Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 981
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 705
ААааа, то реклама било набутването на близначките в Брадъра, за новия им клип! Вече съм убедена, че някой си е платил НА продуцентите, за да ги вкарат вътре!

# 706
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Айде сега, нагласени истории. Мара подготвила ли си е ново видео за излизането?

# 707
  • Испания
Гаджето на едната пееше и караше колата. Този с шапката. Стефан.

# 708
Абе важно е, както се казва, човек да остарява като катедрала и ако може без оперативни интервенции по тялото. Жените си имат своята красота във всяка възраст, както и мъжете.

# 709
Антон с такава трагична физиономия ги изпрати,все едно ще ги колят от другата страна на вратата Rolling EyesСигурно даже не знае коя коя е Rolling Eyes

# 710
  • ВАРНА
Баш Бай Брадър се завръща!

# 711
Давайте сега да разплетем и следващата сюжетна линия - кой ще е изгонен другата седмица Mr. Green

# 712
  • София
Това недоразумение няма да бъде изгонено скоро. Голямо хвалене.
То бизнес, то работа, то чудо!

Има бизнес, следователно работи и за тази възраст е чудо такава отдаденост... за разлика от коврите, маскирани като "певици"... които се чудят кого да докопат и прескачат от легло на легло...  Rolling Eyes

Има голяяяяям бизнес. Да препродава. За теб може да е стройностно, за мен - не.

Shocked Ама то бизнесът почти на цяла България се базира на препродажби...  Когато купуваш на едро, произведено от друг и го продаваш с печалба, ти как го наричаш?  #Crazy 
Ако бъркам, поправи ме, моля...

Освен това и около нея, както говори мълвата, не е чисто. Това, че няма кой чичо да се навие да декларира, че спи в леглото му, не значи, че не ѝ се иска да го прави. Гледам и чувам добре какво говори и как се държи в къщата.
Ех, тази мълва, бе... колко е удобно да я извадиш от джоба, когато ти потрябва... И тва с чичовците много ми хареса... Щом Мичи спи с дъртаци, що да не го намекнем и за Мегз...  Joy
Но чест ти прави, че замени прозвището Мекгъз с Недуразумението... Да не би Мегз да ти е провалила нещо, с някоя кофти рокля...  Joy

# 713
  • Rock & Roll feeling ...
Този Мирослав ми е страшшно познат от някъде .... Да е познат и на друг ? Може би е известен ...

# 714
  • София
Хайде утре глад и нови скандали. Шевчето всички ще ги извърти. Joy

# 715
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Циганина от young bb young, нали? Ето защо са напуснали Графа...

Съвсем заслужено си тръгнаха, безлични и скучни типажи са.

В къщата да, но същата близначка Алекс преди сегашния чичо била с Фики и Атанас Колев. Явно нищо не ни показаха от себе си Laughing

# 716
Баш Бай Брадър се завръща!
Оххо, супер!

Аз забравих, Дани Милев е вътре Rolling Eyes

# 717
Този Мирослав ми е страшшно познат от някъде .... Да е познат и на друг ? Може би е известен ...
От предаването на Гала. И е бившият мъж на Вяра Атова.

# 718
  • Испания
Циганина от young bb young, нали? Ето защо са напуснали Графа...

Да. Той. Не знам дали е циганин.

# 719

https://youtu.be/DuOSItHSydA
https://youtu.be/pwvTFdVV8v8

Гала... опитваше се да е светски репортер на певци идващи на концерти....
От малък има напън да е в Софията и да е известен....

Общи условия

Активация на акаунт