Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 868
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 975
  • У Диспансера ...♥♥♥
Раковската Коко Шанел😂😂

# 976
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Само че Лъкито не вярва с рекламни трикове, в моя свят се слабее с диета и спорт и без дебели филии ляб с два ката риба тон отгоре му. Tired

Слабее който има нужда, Енджито няма.

# 977
  • Бургас
Дам,това ме разби. Laughing

# 978
Раковската Коко Шанел  Joy
Нареждат я май Мегз, и субтитрите ѝ пуснаха..

# 979

Раковската Кокоша Нел  Joy Кудкудяяяк!

# 980
  • София
баааааси куфарището за гримове извади тая! Все едно гледам електротехник, а не гримовете на нормална жена. Кога има време да ги използва, то им минава срокът на годност, докаго гии сложи поне по веднъж върху себе си!

# 981
Дек са ми червилата?😂😂😂
 Физиономията на Мегз- безценна.😁

# 982
  • София
Шефа е за линч, а Мара за обора.  Това за мен са двамата най- противни. Нататък следва Гани, плазмодия Антон, пишман Роналдото. Енджи ми е безразлична, Сашка извън полезрението. Ваня от време на време се показва. И другите са миманс.
Но ББ упорито показва Мегз в кофти светлина. Не че тя е толкова бяла, ама си личи умишленото насочване.

# 983
Толкова ли не могат да измислят някаква интересна мисия? До тук всичко е твърде банално.

# 984
  • София
Мара е отвратителна!!!

# 985
  • Варна/Лондон
Енджи по религиозни причини ли не яде свинско?
По каквито и причини някой да не яде дадена храна, не заслужава да го обиждат за избора му.
Много хоране ядат шкебе, бъбреции т.н, и не мисля, че за околните трябва да е проблем. Защо, ако на религиозна основа някой не яде нещо, трябва да бъде нападнат и обиждан?! Абсолютен простак, за мен този псевдо шеф е нищо повече от нереализирал се като наистина уважаван и респектиращ с уменията си Шев, ами само един прост готвач.
Възпитаните хора уважават различните религии, различните избори на начин на живот, на храна и т.н.
Тоя е прост, невъзпитан селянин с комплекси.

# 986
Да, смята, че , ако се лишаваш, това ти действа на психиката. Затова имала система, при която си ядеш всичко на практика, но в определени количества, спрямо теглото и начина на живот, и тн
Само че Лъкито не вярва с рекламни трикове, в моя свят се слабее с диета и спорт и без дебели филии ляб с два ката риба тон отгоре му. Tired

Лъкито е добре Grin Силвър отслабва само с глад, вода и сълзи:grinn:

# 987
  • Испания
Раковската Кокошка - се чу. Браво на ББ!

# 988
На тази хич не ѝ пука за червилата и затова реве  и фъфли ooooh!

# 989
Тази верно като в "малката булка", не че съм го гледала...

Общи условия

Активация на акаунт