Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 788
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Сърчаджиева бомбаНдира ефира... къде е Ласкин да я скастри... Stuck Out Tongue Winking Eye
Във Фермата.

# 1 051
  • София
А за какво да си мълчат? При нескопосана игра е лесно да се вдене.

# 1 052
Изобщо не е честно!!!  Crossing Arms Аз, като една страстна пушачка не мога да не ги защитя!
Когато близначките си правиха мисиите всичките се усъмниха, но им я признаха за успешна.
Не им я признаха.

# 1 053
  • тук, на мястото си
Искам да ги държат още 2-3 дни гладни. Голям майтап ще настане.

# 1 054
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Когато близначките си правиха мисиите всичките се усъмниха, но им я признаха за успешна.
Не я признаха.
Ако бяха щяха да имат имунитет, а не да са служебно номинирани и в последствие изгонени, както се случи.  Peace

# 1 055
  • София
За какво ревна изобщо като си каза, че още утре ще ѝ донесат други, голямо притеснение да не спре рекламата за ден.
И кой изобщо ще разреши на другите да му ползват гримовете, инцидентно да помогне разбирам, ама за постоянно.
Заради отношението... Anguished
За да я снимат камерите  Peace
Ми да, само Мара рИве наистина... само тя забравя за камерите, милата... Joy  Peace
Даже и аз се разревах с нея... само със 100 лв. в джоба, милата... и гледа цените в магазина...  Whistling

# 1 056
Аз пък си мисля, че не са останали без цигари.
И аз като пушачка веднага си включвам  кутия цигари на ден лично за мен в договора. Не ми се вярва те да не са се сетили.

# 1 057
Много са прости, за 100 сезона не се научиха, че като има тайна мисия, то е в техен интерес да си остане такава. Ама не, да се направим на много умни, пък ако ще после да си ядем краката ooooh!

# 1 058
  • София
Брадъра каза,че трябва да изиграят сценка, а не,че не трябва ги разкриват?

# 1 059
Не признаха мисията на близначките, затова и се оказаха номинирани.

Аз друго не мога да се начудя, някой е готов да удари друг човек за два дена цигари и манджа! Да посегне на друг човек! И никой не се възмути, дори сякаш им беше досадно когато разбраха цялата история зад сценката.

# 1 060
Ами правилно каза Петров, че Ванчето е некадърна актриса, да не е излъгал човекът superuu

# 1 061
Много са прости, за 100 сезона не се научиха, че като има тайна мисия, то е в техен интерес да си остане такава. Ама не, да се направим на много умни, пък ако ще после да си ядем краката ooooh!

Трябваше ББ да им каже каква е била уговорката и да се почне едно тъпо гледане, и мигане на парцали  ooooh!

# 1 062
А за Мегз откровено ми стана жал. Избрала е грешния отбор според мен и затова сега си пати. Тъпо беше това срещу нея според мен.
Нищо не е избрала, тя не избира, даже се чудя как ръководи бизнес, така  беше и в Къртицата, тя крещи за внимание. Нея я избират.
Снощи видях и майка и ми хареса, но на това дете( жена), Мегз нещо й е липсвало (внимание) , подкрепа или не знам какво в детството. Даже се учудих на разсъжденията й за любовта. Нещо куца.

# 1 063
  • тук, на мястото си
Кой знае как пуфтят фасовете, а нас ни залъгват.
Ядене и пиене отделно.

# 1 064
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ми да, само Мара рИве наистина... само тя забравя за камерите, милата... Joy  Peace
Даже и аз се разревах с нея... само със 100 лв. в джоба, милата... и гледа цените в магазина...  Whistling

Така е, даже и в камерата не гледаше, за разлика от Каканижева - неслучайно по професия е артист-изпълнител  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт