Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 835
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 125
Певците, журналистите, танцьорът и футболистът са наемници, не можем да говорим при тях за бизнес. Цуньо не знам къде да сложа. Smile

Как къде? Сложи го на трактора и го глеЙ как отива НА Гърция. Че сега е без превоз момчето.
Със свито сърце ще напиша, че топа на топа каза нещо вярно. Щерева не е никаква актриса! Такава мъка, Боже, аха да каже нещо и не моЖ го измисли. Един скандал не може да спретне. Всъщност, тя и един шамар не може да удари. Как го перна странично момчето, дано не му е засегнала слуха.
А Мара няма да я закачате! Ще се подиграва на Мегз колкото си иска, защото коя от вас има две вагини и даже говори с едната? М, коя?

# 1 126
Певците, журналистите, танцьорът и футболистът са наемници, не можем да говорим при тях за бизнес. Цуньо не знам къде да сложа. Smile
На един багер, с развят байрак...  Mr. Green

На път за Дубай!
Ама за какво му е багер на зърнопроизводителя, трактор ще да е. Ей го!
https://www.novini.bg/uploads/news_pictures/2015-41/big/traktor- … i-plaj-330323.png

# 1 127

А Мара няма да я закачате! Ще се подиграва на Мегз колкото си иска, защото коя от вас има две вагини и даже говори с едната? М, коя?

hahaha hahaha hahaha

# 1 128
С ей тая книжка на Ваня се приспивах по едно време
https://www.helikon.bg/145882-%D0%A2%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%BE,-%D … %D1%8A%D1%82.html
Друга нейна не съм подхващала, въпреки че в тази имаше два три свежи лафа, които съм забравила, защото съм руса  hahaha

# 1 129
  • густо майна Филибето
Някой разбра ли защо Касабието била с рилигия 50 на 50? Това някаква нова секта ще да е, диетична.

# 1 130
Някой разбра ли защо Касабието била с рилигия 50 на 50? Това някаква нова секта ще да е, диетична.
Днес ме изкефи Сашкината логика - "Щом не яде свинско значи е мюсюлманка!"
Ама разбира се, следвайки горното, значи всички вегетарианци са мюсюлмани... А веганите истински талибани. Joy

# 1 131
Вероятно майка ѝ е християнка, а бащата мюсюлманин или обратното... Тя май упорито избягва тази тема, което на мен ми е странно, какво лошо има да си каже каква е, това 50:50 си е някаква нейна измислица.

Изводът с месото беше разтърсващ, да. Wink

# 1 132

hahaha hahaha hahaha
О! не! Ве- ли- кооооооооооооооо! С глас се хиляяяяяяяяяяяяяяяя

# 1 133
Мегчето и театрални заложби развива, все повече ми харесва многообразната ѝ личност. Sunglasses Грам сълза нямаше в очичките ѝ, но така всеотдайно ги търкаше, че се уплаших да не вземат да ѝ изпаднат като на напрегнат пекинез.  Laughing

Готвач Петров направо ме възхити тази вечер. Не знам дали в готвенето могат да му викат шеф, но разправиите така светкавично ги забърква, че там е мастършеф. Как завъртя сочна караница само около парче риба и остави двете жертви да се обясняват и в продължението на скандала. Crazy Whistling

# 1 134
То, как да не го избива на скандал, като всички му се били изредили? Затова провали мисията той. Дреме му на него за храна при толкова секс.

# 1 135
  • София
Ох, корем ме заболя   smile3532

На един багер, с развят байрак...  Mr. Green

На път за Дубай!
Ама за какво му е багер на зърнопроизводителя, трактор ще да е. Ей го!
https://www.novini.bg/uploads/news_pictures/2015-41/big/traktor- … i-plaj-330323.png
JoyJoyJoy
Откъде да знам... не съм по тая част... Joy

# 1 136

Само Мара отварачката! bowuu

# 1 137
Как се казваше кучето при Гала?
Хвърлям днес топки на моето йорки и се чудя защо няма вече куче.

Май за този сезон трябва да е пекинез Smile

# 1 138
  • Испания
Как се казваше кучето при Гала?
Хвърлям днес топки на моето йорки и се чудя защо няма вече куче.

Май за този сезон трябва да е пекинез Smile

Рафаело Енев

# 1 139
Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт