Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 223 788
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 2 625
Много некласни участници тоя сезон...

# 2 626

Айде, да стават виповете - изтръсках Шанел-ската си покривка, та им събрах за закуска

# 2 627
Шефчето защо толкова държеше и вън да ядат пици? Не са останали гладни, както видяхме. Прави се на много интересен, а прилича на онези мъже, които пребиват жените си и после реват, обясняват колко ги обичат, подаряват цветя.....след това всичко се повтаря. Ужас!
 Колко пенсионери карат месеца със 160лв. и не могат да си позволят пици, той седнал да циври, че вън една нощ ще карат на картофи и сухари. По-скоро ще им е студено. Ако въобще останат вън.
И много ми е интересно щом вечерта Мария има участие, ако нейния отбор беше загубил как тя щеше да стои вън? Или тя на топличко ще се кълчи в заведенията, а другите да мръзнат?
Мегз толкова усилия полага милата. Дано с тая й постъпка, героична, с цел отново да е на предна линия- за реклама, да вземат да пишат в учебниците за нея или поне Миглена да напише втора книга и да я спомене.

# 2 628
ШеВът-кюфте с тази знойна фигура нямаше да може да се претърколи, ако не му бяха помогнали.  И тяхната победа не беше честно спечелена, права беше Миглена, че и едните и другите не заслужават да спечелят. Да ги бяха изкарали всички навън на студа и да ни бяха спестили тази мъка със сълзите и сополите на шеВа.
И тъй като сценариститИ четат тук: Дайте му мисия да се облече на този човек, омръзна ми да му гледам телесата. Гърдите му са почти колкото на Ганка.

# 2 629

Айде, да стават виповете - изтръсках Шанел-ската си покривка, та им събрах за закуска

А Милано-Париж-Рим КОГА?

# 2 630
  • София

А Милано-Париж-Рим КОГА?
Joy

# 2 631
Когато ми доставят тира с шранговете....къде по дяволите иначе да ги кача ? Crossing Arms

Айде, хапвайте и вие, че сега Сашето и Маргито като станат - няма да остане  Mr. Green

# 2 632
Когато ми доставят тира с шранговете....къде по дяволите иначе да ги кача ? Crossing Arms

Айде, хапвайте и вие, че сега Сашето и Маргито като станат - няма да остане  Mr. Green
По ддс регистрира ли се? Диалог ти търся!

# 2 633
  • в резерват
Аз пък Шанелите съм ги замислила Confounded.
Таман запомнили адреса им в Банкя и сега какво???? Или ще пращат пак до там по навик и някоя  друга ще и ги облича. Щото кредито без лимито май си остава в джоба на титуляра. А и той обичал да си пие шампаското в  бутика им, щот пък той  си  искал картичката за нова година да е от там.  И ако си заведе новата там и свалят новите колекции само за нея, за Мичка  ко ще остане?

# 2 634

По ддс регистрира ли се? Диалог ти търся!

"Пойчи" нищо не издавам ... Диалог дириш, ама Г.Б трябва да изпроводя сега...

# 2 635

То само с щрангове не става. Трябва и да се напиеш, та да ти се отпусне портф..., ъъъ душата.

# 2 636
Виждам, че сте на страната на Миглена, но за мен тя постъпи като инато дете. Целта и беше да се направи на важна, да блесне пред камерите. И защо, по дяволите, постоянно се повтаря "Мегз, Мегз"? Това е брандът и, не името и. По този начин постоянно се прави реклама. Не само във ВИП-а, а и при Гала, на лайфовете и т.н.

Антон ме отвръщава с всяко свое действие, Дани Милев - тоже! (Няма да влизам в подробности-обсъдили сте поведението и на двамата). Такива мишки са ми, че се моля на Господ такива хора да стоят далеч от мен!

За Шефа... или всичко е сценарий, или "зад огромното лошо човечище бие нежно, ранимо сърце". Пуснах сълза, дайте ми, моля, шанелската кърпичка!

И накрая Марчето... Ами не ме вълнува с кого и как си го слага, харесва ми, че си казва мнението без да и пука кой какво мисли за нея. Доколко правилно и разбираемо го казва е друг въпрос Wink Дразнят ме обаче при Гала с постоянната и защита, прекаляват! Г-н Свинарят дали не е крупен рекламодател та така да я 'фалят там, м?

# 2 637
Те всички, които изобщо имаха мнение си го казаха- дори и Антон.
С други думи казано:
По- добре да ти паднат изкуствените мигли от рев У БентлитУ,  от колкото У маршрутката ...

# 2 638
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Космодиска на Марето е нов модел-разлистих сайта на Телещоп-а, не го видОх вътре тоз модел...Rolling Eyes
Е как да го видиш като току-що е слязъл от модния подиум.  Laughing

Аз пък Шанелите съм ги замислила Confounded.
Таман запомнили адреса им в Банкя и сега какво????
В Бояна.  Peace

# 2 639
И защо, по дяволите, постоянно се повтаря "Мегз, Мегз"? Това е брандът и, не името и. По този начин постоянно се прави реклама. Не само във ВИП-а, а и при Гала, на лайфовете и т.н.

Антон ме отвръщава с всяко свое действие, Дани Милев - тоже!

Вероятно по същата причина, поради която Дани не е Даниел Grinning

Общи условия

Активация на акаунт