Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 907
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 900
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Недоразумението да се разбере със себе си: има или няма някого. Дори е слабо да я нарече човек "ку-ку".

Всъщност няма, ама за пред хората има. Та и тя се обърква да си вярва ли сама, или не  Laughing

Постарах се да съм по-мека.  Blush

Шашка не заслужава подобно отношение, с нея човек трябва да е остър, иначе и порастват рогИ и вади епикризите.

# 901
  • Испания
Тото е готин , обаче. Все повече ме усмихва.

Кой бе...Кутуньо ли.
Stuck Out Tongue Winking Eye
Само не питайте кой е и тоя..

А какво да питат? Коя е тая?

# 902
  • София
Ми извинявайте, ама и тото получава инфо от излизанията си. Беше сингъл, с кака Яна се бяха разделили, сега изведнъж са заедно и тя го чака навънка.
Това е застраховка. Да не го кльопат много. Ако му харесва, ще се предаде.
Ваня е мнооого зле! Joy Иде и да го набие че не е само "неин" hahaha Mr. Green Как така няма да я обича нея?! Да я обича! Нея! след десет дни под един покрив! Мъж ми рече: ма тя може да му е майка!!! Ми може, ама ... Twisted Evil
JoyJoyJoy

# 903
Тия са ми много интересни вътре - ВанчИтУ забранява на Тото да говори с Мегз, онзи ден пък Индже забранява на Сашка да стои при врага ooooh!

# 904
  • Бургас
Ваня ми става все по-противна.Много кофти човек е.

# 905
  • Варна
Ваня беше фиркана. Много ме разочарова тя в този сезон. Една като вятър е. И май само по млади момчета си пада.

# 906
Ми извинявайте, ама и тото получава инфо от излизанията си. Беше сингъл, с кака Яна се бяха разделили, сега изведнъж са заедно и тя го чака навънка.
Ваня е мнооого зле! Joy Иде и да го набие че не е само "неин" hahaha Mr. Green Как така няма да я обича нея?! Да я обича! Нея! след десет дни под един покрив! Мъж ми рече: ма тя може да му е майка!!! Ми може, ама ... Twisted Evil
JoyJoyJoy
НищУ ни разбиратИ. Ся така е модерно! Обаче Ванчето нЕма да се даде!
ТРи! минути не мога да публикувам. цяло приключение е за мен да пиша по време на предаване. Rolling Eyes

# 907
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те

Ваня е мнооого зле! Joy Иде и да го набие че не е само "неин" hahaha Mr. Green Как така няма да я обича нея?! Да я обича! Нея! След десет дни под един покрив! Мъж ми рече: ма тя може да му е майка!!! Ми може, ама ... Twisted Evil

Не е застраховка, наистина са се събрали, по постовете на Лъчо (аверчето му от Скандал) стана ясно.
Ми тя да му е майка се кандидатира, де - да го гушне, да го накърми  Laughing

# 908
Ваня се държи като 15 годишна хлапачка. Много ми е неприятна.

# 909
А аз още и се надявам , иначе няма на кого . Cry

# 910
Гадории дават тази вечер. Много неприятни сцени. Бляк...

# 911
Даниел и Александра ми изглеждат искрени. Не ми се вярва да преиграват или да е сценарий. След всичката тази помия, която той изля по нея не вярвам, че би била способна насила да играе някакъв филм само заради предаването. И да го правеше щеше да си личи, че не е искрена. А на мен наистина ми изглежда, че още има нещо между тях. На Даниел особено много му личи, че още я обича. Миналия път, като говори за нея на две места гласа му трепереше доста забележимо  Peace

А Мегзче май наистина си харесва Тото, защото говори, че има мъж, който я чака отвън, но дебело подчертава, че не е това, което тя иска. Т.е. оставя си вратичка - ако върже  Grinning

# 912
  • София
Винаги съм харесвала Ваня и съм много изненадана от това, което виждам... още от втория ден...  Sick

# 913
  • Бургас
Мисли си,че цялото внимание на Тото тр.да е за нея. Laughing

# 914
Да!
И през всичките тези години, откакто се появи на арт небосклона си викам - как бе, всички интелигентни хора я харесват, и разправят кооолко е талантлива. Ми аз ше зема да съм ина простачка, ако не харесвам Ваня Щерева. Тя е мулти талант. Глей колко е продуктивна. И се опитвам, и се напъвам и като не става, я завирам в някой ъгъл и ес опитвам да забравя, че трябва да я харесвам докато не избухне пак с някой свой невероятен талант и пак почвам да се мъча.
Ми вече няма да се мъча! То няма нищо за харесване! Stop

Общи условия

Активация на акаунт