Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 925
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 855
Подигравайте се ние на Мегз, а тя някой ден виден учЕн може да стане...
https://iskamdaznam.com/8-godishno-momiche-podigravano-zaradi-ly … hna-publikatsiya/
Точно, инфантил на ниво 8 годишно момиченце.
Днес не съм ви чела, нещо ново разкрихте ли?

# 856
  • София
От 21.00 е днес.

# 857
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те

Че Амансио където мине посее - 8 деца и 3 внучета има в актива  Mr. Green

# 858
  • Испания
От 20ч ли са тази вечер?
Да знам кога да засядам....
Оп...звъни се на вратата, моментУ...сигурно е Горан Брегович Joy

Ти се моли да е той! Да не се тия от джиповете на Свинаря.

# 859

Че Амансио където мине посее - 8 деца и 3 внучета има в актива  Mr. Green
Че то това нали се знаеше?  Mr. Green

# 860

Че НЕ употребяват алкохол, ник'ъв.

Но пък ние зареждаме пичиета с кой каквото има.

# 861

Че НЕ употребяват алкохол, ник'ъв.
Е това вече е новина за мен.  Mr. Green Големи сте детективи.

# 862
Всичко, което Миглена снощи питаше, може да се види в промото. Наистина малко тъпо се получи, да чуем обясненията, преди да го видим. Сега някак не ми е интересно, а и той снощи най-накрая си каза за неговата и съответно, това с Мегз няма смисъл. Изобщо с това интервю, развалиха целия интерес за тази вечер, защото за всичко вече се чу и разбра, че е едно голямо нищо.

# 863
Аз днес разбрала , че пончо кашмир може купи за 36 лева. Разбрала , че любима мой топ дизайнер , доставя той кашмир от меки косми на шеф Кресльоф. Събира в едни кутийки .
Аз чуди дали може той дизайнер стане любима звезда на България.
Опс , звъни ми се- идват пет готвача отзад. А може и Емир Костурица да е Flushed
Не ми търсете диалог  Joy

Всичко, което Миглена снощи питаше, може да се види в промото. Наистина малко тъпо се получи, да чуем обясненията, преди да го видим. Сега някак не ми е интересно, а и той снощи най-накрая си каза за неговата и съответно, това с Мегз няма смисъл. Изобщо с това интервю, развалиха целия интерес за тази вечер, защото за всичко вече се чу и разбра, че е едно голямо нищо.
Точно. Много тъпо се получи- погалване на длан , Ваня...как можаха да се изложат така.

# 864
Това интервю снощи с Тото и аз нещо не го схванах, помислих си, че го разпитва за неговата си приятелка нещо, защото дочух, че за ревност говореха... Тото обясняваше за някъв 'чалъм' като стиснеш на някой ръката със средния пръст да го бъзикнеш, ама и това не разбрах добре, че то не може хем да готвиш, хем да говориш по тел, хем да гледаш ББ .... та накрая пак нищо не разбрах, ама сега като гледах промото, явно имат интрига някаква с Щеря.
Тя е толкова подмолна и лицемерна нагаждачка, от време оно ми е противна.

Марчето обаче почва да ме кефи. И не е за сефте да си обърна мнението за някой от участниците. Определено е интересен образ и ако не дразнеше толкова с парвенющина и 'топа на топа', хората ще я харесват много повече. Нищо не отблъсква така хората, както високомерието.

ШеВа голяма латерна, направо топа на топовете на латерните. А жена му ми направи впечатление, че е една такава флегматична като говори, ще кажеш, че тя е раждала Гани - Цицолани.

# 865
Скрит текст:
От 20ч ли са тази вечер?
Да знам кога да засядам....
Оп...звъни се на вратата, моментУ...сигурно е Горан Брегович Joy

Носи ли калашник?

# 866
Всичко си носи човека...тихо,че ми пей на ушото...

# 867
Хей, хора ще ме побъркате от смях тук, все едно театро гледам Joy

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 20:49 от kriakla

# 868
Преди да са почнали да се джафкат тая вечер брадърите, да попитам:

1. Какво стана с класацията на милионерите по градове? Че моята прЕателка все още се интересува...  Mr. Green

2. Сериозно ли онзи червендалест прясно боядисан "младеж', който видях на снимка в предната тема, е новата любов на Мара и тоз така търсен на снимка Свинар?  Shocked

# 869
Преди да са почнали да се джафкат тая вечер брадърите, да попитам:

1. Какво стана с класацията на милионерите по градове? Че моята прЕателка все още се интересува...  Mr. Green

2. Сериозно ли онзи червендалест прясно боядисан "младеж', който видях на снимка в предната тема, е новата любов на Мара и тоз така търсен на снимка Свинар?  Shocked

1- приятелката ти да провери google.
2 - ако предположим, че жената на Генерала е родила неговото дете, а не чуждо представящо за негово - той е.

Общи условия

Активация на акаунт