Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 907
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 825
  • Бургас
Въобще дори шефа не и мълчи на Мичка.Даже много стабилно си я храни.

# 826
Значи, Мара се защитава добре, но само, когато е пияна. Когато му заяви, че такива, като него са ѝ готвили петима и куп други неща, от които П. (аз пък на този и с малка буква не мога да му напиша името) онемя и се смали направо, Марчето беше фиркана. А когато се скараха и П. ѝ обясни, че тя залязва и нямала семейство, Мичето беше трезва и не само не успя да се защити подобаващо, но при думата "залязваш", долната джука ѝ увисна, успя да я нарани топа на топа. С този глупак трябва с неговите похвати - показваш му, че всъщност топа на топа си ти (ох, ще вземе да ми хареса този израз), а той е едно нищо. Това направи Марчето първия път, когато беше на шише водка. Тогава ми хареса, защото успя да го завре в кучешки г..., а какво му е казвала не ме интересува, както и за каква се мисли, важното е, че тогава П. си намери майстора и гледаше като *асран. Физиономията му беше безценна, след всичките му изцепки и гнусни обиди.
А когато реши да се прави на добра, можеше да каже само това, че иска всички да се съберат на една маса и да се опитат да се държат човешки. Това с извинението и наколенките пред топа на топа, ми беше гнусно. Не за друго, а часове преди това я е обиждал грозно и непростимо.

# 827
Марчето с пиеската с вечерята искаше да уцели с 1 куршум 2 заека. Хем да се издигне в очите на зрителя и групата каква великодушна дама е, хем да си осигури приятелството на шефа и той да спре да я излага.

# 828
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На кого пъчиш тия гърджи бе, на кого ги пъчиш ... Joy

На Горан Брегович Rolling Eyes

Затова ли са му толкова големи очите?  Laughing

# 829
Разбрал е, че новият му прякор е "Свинарят".

# 830
Промото за довечера ми се стори интересно. Ваня Щерева дали ревнува Тото? Леко пияна ли ми се стори?

# 831
А на мен много смешно ми стана снощи като питаха Сашка от коя група - на Мегз или на Мария е там във връзка с нещо конкретно и тя - ама напълно олигофренски каза ИЗНЕНАДАНО поне двайсет пъти "Аз нямам позиция" сякаш казва "Навън вали сняг". Е те това е ВИП и половина, да не знае какво иска, да не може или да не иска да се обоснове и да си е добре във всяка ситуация с всеки.

# 832
А в края на промото викат Ваня в изповедялнята, май пак не си е пила хапчетата! Примирието е било доста кратичко, пак ще има индийски сериали!

# 833
Снощи Миглена Ангелова няколко пъти пита Тото за Ваня Щерева - да не би да го сваля  Ванчето newsm78

# 834
# 835
Снощи Миглена Ангелова няколко пъти пита Тото за Ваня Щерева - да не би да го сваля  Ванчето newsm78
Тя го пита за много неща, които ние още не сме гледали. Много глупаво беше да му задава тези въпроси Миглена, защото нищо не са ни излъчили от тях.

# 836
  • София
Е, никога не съм вярвала, че този подбор ще ми докара такова удоволствие да ги гледам. Това е такъв цирк. Аз толкова не съм се забавлявала от доста време. Този път са уцелили (без да искат, може би) идеалната комедия! Там няма нито един нормален и лудницата е пълна, а шефът само им налива с кофата

# 837
Къде го това промо ? newsm78  LaughingНякоя добра душичка ще го изнамери ли ?

# 838
Къде го това промо ? newsm78  LaughingНякоя добра душичка ще го изнамери ли ?

https://www.vbox7.com/user:vipbrother

# 839
  • Бургас
 Shocked Ванчето нещо налиташе...

Общи условия

Активация на акаунт