Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 221 022
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за темичката.

Моля, нека започне търсенето и на гаджето на Мегз!

И на купичка леща няма да откажа. Simple Smile

Диалог ли търсишшш? Grinning

# 31
Запис и от мен. Антон трябва да излезе. Абсолютно излишен и неприятен персонаж. Такива ми бяха очакванията за него и той с нищо не ме изненада.

# 32
  • София
Запис и от мен. Антон трябва да излезе. Абсолютно излишен и неприятен персонаж. Такива ми бяха очакванията за него и той с нищо не ме изненада.

Абсолютно Hands V

# 33
  • в резерват
Мегз си има спонсор само за бизнеса. Или по-скоро е лице на нечия пералня. Така мисля аз.

# 34
Като свършат мултимилионерите в БГ да си ги менкат, не ги мислете нашитИ мацки, чух по тИлИвизията, че едно предаване е направило таз година 12 милионери. Има секви мазни, дебели, стари, червендалести, ниски, високи, баби, дядовци и т. н.

# 35
Антоне, вън!
Всички видяхме, че си въздух под налягане!
Прикрит гей, слабо и недостойно човече!
Отдалеко си силен, когато лъвът е вързан, но когато си в бърлогата при него си мазен, жалък и много страхлив!
Гнусна мижитурка​, a  съм те харесвала !

# 36
  • До морето
Мегз си има спонсор само за бизнеса. Или по-скоро е лице на нечия пералня. Така мисля аз.

И аз натам клоня!

# 37
Благодаря за новата тема.Flowers Hibiscus
Днес като гледам може и да отроня една сълза.

# 38
Някой знае ли какво ще готви шеф Петров днес, да знам Сашка какво ще си лови из пазвата, и с какво ще ме дразните в темата... Joy Леща няма да пипна скоро... Joy Joy Joy

# 39
SmileySmileyАнгелите на Мегз:smiley:

# 40
  • somewhere near the sea
Сашка така си беше вапцала бузите с червено, че беше като матрьошка. Очите-непипнати и подпухнали, но устните с яркочервено червило, че и бузите в същия кольор.

# 41
Някой знае ли какво ще готви шеф Петров днес, да знам Сашка какво ще си лови из пазвата, и с какво ще ме дразните в темата... Joy Леща няма да пипна скоро... Joy Joy Joy

Таратор, опс "Снежанка". Вече са се сдобрили и никой няма да смее да се обади или засмее. Шев Петров ще пее и ще им готви, а те с усмивка ще му благодарят и ще се прегръщат ли прегръщат. Ах, любов и разбирателство...... Не, спирам, ще ревна...Disappointed Relieved
Grinning  Joy

Последна редакция: пн, 25 сеп 2017, 08:34 от daniela19

# 42
Ама как ББ изманипулира Антон и той се сви като сърма и отиде да се извинява на Мара. А беше повече от ясно, че Мичето ще се сдобри с шефа. Антон колкото и противен да е, му врътнаха страшна интрига. Много тъпи сценаристи, как може да допускат оная свиня шефа да бълва такава помия, да кълне и не знам си още какво, а в същото време така да се подиграват с Антон. Що не викне Мара да й търси диалог за обидата към съсела ? Щото Мара е с големците и ще хвърчат глави.

# 43
Според мен близначките ще си тръгнат довечера, излишни са за шоуто.

# 44
  • DE
Видях малко от промото и се чудя, как ще се обиждат като каруцари и след два дни се прегръщат  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт