Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 788
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Испания
Едната близначка е още вътре.

# 1 036
  • София
Абе няма ли кой да гръмне тоя шеф или да го удави в собствената му супа!!!!!

# 1 037
Ох тия са толкова тъпи - как не се научиха да си мълчат, ако надушат мисия  ooooh!

# 1 038
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
За какво ревна изобщо като си каза, че още утре ще ѝ донесат други, голямо притеснение да не спре рекламата за ден.
И кой изобщо ще разреши на другите да му ползват гримовете, инцидентно да помогне разбирам, ама за постоянно.
Заради отношението... Anguished

За да я снимат камерите  Peace

# 1 039
Този Петров е откАчен, напълно луд е и съм категоРРРична (по Марче) в това отношение.
Епизодът беше ужасно тъп.

# 1 040
  • Испания

Той се дави в собствената отрова.

# 1 041
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
О, любимата ми мисия. И преди имаха военна мисия, не помня кой рева като трябваше да чисти купища обувки.

# 1 042
Ох тия са толкова тъпи - как не се научиха да си мълчат, ако надушат мисия  ooooh!
И как не се научиха, че всяко нещо, което им се струва необичайно, е мисия.
Скандалите са нещо обичайно. Такива сценки не са.
Тъп епизод!

# 1 043
  • София
Сърчаджиева бомбаНдира ефира... къде е Ласкин да я скастри... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 044
  • тук, на мястото си
Толкова смотано изиграна сцена, то си беше толкова ясно че е мисия

# 1 045
Вярно беше тъпо.
Пък аз така се бях настроила  Crossing Arms

# 1 046
За какво ревна изобщо като си каза, че още утре ще ѝ донесат други, голямо притеснение да не спре рекламата за ден.
И кой изобщо ще разреши на другите да му ползват гримовете, инцидентно да помогне разбирам, ама за постоянно.
Заради отношението... Anguished
Пука ѝ на Мегз, Мара как я нареждаше и само гледаше като гръмната, а сега чак се и разтрепери.
Тя още на втората крачка си каза за какво влиза, при нея всичко е реклама.

# 1 047
Изобщо не е честно!!!  Crossing Arms Аз, като една страстна пушачка не мога да не ги защитя!
Когато близначките си правиха мисиите всичките се усъмниха, но им я признаха за успешна. Сега двама човека се усъмниха и не им я признават. А беше добре изиграно, не беше чак толкова зле!
ББ, знам, че четеш тук! Дай на Ората цигари, че иначе ще издат! (Ууупс ... сега се сещам защо няма да им даде ... рейтинг, майка! )  Money

# 1 048
  • София
Явно Петров са го вкарали за дразнител.Ама не беше честно, да зависи от другите успеха им .Ваня и Тото си свършиха работата, трябваше да им дадат цигари и храна.А сега излиза,че само ги използваха да им правят цирк.

# 1 049
  • София

Той се дави в собствената отрова.

Явно е придобил автоимунитет...

Общи условия

Активация на акаунт