Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 752
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 215
"Дамата" Мария искам да я затворят в изповедалнята и цял ден да и пускат това:

Да чуе малко истинска музика. Simple Smile

Заедно с Джулката, която ще ѝ посвири.

# 1 216
Ще влиза ли Джино в ББ?
При Гала спомена нещо такова,дано не влиза,анти ми е много...
Джино вчера каза, че е готов за без пари да влезе в къщата за да защитава жените от Шефа.

След "На Кафе", Джино щял да влиза в къщата, потвърдиха.
На промото вчера нямаше ли сцена със скандал между Ваня и шефа? А в епизода не излъчиха подобни кадри. Или съм ги проспала?

# 1 217
  • У дома
Стигнах днес и до вас Sunglasses
Писали...писалиии.. не мога да ви изчета признавам, отгоре-отгоре попрочетох и май всички сме на едно мнение. Снощи беше голяма тъпня, въобще не ми допадна серията, язък им за монтажите.
Двамата влюбени ми дакараха позиви за повръщане. Бива инфантили...бива скалъпена история..боб ли не редиха..прегръщаха се...от 10000км се вижда, че са заедно. Даже и онова чучело Каканижева се преорентира при Тото...ЖДНБ. Излага се стабилно бизнес дамата с камионете с доставката " не, не плача,ела", чеше му ръцете-WTF. Пълно КуКу е тая... Ваня Щерева пък как се излага..не съм очаквала от нея, мислех че е над нещата, за цигари ще ходи да си дава задника....УжЕсТ
СаЧка, Антон и Алфонсо да излизат вече, мисля аз...а да и мебелировката Милев, тоз пък един път не го дадоха да води някакъв смислен разговор.
Шеф Психар снощи какво се запени, при все че Енджи "потърси диалог" на зъбатото...оня като отвори пак оная ми ти уста, разклати тумбак и възмутено обикаля да разберат всички...пфуу ужасен човек.
Ромуалдо да не е влюбен в диетоложката??? Все до нея курдисан, както Цуни до Мара...или пазвата на Сачка гледа или до докторицата...има нЯщо май..

# 1 218
Защо решиха, че Енджи е мюсюлманка? Евреите също не ядат свинско по религиозни причини.

# 1 219
  • У дома
Защо решиха, че Енджи е мюсюлманка? Евреите също не ядат свинско по религиозни причини.
И индийците 😉

# 1 220
И вегетарианците ... Simple Smile

# 1 221
  • У дома
JoyJoyJoy

# 1 222

Диалог ли търсиш??? Ей сега ще наскачат вегани и вегерарианци и ще видиш ти, как ще ги споменаваш в тази тема за простаци и простакеси??? Малко уважение!  От както сте станали тече диалог (Мара към Петров)

# 1 223
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
След "На Кафе", Джино щял да влиза в къщата, потвърдиха.
Не виждам как Джино ще защити когото и да било. Петров като се разбеснее и развика, нито вижда, нито чува, нито отразява стои ли изобщо някой насреща му.  Rolling Eyes

# 1 224
Аууу, много се радвам за Джино любимец ми е от едно време! Whistling

# 1 225

Това отпада, щото Енджи си хапва рибка и телешко. Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 13:31 от Зимна Утрин

# 1 226
  • София

Ми то и индийка едва ли е...

# 1 227
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Шефа доста ме дразнеше, но с тоя лаф "Не яде свинско пък си показва циците" ме спечели  Laughing

Това пък е толкова плоско и ограничено. И според християнската религия разсъбличането е грях. Отделно всяка сряда и петък се пости. Колко от определящите се като вярващи/религиозни спазват това правило?
Защото не знам Енджи колко си показва циците, но нейните не сме ги виждали, докато неговите сме  hahaha

# 1 228
Джино  дано не го държат много в къщата, че е ужасно досаден и безинтересен. Надявам се със шефчето да проведат някой и друг диалог, да разчупят атмосферата Joy

# 1 229

Ми то и индийка едва ли е...

Двамата със съпруга ѝ са точно като от индийски сериал. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт