Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 398
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 2 550
Ма той шефа и като ги псува и обижда пак е искрен, при него няма фалш, но и с акъла си не е.
Може ли от два сопола да се забравят всичките му мега груби изцепки... Явно може.

# 2 551
И аз му вярвам. Имах преди години един шеф, който крещеше като шеф Петров, само че без вулгарните обиди. И ме е разплаквал,  не един и два пъти....В последствие разбрах, че е холерик като темперамент. И до ден днешен се чуеаме и дори сме приятели, въпреки че пак си кряка....

# 2 552
Плюя му на такова извинение. Той ги мачка наред, пък после с едно "Извинявай" иска да излезе бял и чист. Ами няма как да стане. Да е мислил какви ги говори преди...то ако с едно извинявай се променяха нещата... Stop

Сега, краките ги умих, отивам само да се напарфюмирам и се кълдупвам в леглото. Сложих Шанел-ините носни кърпи в пералнята - на деликатна програма, да не им се разбрида бродерията. И оставих Г.Б. да измие купанките и чашите...

# 2 553
За мен пък не беше изкуствено. Наречете ме заблудена ама аз вярвам на шефчето.
То и той си вярва. Ако не си живяла с насилник не знаеш какво е. Бягай.
Чак пък насилник. Малко повече крещи, но не съм видяла да е НАСИЛИЛ някой.

# 2 554
Психическият тормоз е дори по-страшен.
Абе кви са тия защитници на петров..някой трол?

# 2 555
За мен пък не беше изкуствено. Наречете ме заблудена ама аз вярвам на шефчето.
То и той си вярва. Ако не си живяла с насилник не знаеш какво е. Бягай.
Чак пък насилник. Малко повече крещи, но не съм видяла да е НАСИЛИЛ някой.
Словесната тирания за нищо ли я нямате? Това си е чист терор. Насилие. Може би по-страшно от физическото, защото ти подкопава себеуважението всеки ден. Щом питате - Господ ви е пожалил. Да не се налага да сте подложени на подобна безизходица.

# 2 556
Здравейте от едно кокодрило , дето днес аха да изчете и да мецне и аха , сега, пак 243 непрочетени.
Така че- нямате изчитане / да ви е здраве / Flowers Hibiscus
Но веднага си казвам , после ще чета- хора ,
Имаме си работа с медицински психиатричен феномен.
Тук , за Шефа- моля , моля: психиатри и психолози да се изкажат. Ей , все е имало луди , ама е те тоя Шеф ...
Не , не му съпреживявам. Не ме трогват сълзите.
Специалисти тука трябват. Аз съм обикновен зрител.

# 2 557
Тета, тъкмо ме настрои за сън и развесели с носните кърпи. И аз се изкъпках и парфуках. Спокойни сънища.

# 2 558
  • Испания

Тете, преди няколко страници като пожелах на всички харесващи Петров по един негов двойник в техния живот, дадоха назад.

Сега пак пожелавам на харесващите и вярващите на готвача по един Петров в техния живот!

# 2 559
За мен шеф Боби е един доста прозорлив човек. Той дава точни преценки и бързо усеща хората, с които общува.
Само дето много, много говори.
Дрънкало е, но с добро сърце.
Не е никакъв насилник, пълни глупости са това. Просто думите му емоционално изпреварват мисълта.
Но сърцето му е добро и това е от най-голямо значение.
Обичам това предаване не само защото в къщата лъсва всичко за всеки.
Но в тази тема за коментари също лъсват коментиращите. Някои говорят за възпитанието на участниците във вип брадър, за злобата им... А сами не се усещат, колко злобно се изказват и как лъсват в целия си блясък, оголили зъбки да захапят малко вип месце.
Темата е доста опростачена, благодарение на такива хорица, но аз много й се радвам, защото тя също е експеримент, точно като Вип брадър.

# 2 560
  • София
Познавам един такъв,същия като Петров е,винаги е прав, другите виновни, той никога,извинява се и продължава. Затова не мога да повярвам на сълзите на шефа.Не се знае накъде ще избие.

# 2 561

Тете, преди няколко страници като пожелах на всички харесващи Петров по един негов двойник в техния живот, дадоха назад.

Сега пак пожелавам на харесващите и вярващите на готвача по един Петров в техния живот!

Аз ще бъда по-щедра. Пожелавам им по един такъв на работа и още един вкъщи Laughing

# 2 562
Има много хора, които са избухливи, темпераментни и в някои моменти адреналина им в повече и не могат да се контролират. Това не значи, че са лоши. Просто са по-емоционални и холерици като темперамент.
Аз предпочитам такива, отколкото подмолните и прикрити лицемери, които като ти кажат "добър ден" и трябва да погледнеш нагоре, за да видиш къде е слънцето.
И пак казвам, това, че някой е емоционален и "прегаря" на моменти повече, отколкото трябва, не означава, че е лош човек.

# 2 563
  • София
Първо ще напиша, а после ще се върна да чета двестата отговора.
Мен Мегз ме изкефи, куражлийка е да си отстоява разбиранията. Мисля, че тя беше права, че ако се бяха обединили, ББ нямаше да има друг избор, освен да капитулира. Тя се усети (както се оказа и след жертвата на готвача, а то щеше да стане и без него), че ББ няма да ги остави всичките гладни, жадни и на двора и все щеше да направи някоя игра, за да си върнат бюджета. Просто си има догоор, дето се вика, а там има някакви рамки.
 Била напуснала своето стадо и отишла при другото. То пък, голям келепир да си все в стадото! Какво я зачекна и готвачът за бизнеса - бизнесът си е бизнес, а играта си е игра. Мара и Ганито пак показаха какви кухи лейки са, а Сашка удари дъното.

И готвачът ме изненада приятно, обаче това мълчание ще е голямо изпитание за него.

# 2 564
Не заслужавам някой да ми вика и крещи в лицето. Ако и да има какво да ме критикува...си има начин..цивилизован и възпитан. Аз също не крещя.
Па нека съм простачка..според Барбарела някоя си. На нея ако й харесва да я псуват..е друга работа.

Общи условия

Активация на акаунт