Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 788
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 065
Не признаха мисията на близначките, затова и се оказаха номинирани.

Аз друго не мога да се начудя, някой е готов да удари друг човек за два дена цигари и манджа! Да посегне на друг човек! И никой не се възмути, дори сякаш им беше досадно когато разбраха цялата история зад сценката.
И мен това ме потресе. Стоят и се правят , че не виждат и не чуват. Всеки се отграничил и рупа ли, рупа.Flushed

# 1 066
А за Мегз откровено ми стана жал. Избрала е грешния отбор според мен и затова сега си пати. Тъпо беше това срещу нея според мен.
Нищо не е избрала, тя не избира, даже се чудя как ръководи бизнес, така  беше и в Къртицата, тя крещи за внимание. Нея я избират.
Снощи видях и майка и ми хареса, но на това дете( жена), Мегз нещо й е липсвало (внимание) , подкрепа или не знам какво в детството. Даже се учудих на разсъжденията й за любовта. Нещо куца.

Това напълно се припокрива с моето мнение  Peace

# 1 067
  • Испания
А за Мегз откровено ми стана жал. Избрала е грешния отбор според мен и затова сега си пати. Тъпо беше това срещу нея според мен.
Нищо не е избрала, тя не избира, даже се чудя как ръководи бизнес, така  беше и в Къртицата, тя крещи за внимание. Нея я избират.
Снощи видях и майка и ми хареса, но на това дете( жена), Мегз нещо й е липсвало (внимание) , подкрепа или не знам какво в детството. Даже се учудих на разсъжденията й за любовта. Нещо куца.

Хардуерът.

# 1 068
  • София
Сърчаджиева бомбаНдира ефира... къде е Ласкин да я скастри... Stuck Out Tongue Winking Eye
Във Фермата.
Тц! Измъкна се по терлици от фермата... не е за бачкане той... да е жива и здрава Алекс... Disappointed

# 1 069
  • София
е, как го води, нали и вие тук писахте колко некадърно е направено всичко.  И това за марката, каква марка, щом не съм я чувала Wink. явно има въображение за измисляне и шиене, но разчита на обикновената търговия, просто е решила, при това абсоолютно правилно, че марката е важна. Това е бизнес-модел, не е някакво чудо невиждано, поне някой я е светнал. А и ние не знаем "първия милион" откъде е, нали трябва оборотен капитал. Само тя си знае откъде са парите.

# 1 070
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те

Това напълно се припокрива с моето мнение  Peace

Тя е на 26 години, не е никак малка. Нали била обичано и подкрепяно дете, родителите й финансирали бизнеса, подкрепили я, инвестирали в мечтата й от малка, ето и операциите платили  newsm78
Просто е глезла и кукувица, чуди се какво да измисли.

# 1 071
  • София
Ми да, само Мара рИве наистина... само тя забравя за камерите, милата... Joy  Peace
Даже и аз се разревах с нея... само със 100 лв. в джоба, милата... и гледа цените в магазина...  Whistling

Така е, даже и в камерата не гледаше, за разлика от Каканижева - неслучайно по професия е артист-изпълнител  Laughing
Мдаа,  артист в леглата на гущери и свине... наистина бая артстизъм трябва... тез назолабиални гънки не са от кеф... от зор са... JoyJoyJoy

# 1 072
  • София
е, значи се изясни работата за капитала. Сигурноо и на мама и татко счетоводителя ползва за митническите операции и т.н.

# 1 073
Мдаа,  артист в леглата на гущери и свине... наистина бая артстизъм трябва... тез назолабиални гънки не са от кеф... от зор са... JoyJoyJoy

То ако беше толкова лесно нямаше да има толкова гладни плеймейтки. Те я пускат в живота си, да са му мислили навреме.  Peace Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава.

# 1 074
Мегз наистина крещи за внимание. И сега като повечето съквартиранти се дистанцираха от нея сигурно съжалява в кой отбор е.

# 1 075
  • София
Мдаа,  артист в леглата на гущери и свине... наистина бая артстизъм трябва... тез назолабиални гънки не са от кеф... от зор са... JoyJoyJoy

То ако беше толкова лесно нямаше да има толкова гладни плеймейтки. Те я пускат в живота си, да са му мислили навреме.  Peace
Joy
Хич не ги мислИ, те я пускат за малко и после шут в г@зъ...  прави са хората, по-млади чакат на опашката... Peace

# 1 076
Ваня е завършила актьорско майсторство в класа на Ламбо, който взема бездарни актриси, ако са много красиви. Смята, че и това им е достатъчно. Странно как Ваня е попаднала там.

# 1 077
Мегз наистина крещи за внимание. И сега като повечето съквартиранти се дистанцираха от нея сигурно съжалява в кой отбор е.
Ами той Шеф и се възхищава. Тя нали такива хора търси . Е , намери си го.
И голямата и грешка беше да скочи на Мара. Ако наистина са се познавали добре и си знаят нещата и характерите и мръсните тайни , още по-зле за нея. Така не се прави с приятел! Не че Мара ми е цвете , постъпката коментирам.

# 1 078
Хич не ги мислИ, те я пускат за малко и после шут в г@за...  прави са хората, по-млади чакат на опашката... Peace
То поне да я сменяха с някоя по-читава, а не с такива като Светлето Тъпото, дето е нива надолу...Кофти говори за тях.

Между другото, Рени Гинеса пее на хонорар 300 лв, някой ако иска може да я ангажира. През първите 6 месеца на годината е имала числом и словом 2 участия, не знам се живее с 600 лв половин година...

# 1 079
Когато близначките си правиха мисиите всичките се усъмниха, но им я признаха за успешна.
Не я признаха.
Ако бяха щяха да имат имунитет, а не да са служебно номинирани и в последствие изгонени, както се случи.  Peace

Пак не съм внимавала в час...

Ваня е завършила актьорско майсторство в класа на Ламбо, който взема бездарни актриси, ако са много красиви. Смята, че и това им е достатъчно. Странно как Ваня е попаднала там.

Да, тя една убавица ...

Общи условия

Активация на акаунт