Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 768
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 185
Ами нищим-туй ни е работата. Само Горан Брегович ли да слушаме  hahaha

# 1 186
С тази пропаганда, че сегашните терактове са резултат от религиозна война, темата за религиите се превърна в табу.
Все едно да питаш някой ни в клин ни в ръкав каква е сексуалната му ориентация.

Изобщо не е същото. Naughty Сексуалната ориентация спада към въпросите от сорта кой е номера на гащите ти, религията не е нещо скришно, тайно и срамно...че да е тема табу!

Аз съм атеист например, не ме е срам да кажа...то няма и от какво да се срамувам де, въпрос на убеждения... Whistling

Аз не казвам, че е същото, просто се приема за също толкова неудобен въпрос.

# 1 187
  • София
Аз примерно нямам проблем да обсъждам неща като религията ми, сексуални теми и т.н. Но има хора, които не искат да обсъждат и да споделят това с хора, които не чувстват близки и е нормално.
Пък и една тема, която някой чувства по-лична, за мен може да не е и да я обсъждам спокойно, а другият не..

# 1 188
Аз да питам на Мегз, защо са и 50 червила? Из имам две, а тя милата в къщата през час ли ги сменя, за да покаже всичките? newsm78

Да, тя това работи. Продава дрехи и червила и е вътре за да ги покажа. Точно с тези думи влезе.
А от предаването взимат ли ѝ пари за продуктово позициониране? Mr. Green Laughing

# 1 189
Хич няма да ми е неудобно да я питам, ако съм вътре. Crossing Arms И от тази трибуна пак си питам съвсем УДОБНО - защото тая женица не ми е позната с нищо, не зная нищо за нея, пък са ми я набутали точно нея да гледам по телевизора.  От къв зор да я гледам ? И какво да й гледам - роклите й ли, защото тя друго не показва за себе си... Неудобно било да я питат за религията - че да разкаже нещо за себе си, белкем хората разберат що е вътре...

Баси ВИП-а - хората нищо не знаят за нея. Ами не са длъжни да седнат да четат в уикипедия, че да се запознаят с автобиографията и религията й ooooh! Като никой нищо не е чувал за нея, ще питат хората, що да не питат - сакън да не засегнат високото й випаджийско его ли.... ай сиктир. Crazy

# 1 190
  • у дома...
За това състояни е на МегитУ психолозите и психотерапевтите нямат ли една точно определена диагноза? Имам предвид да говори ЗА и СЪС себе си в трето число? Да му се невиди, мислех, че аз не съм у ред...

# 1 191
  • София
Както Сашка каза "Мислех, че аз ще съм най-откачената тук." Grinning

# 1 192
Алфредо е много забавен, когато говори. Даже не трябва да се напъва, за да забавлява хората, ама щом не прави скандали, за него ефирно време НЯ-МА!

Алфонсо толкова много преиграва, че ми идва повече. Като го гледах на елиминациите в изповедалнята разбрах защо не иска да научи езика, от лигня. В началото, когато е дошъл е бил атрактивен с разваления български и е решил, че винаги ще е така. Замръзнал е в едно лигаво състояние. Той за мен е пълнеж. ама те пълнежите понякога стигат до финал...
Точно, ужасно дразнещ е, и не знам какво шоу очаквате от него Rolling Eyes

# 1 193
Статистиката на Шефа за религиите в Ливан е грешна
Сашето позна приблизително
https://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Lebanon
54% са мюсюлмани

# 1 194
“ГрАх й на душата на Енджи!” 😂😂😂 Шеффф Петроффф
Аз до момента само ви четях,но реших да се включа. Вчера се подразних когато коментираха,че ако някой не иска да яде манджа за закуска,нямало какво друго да яде. Ми хванете се и направете вие нещо бе. Чудя се какви “майки” и жени са се събрали там. Аз например обичам да закусвам нещо сладичко с кафето и щях да забъркам я някой кекс,я нещо друго. Ама тях хем ги мързи,хем недоволни. 😣 Големи випове,голямо чудо.

# 1 195
Някой тук питаше цигануши ли са близначките. Бащата на баща им бил ром.  Mr. Green

# 1 196
Статистиката на Шефа за религиите в Ливан е грешна
Сашето позна приблизително
https://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Lebanon
54% са мюсюлмани
Прави сте , че темата е образователна. И това не знаех Sunglasses
А Енджи в черешката , доколкото си спомням , си разказваше всичко , дори без дая  питат. Спомена още в първия ден , когато тръгваха с колата , че е загубила деца в шести месец наскоро. И за баща си спомена , че бил много строг. Просто не я излъчват. Тя е по- обрана. Едва ли ще скрие нещо. Пък и може да си иска рибата тон , защото така си е договорила. И да не яде свинско , просто защото е... свинско , тоест-тежко , тлъсто.
В Черешката какви жужуци прави , не е истина просто . И сладкиши с много аромат на роза и какви ли не вредности.
Но когато човек се стяга някъде да е с десет куфара , очевидно и за вътрешните си нужди мисли повече от другите.
Тя не ме товари. Да си кажа аз. Дори се учудвам , че се озъби.

# 1 197
Пуснах Гала, а тя била на гроздобер и забравила да си изтупа дрехите!

# 1 198
  • ГО
Не знам дали коментирахте снощи, ама толкова тъпо се сваляха Даниел и Сашка, че....
Кой се сваля по тоя тъп и детски начин?
Погледи, пощипвания, хихикания, бебешко говорене....
Оффф беше ми неудобно да го гледам.

# 1 199
Тези двамата са ми толкова безинтересни , че използвам кадрите , за да чета темата и да пиша Close

Общи условия

Активация на акаунт