Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 788
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 260
аха, да, да... Видяхме го цигането как вика на Луна Мюсюлманка... Без тя да е търсила диалог с него! Аре, моля... Голям мъж - прилича на тези, дето се дупят по диваните. ДИАЛОГ НЕ ТИ ТЪРСЯ!
Ама то само като ти търси някой диалог ли може да се обаждаш?  Thinking

То на мен никой не ми търси диалог във форума, за това се правя на много важен! Bowtie

# 1 261
Ама, молА ви, какви са тези приказки? 60% от мъжете по света да били с характера на Джино?! Ще се избиваме ли за останалите 40%? Абсолютна шушумига е и Джинчето, пролича му се джентълментският характер. И неговата беше, като на Ромалдо - хубава работа, ама циганска.

Ееее, Ромалдото няма нищо общо с Джино. Първият си е откровено проЗ.
Добре, де. Няма да обобщаваме в проценти, да не ме изядете сега като леща от гръдта на СаЧка.

# 1 262
  • Варна
Какво ще направи срещу Шеф Петров, че нещо не ми е ясно. Шефа и него ще го навре в кучи г*з.

Е, как какво, ще организира Съпротивата! hahaha

# 1 263
О тоя Гинчо много ми е противен. 🤢 Според мен всичко е поза. Външния му вид хич няма и да го коментирам. Какво ще направи срещу Шеф Петров, че нещо не ми е ясно. Шефа и него ще го навре в кучи г*з.

Е как, какво ще прави. ШеВчето нали казА- "Всички ми се изредха", е сега е ред на Джино. Laughing

# 1 264
  • До морето
Такаааааам - има една кукувица от Мастършеф, Мариела Нордел. Тя и Шеф Г са отколешни врагове, редовно си спрятат панаири във фб. Та Норделката сега е писала в профила си, че от няколко дни се занимава с биографията на П. - звъняла телефони, ровила в регистри, интервюирала негови колеги от Испания и т.н. и да очакваме сензационни разкрития за шефчето.

# 1 265
Ваня можеше да избере страстна целувка с Тото. Повече щяха да ѝ повярват и нямаше да се усъмнят. Нямаше и ние да ставаме свидетели на подобно насилие.

# 1 266
О тоя Гинчо много ми е противен. 🤢 Според мен всичко е поза. Външния му вид хич няма и да го коментирам. Какво ще направи срещу Шеф Петров, че нещо не ми е ясно. Шефа и него ще го навре в кучи г*з.

Е как, какво ще прави. ШеВчето нали казА- "Всички ми се изредха", е сега е ред на Джино. Laughing

Joy

Чак си го представих шефа как посреща Джино надупен. (Той нали така каза, че вече направо му идело да се надупи и който има мерак да го минава  Laughing ) Всеки се прави на жертва в тази къща.

# 1 267
Джино беше един от най-безинтересните участници в неговия сезон, минат по скука само от Кристина Димитрова. И аз мисля, че абсолютно всичко беше поза при него, като на няколко пъти си пролича, но той се осъзна бързо(което само по себе си все пак е положително) и пак си влезе в ролята. Не знам какво би допринесъл в сезона, да бяха вкарали някой по-интересен.

# 1 268
Не помня добре сезона с Джино (то не само това не помня, но е друга тема), но се сещам сега, че беше възпитан и любезен със "силните на деня". С "пренебрегнатите" не държеше да е учтив. И да, мисля, че и на Кичка каза нещо грубо от зор да се хареса на "тарторите" в Къщата. Искаше му се да е нещо и той, да е ВИП, но само с натегачество не става.

# 1 269
Ваня можеше да избере страстна целувка с Тото. Повече щяха да ѝ повярват и нямаше да се усъмнят. Нямаше и ние да ставаме свидетели на подобно насилие.

То аслъ насилие. Виж, ако го беше зашлевила Мегз добре, ама баш Щеря, вярвам, че ръката и е по-голяма и тежка от на шеВа  Mr. Green

# 1 270

То аслъ насилие. Виж, ако го беше зашлевила Мегз добре, ама баш Щеря, вярвам, че ръката и е по-голяма и тежка от на шеВа  Mr. Green

Ама тя и със засилка му скочи. Направо мен ме заболя.

# 1 271
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
То на мен никой не ми търси диалог във форума, за това се правя на много важен! Bowtie
Ох, горкичкият.  Laughing Ето,аз ти търся диалог - дай да ти видим голЕмото важно. И изобщо ти върна ли се вече от екскурзията НА Дубай със Свинаря, м?  Thinking

# 1 272
Е, как Тото ще даде някоя да го целуне и то страстно?! Ма май и вас са ви оставили само на леща и без цигари, че такива греховни мисли ви идват в главата? Той не даваше на Богданска да го държи за ръката, щоТ приятелката му ще гледа, та ще го цАлИва някоя и то страстно?

# 1 273
Такаааааам - има една кукувица от Мастършеф, Мариела Нордел. Тя и Шеф Г са отколешни врагове, редовно си спрятат панаири във фб. Та Норделката сега е писала в профила си, че от няколко дни се занимава с биографията на П. - звъняла телефони, ровила в регистри, интервюирала негови колеги от Испания и т.н. и да очакваме сензационни разкрития за шефчето.
И тая яко я пере тока... Joy

# 1 274
О! Норделката я следя и много ми допада в анализите си! Даже си мисля, че ще много ценна да седне на диванчето да ги нареди всичките. Кефи ме! Много.

Общи условия

Активация на акаунт