Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 373
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 2 640
_Smile_, заповядай! В момента разполагам само с хартиени...
Скрит текст:
Иначе, мисля че на Мария доста ѝ пука какво се мисли за нея, само че в нейните си очи (и среди) тя се държи "класно" и дава добър пример, няма как да почувства, че се излага.
Но какво да я жаля, да се оправя, нейната е лесна, ами мойтааааа... тука една тава от прет-а-портето на Miu Miu ми е загоряла, не мога да я изтъркам вече трети ден... ужас ви казвам, много свалиха качеството.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 12:46 от Бона

# 2 641
Антония добре, че намери сили да прескочи, затова и се осмели после толкова да се пени, че не е честно. После си похапна пръв пица.

Дани Милев не разбирам какво толкова го плюете, и на мен не ми е симпатичен, но в случая какво повече можеше да направи?! Призна си, че е стъпил несъзнателно и толкова. А за мълчанието му по принцип, той сам си каза, че е избрал така, предпочита да мълчи. Да, не му прави чест в много ситуации, но не е и длъжен, негов избор е така да се държи в предаването.

За същото обвинявате и Хранова, че не взима отношение и като по възрастна не въдворява ред и не дава съвети. Защо? А и вероятно и Дани Милев и Маргарита Хранова виждат, че е безсмислено да го правят. Да, скучни са по този начин, може и да ги представя в недобра светлина, но може и да е по-умното решение и не са длъжни!
Иначе и мен ме изненада с тези използвани шишета и не ми харесва въобще накъде отива образът й.

Алфонсо мисля, че въобще не разбра какво се случва и той тръгна да сваля.. само физически е там този човек!

Никой не е изкоментирал успокояващата Петров Енджи - на колене, че и "мишка" се нарече! Добре, милостива е, ясно, но.. не разбирам как толкова бързо си прощават тези хора. Явно така ще е постоянно - караници, рев, извинения, прегръдки и после пак наново.

Мегз и аз мисля, че иска да впечатли Тото основно.

Петров със сигурност действа по сценарий, но това не означава, че всъщност не е такъв човек, такъв си е, затова и са му отредили тази роля. Сега ще го играе, как всички обича и просто така си говори, но нищо не влага..

Твоя Дани сериозно му кипна от Петров, но и той вижда, че е безсмислено и мълчи и се смее, то какво друго му остава на човек. Всички по-умни хора явно са избрали това, да се дистанцират и да мълчат, защото срещу стена, няма смисъл да казваш каквото и да е.

Тото и той се отказа, от умните го броя, харесва ми. Не ми пречи, че комуникира с Мегз, просто от любопитство е според мен.

Сашка намерила на кого да се присмива.. според мен е постоянно под влияние на някакви хапчета, затова и само спи и яде.

А Марийка наистина се отпусна и съвсем забрави книжовният български, в началото внимаваше повече..

Гани само налива масло в огъня и приглася..

# 2 642
Ауу, Боно, паднА ми у очите. Ти сама ли си трЪкаш тавите?!?!

# 2 643
Ми сама ми, аз жена от НАРОДА ли съм или лукова глАва?! М?!

Айди, отивам да търся шранговити, да са стягам за сведцко събитие, ша въря на представяне на една прекрасТна детска книжка в превод на мойта приятелка Мария Донева.

# 2 644
_Smile_, заповядай! В момента разполагам само с хартиени...
Скрит текст:

Благодаря, Бона, и хартиени ще ми свършат работа. Почти се успокоих 😂😂😂

# 2 645
Кво ми развяваш разни маркови кърпички тогава и ме заблуждаваш? Права е СаЧка, всички сте с голямо его и страдате от грандомания!

# 2 646
Никой не е изкоментирал успокояващата Петров Енджи - на колене, че и "мишка" се нарече! Добре, милостива е, ясно, но.. не разбирам как толкова бързо си прощават тези хора. Явно така ще е постоянно - караници, рев, извинения, прегръдки и после пак наново.

Бързите сдобряваници след тежки караници аз си ги обяснявам само с факта, че са затворени на едно място.
Ако навън някой те обиди грозно, обръщаш гръб и можеш да си позволиш лукса повече да не се видиш с този човек или пък да простиш, но след време. В къщата, обаче, той продължава да е непрекъснато около теб. Затова и междуличностните отношения се развиват по-различно и скоростно там, отколкото в нормалния живот.

# 2 647
  • До морето
Кво ми развяваш разни маркови кърпички тогава и ме заблуждаваш? Права е СаЧка, всички сте с голямо его и страдате от грандомания!

Тц! Високо его имат, не голямо- тъй рече Сашка.

А на дамата със загорялата тава да й кажа, че ако ядеше дехидратиран таратор, нямаше да има такава проблематичност!

# 2 648
Ми сама ми, аз жена от НАРОДА ли съм или лукова глАва?! М?!

Айди, отивам да търся шранговити, да са стягам за сведцко събитие, ша въря на представяне на една прекрасТна детска книжка в превод на мойта приятелка Мария Донева.

Няма ли да изчакаш някой модел да съблече костюмчето от runway-я? Момент само - ей сега ще го свалят! Дама ли си или кво???

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 15:31 от arrival

# 2 649
  • густо майна Филибето
Твоя Дани, ако вместо да прави контакт с готвача, му беше споменал водолазния костюм, с възклицанието А? А? с характерната мимика, нямаше да отнесе толкова заплахи. Но мъжете са си така, предпочитат да хвърлят някой тупаник, вместо да се обясняват Joy

# 2 650
Сашка с нейното ядене и капане...съквартиранчицити, ако и бръкнат, и извадят всичко от пазвата, най-вероятно ще намерят провизии с които да изкарат до края на сезона, без изобщо да им трябва да се борят за бюджет.

# 2 651
  • Испания

Нещо между геронтология и СПА.

Не ти търся диалог, ама сигурно искаш да кажеш "гериатрия". Геронтология е друго.

# 2 652
  • somewhere near the sea
Че какво чак пък друго? Гериатрията е дял от геронтологията.

Ако пуснат на всеки кой какво говори, Сашка ще се окъка.

Марчето наистина заговори на просташки жаргон.

# 2 653
А пък СаЧка снощи ни пя у "Гамбринос".

# 2 654
Сега изгледах снощния епизод и направо се разплаках от смях с тоя Дани Милев. Обаче, не вярвам да е толкова зле... Според мен не "можа" да прескочи оградата, защото така е бил инструктиран от ББ

Общи условия

Активация на акаунт