Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 788
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 095
Защо Ваня удари шамар на Тото и ще я изгонят? Нещо пропуснах.
По сценарий, за провизий и СиГар, но не им се получи....

# 1 096
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Извинявай, но аз първа казах, че е простовата. Ти с пълно право можеш да кажеш, че е проста. А даже написах, че е добродушна. Посипвам си главата с пепел и отивам да ви чета. А, да кажа само, че тази вечер Енджито ми хареса. Не бива да съм в Къщата и аз, само си сменям мнението.
Да, проста имах предвид, но преди пиЧието съм бяла, мека и добра.  Blush

# 1 097
Не знам за вас, но на мен Мегз ми става все по-симпатична. В сравнение с певачката Мария и онова чудо на пластичната хирургия, Мегз е светлинни години наред. Не знам защо Джулиана я нарича "бобър", а пък на Мария и ставало лошо щом я погледне в лицето, а пък и обяснява, че трябвало да и сложат субтитри. Едно е да се родиш с изкривени зъби(или криви крака като мен), и съвсем друго е да се обезобразиш при млад стажант с палав скалпел. 

# 1 098
Обаче ако някой съквартирант лепне шамар на друг ще изхвърчи. Ако обаче Брадъра ги накара един на друг да си бият шамари е ок. Ама те такова стадо овце събраха този път, че не е за говорене.

# 1 099
  • София
Скрит текст:
Мегз наистина крещи за внимание. И сега като повечето съквартиранти се дистанцираха от нея сигурно съжалява в кой отбор е.
Ами той Шеф и се възхищава. Тя нали такива хора търси . Е , намери си го.
И голямата и грешка беше да скочи на Мара. Ако наистина са се познавали добре и си знаят нещата и характерите и мръсните тайни , още по-зле за нея. Така не се прави с приятел! Не че Мара ми е цвете , постъпката коментирам.

Даааа...Брадъра снощи за да ни покаже колко е харесвана от мъжете в къщата. беше събрал и монтирал кадри с всеки един от тях - на този много се смях Joy  Дори Роналдо да не се облизва заради нея, пак се е получило много забавно.  

# 1 100
  • София
Скрит текст:
Всъщност Мара започна всичко и първата обида - психохопат /а не КАТО психопат!/ беше пак от нея... И да, приятелите не постъпват така!
Това за психопата беше , когато разбра от Хранова , че Мегз и е казала , че парите не са и от песни.
Тя предната вечер не чу тази култова вметка , защото беше заета да и обяснява нещо , което никой не разбра Joy
Само дето, когато Мара се откупи, реши да внуши на аудиторията, че е благотворителност и защото видя, че всички се гръмнаха от таз наглост
, предизвика и Мегз да даде, та да потвърди благотворителността и... JoyJoyJoy
Ма тя нали Мара каквото и да направи, все е правилно и дълбоко морално...  ooooh!
С това не съм съгласна. За предизвикването. Намек беше Joy
Но Мегза понеже  си мисли , че всичко се отнася за нея персонално , и го прие лично .
Пък Мара може би / може би - според мен/ , искаше да и помогне да се издигне леко. Кой знае какви бръмбари има и на двете в главите. Непонятни са ми и като мислене , и като реакции, пууу, нали са ВИП.
Тва не е по силите на Мара!  Joy Joy Joy

Мара се обърна към бизнес хората... а те колко са на брой, че нещо не се сещам...  Joy

# 1 101
Не знам за вас, но на мен Мегз ми става все по-симпатична. В сравнение с певачката Мария и онова чудо на пластичната хирургия, Мегз е светлинни години наред. Не знам защо Джулиана я нарича "бобър", а пък на Мария и ставало лошо щом я погледне в лицето, а пък и обяснява, че трябвало да и сложат субтитри. Едно е да се родиш с изкривени зъби(или криви крака като мен), и съвсем друго е да се обезобразиш при млад стажант с палав скалпел. 
Като за нов участник с първо мнение във форума , бихте ли споделили с какво Мегз ВИ става ВСЕ по-симпатична ?
Например ? Thinking

# 1 102
Да, но наградите се отложиха за по-съобразителни времена Mr. Green

# 1 103
  • София
Защо Ваня удари шамар на Тото и ще я изгонят? Нещо пропуснах.
За цигари играха.

# 1 104
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мара се обърна към бизнес хората... а те колко са на брой, че нещо не се сещам...  Joy
Само Мегз е в големия и истински бизнес - само тя единствена се засегна.  Mr. Green

# 1 105
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Като за нов участник с първо мнение във форума , бихте ли споделили с какво Мегз ВИ става ВСЕ по-симпатична ?
Например ? Thinking

Вероятно е някоя от подчинените й, и сега и е много драга като е далече и не й пили на главата, кудкудяк  Mr. Green

# 1 106
  • София
Например ? Thinking
bbb_007, недей... навлизаш в опасни води... веднага смени името на Мегз с Мара и всичко ще ти въвеи по вода тук! Животът е чалга...   newsm68

# 1 107
Например ? Thinking

Както казах я сравнявам с Мара и Джулиана. Simple Smile

# 1 108
  • София
Само Мегз е в големия и истински бизнес - само тя единствена се засегна.  Mr. Green
Пфу. как пък не се сетих...  ooooh!  Тото, Щерева, Васева, Хранова... и Цунито...  Joy

# 1 109

Тва не е по силите на Мара!  Joy Joy Joy

Замислих се - шеВа, Касабие, Мегз, май няма други.

Общи условия

Активация на акаунт