоп по най-грозния начин, а близките ви гледат пред екрана? И след като ви разреве, ви заяви, че нарочно плачете, за да ГО ЗАБОЛИ НЕГО. А вие за пореден път се чувствате жалка и виновна, че даже му се извинявате. Извинявате му се, затова, че той е обидил вас!

# 2 566
Във фейсбук страницата на предаването всеки може да си каже мнението за отделните съквартиранти. Подозирам, че най-много честитки ще има шефчето Mr. Green

# 2 567
  • Испания
Психическият тормоз е дори по-страшен.
Абе кви са тия защитници на петров..някой трол?

Тете, преди няколко страници като пожелах на всички харесващи Петров по един негов двойник в техния живот, дадоха назад.

Сега пак пожелавам на харесващите и вярващите на готвача по един Петров в техния живот!

Аз ще бъда по-щедра. Пожелавам им по един такъв на работа и още един вкъщи Laughing

Да си ги ползват със здраве!

# 2 568
  • Валенсия
Тете, преди няколко страници като пожелах на всички харесващи Петров по един негов двойник в техния живот, дадоха назад.

Сега пак пожелавам на харесващите и вярващите на готвача по един Петров в техния живот!
Напиши го още веднъж след няколко страници пак, после пак, и пак, и пак. Току-виж на нЕкой му писне да прочита мъдрите ти съвети за n-ти път, върже ти се и баш си потърси по един Петров У животУ Wink

# 2 569
Малко сте злобнички ама хайде. Сега какво, човек да се страхува и във форум да изкаже мнение, че току виж някой почнал да му пожелава нещо. Има кой да гледа и кой да пожелава.
Нека да не забравяме, че ББ е едно шоу, може би повечето неща са по сценарий. Не го взимайте толкова присърце.

# 2 570
не догледах какво стана с шаефа? ББ прие ли сделката и даде ли им пици на бедстващите?

# 2 571
Тет , да те псуват добродушно , викаш. Според защитниците на Петров. Леле , хора /Тет е наясно , на защитниците му думам/
Едни сълзи манипулация и вече етикет добър човек. За такъв агресор ! Не , не вярвам да ви е умилил .

# 2 572
Уууу..тролчетата се появиха. Надушват се от 100 км... Здрасти,Дебеланка 79...

# 2 573
  • Испания
Психическото насилие е по-страшно от физическото. Мачкат те ежедневно, унижават те и накрая ти започваш да вярваш, че си всичко това, което те наричат. Изпадаш в див ужас да не го ядосаш с нещо, за да не се разкрещи. И когато се случи си казваш: "аз съм виновна, аз казах/направих, затова той...". Успява да ти внуши, че без него си нищо и трябва да си благодарна, че поне той е с теб.
Вие, дето не виждате нищо нередно, как бихте се почувствали, ако това туловище ви обижда нонстоп по най-грозния начин, а близките ви гледат пред екрана? И след като ви разреве, ви заяви, че нарочно плачете, за да ГО ЗАБОЛИ НЕГО. А вие за пореден път се чувствате жалка и виновна, че даже му се извинявате. Извинявате му се, затова, че той е обидил вас!

И ако един ден, дай Боже, се осъзнаят какво прави този насилник с живота им, започват да пускат тема след тема в БГ-мамма. Да не дава Господ!

# 2 574
  • Бургас
не догледах какво стана с шаефа? ББ прие ли сделката и даде ли им пици на бедстващите?
Дадоха им пиците,да.

# 2 575
Имате възможност да си кажете лично мнението към някой съквартирант Laughing
Между другото вече няколко човека за казали на шефчето колко добро сърце има Joy

# 2 576
  • Бургас
Направо се пръска от доброта. Laughing

# 2 577
Уууу..тролчетата се появиха. Надушват се от 100 км... Здрасти,Дебеланка 79...
Ако това е за мен, може и да съм тролче, ама не съм Дебеланка 79 Wink.

# 2 578
Е, сА па и вие. Емоционален е човекът, малко вика, но то е, защото е честен, не е лицемер и обича истината. А надушва истината от сто километра, всички ги разкри, затова имаше нужда да разтовари лайновоза. А да имат такъв човек в живота си, считат за люта клетва. Що така, бре, дами?

# 2 579
Имате възможност да си кажете лично мнението към някой съквартирант Laughing
Между другото вече няколко човека за казали на шефчето колко добро сърце има Joy
Е сега има нужда от анкета. Лично на мен ще ми е много интересно.
Какви изводи само ще си направя , ще са си за мен.
Моля за анкета одобрявате ли "жертвата на Шеф петров/ нямам голЕма буква за него/

Общи условия

Активация на акаунт