Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 223 016
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 510
Поредния цирк следва..... ония двамата "твоя" Дани и....... все не й помня иметУ Simple Smile Оставете си там сълзи да циврим.

# 511
А бе... да няма секс в къщата скоро. То бе любов, то беше чудо.

Ще се награбят мъжете накрая, натам върви.

Мара наистина е свикнала на тормоз, това с "коя съм аз" е само поза. Да те плюят и обиждат по този грозен начин, и да му се извиняваш, и ревеш, жал ми е за нея.

# 512
Ако нямате парфюми преди да се прегърнете, ще ви услужа!
Мара Цирка. Whistling

# 513
  • София
На Мара много й личи, че излиза и получава информация. Със сигурност е прочела критиките по неин адрес, че се прави на по-велика от другите в къщата. За малко и да й повярвам на смирението и опитите за сълзи.
Но пак натякна,че е майка и дама, все едно другите са нещо по-нисше от нея.

# 514
На Мара много й личи, че излиза и получава информация. Със сигурност е прочела критиките по неин адрес, че се прави на по-велика от другите в къщата. За малко и да й повярвам на смирението и опитите за сълзи.

И аз си го помислих!

# 515
Добре го измисли Мара, то издържа ли се 24 часа скандали, да поемат малко въздух и от сутринта пак в лудницата.

# 516
На мен Мегз все си ми е грозничка и преди и след.

# 517
Просто се чудя какви хора работят с този психар. Колко ли им плащат за да се задържат . Представям с какво напрежение е там. Блюдо от щастливи кокошки и нещастни готвачи

# 518
  • Испания
Атмосферата беше отвратителна и нетърпима, но трябваше да се намеси ББ. Ама гледа сеир.

# 519
  • Бургас
После в Господарите ще е интересно. Grinning

# 520
Аз категорично съм в лагера    newsm20                      на бесния Шев и Мегъзита.

# 521
  • София
Това за Мегз, че била с турци и била грозен бобър, беше много злобно. Тя дори не беше в стаята, разбирам тя да я беше нападнала или двете да се карат нещо, а то едната спи, другата бълва глупости. Впрочем за мен Мегз е по-красива от Джулиана.
Мое мнение ама и двете са верни за Мегз.
Моля те, разкажи за турците. Simple Smile

# 522
На мен Мегз все си ми е грозничка и преди и след.
На мен дори леко ми противее. Sick

# 523
  • Испания
БББ ще ги оправи.

# 524
Блюдо от щастливи кокошки и нещастни готвачи
Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт